Sen boşver sağlıklı beslen gider kilolarYa biraktim dedim terkettim demedimkiyarin bi bakmissin yine basliyorum
Nankörlük işteİşe yarar umarım, zor bir durum, ama ayda 2 kg neden beğenmedim ki
Önemli olan günü nasıl bitirdiğinSelam kizlar, hsyirli haftalar
Ben güne hic iyi balamadim ama bu iyi bitirmeyecegim anlamina da gelmiyor, gelmemeli, gelmez umarim
İnsanın beklentisi çok oluyor ama 2 kilo almadın sonuçta verdin , o gözle bakmak lazımNankörlük işte
Afiyet olsun canımOgle yemegim kereviz ve cok az miktarda tavuk
Aralikli oruc ve kalori saymaya devam ediyorum.
Yarin icin detox corba dusunuyorum kabak olabilir.Cumaya kadar 62 yide kirmam lazim
bendeeeeeeKaç aydır menü bildiriyorum öyle sıkılmışım ki, cuma günü yeniden başlayacağım ama
Afiyet olsun canımama çok hızlı gidiyorsun, hani rakiptik nasıl yetişeceğim sana
Bir kaç gün mola iyi gelecekbendeeeeee
Bi an beni geçmeni kıskandım sanırımcok tatlisin rakibim ama nede olsa yaristayiz hizlanmam lazim bir aydir yerimde saydim gram oynamadi
Afiyet olsun canımGüzel günleriniz olsun kızlarr
Kahvaltı canım pek bişey istemedi koca tabak salata yaptım peyniri yeşilliği ile.
Şimdide ara öğün yapıyorum
akşam domates çorbası ile kıymalı makarna yapıcam. Makarnayı az yicem. Bugün herşey kolay olsun istiyorum
kesinlikle canımmBir kaç gün mola iyi gelecek
Şimdiden miğdeme bişeuler indireyimde makarnaya saldırmayım dedim aldım kuruyemişi yanımaAfiyet olsun canımmakarnayı çok yeme, o güzel eksilerini yazık etme
Günaydın arkadaşlarnasıl geçti haftasonunuz