🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Slm herkese
3 cu gunum isvec diyetinde
Bu sabah tartildim 62,8
Regl sonrasi Normaldir sanirim ve 1 aydir 63 tu.
Kahvenin yanina 1 ceviz ve 3 kayisi 2 dilim ekmek ve bir kare cikolata yedim.Gunluk meyve ve seker hakkimi kullandim.Ceviz kacamakti .Sonrada 1 saatlik yuruyus yaptim. Bi diyet cok zorluyor beni if diyetini tercih ederim istedigin gibi yiyordum .
Bugunde devam edeyim yarina dusunucem ama kacamaksiz devam etsem 1 haftada sanir 3 kilo gider ama halsiz kalmakta beni korkutuyor
Yinede 62 yi gormek beni mutlu etti 2 gunde 1kilo 100 gr

Gunaydınn iyi pazarlar herkese :KK54: ben de tartı fotografim ıle katılıyorum aranıza insallah herkese bol eksiler :spor: IMG_20210314_135749.jpg

Kahvaltı
Çavdar ekmeği arasında tost salça ve çok az kaşar koydum
1 fincan ıhlamur
5 zeytin

şimdi kahve içeceğim

akşama da pırasa yapacağım ❤️

adet olamadım karnım şiş kilom 80 geldi bugün moralim sıfır sıfır sıfır

Slm herkese
3 cu gunum isvec diyetinde
Bu sabah tartildim 62,8
Regl sonrasi Normaldir sanirim ve 1 aydir 63 tu.
Kahvenin yanina 1 ceviz ve 3 kayisi 2 dilim ekmek ve bir kare cikolata yedim.Gunluk meyve ve seker hakkimi kullandim.Ceviz kacamakti .Sonrada 1 saatlik yuruyus yaptim. Bi diyet cok zorluyor beni if diyetini tercih ederim istedigin gibi yiyordum .
Bugunde devam edeyim yarina dusunucem ama kacamaksiz devam etsem 1 haftada sanir 3 kilo gider ama halsiz kalmakta beni korkutuyor
Yinede 62 yi gormek beni mutlu etti 2 gunde 1kilo 100 gr
Canım bence yeter bu kadar 😀👍 bu gibi diyetler uzun süreli pek sağlıklı değil, nasılsa direnci kırmışsın, 👍
Gunaydınn iyi pazarlar herkese :KK54: ben de tartı fotografim ıle katılıyorum aranıza insallah herkese bol eksiler :spor:Eki Görüntüle 2801603
Hadi bakalım hayırlı olsun, 1 ay sonra güzel eksiler seni bekliyor 🤩

Canım bence yeter bu kadar 😀👍 bu gibi diyetler uzun süreli pek sağlıklı değil, nasılsa direnci kırmışsın, 👍

Hadi bakalım hayırlı olsun, 1 ay sonra güzel eksiler seni bekliyor 🤩
Yetermi diyosun rakibim😃
Saka bir yana ama kendimi zorlayinca tansiyon dusuyor hemen halsizlik oluyor.
Bugunde devam ediyorum benim icin Onemli olan direnci kirmakti.3 kez tartildim elin olmak icin
62,6geldim once 2 cide 62,8 sonrada 62,6😃
Hic degilse cumaya kadar duz 62 olmak hedefim

Kalori hesabı yaptıgınız bı program var mı onerebılecegınız

Yetermi diyosun rakibim😃
Saka bir yana ama kendimi zorlayinca tansiyon dusuyor hemen halsizlik oluyor.
Bugunde devam ediyorum benim icin Onemli olan direnci kirmakti.3 kez tartildim elin olmak icin
62,6geldim once 2 cide 62,8 sonrada 62,6😃
Hic degilse cumaya kadar duz 62 olmak hedefim
bu tarz diyetler ilk 2 gün güzel ödem atıyor sonrası tırt 😬, az yediğin için bu sefer metabolizma yavaşlıyor, nasılsa amacına ulaştın direnç kırıldı, bundan sonrası sağlıklı beslenme olsun, göreceksin hem kilo vereceksin hem halsizlik olmayacak 😀

Bu gün menüm

Sabah
2 yumurta ile salata
Peynir zeytin
1 dl TB ekmeği zeytinyağı na bandım
3 wasa
3 ceri domates 🍅

Ara4-5 kuru kayısı
1 meyveli maden suyu

Akşam
Tavuk sote
Ayran ve salata hazırlıyorum daha yemedim 😀

Öğle yemeği
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
Küçük bir parça truff çikolata

Akşam yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
Bir dilim fırında sebzeli makarna

4000 adım tamamlandı + bölgesel hareketler de yaptim..

X