İnşallahEvet zamanla vücutta direniyo kiloya, arada vücudu şaşırt, kaçamak yapmamaya çalış daha güzel sonuçlar olucak bence
Canım bence yeter bu kadarSlm herkese
3 cu gunum isvec diyetinde
Bu sabah tartildim 62,8
Regl sonrasi Normaldir sanirim ve 1 aydir 63 tu.
Kahvenin yanina 1 ceviz ve 3 kayisi 2 dilim ekmek ve bir kare cikolata yedim.Gunluk meyve ve seker hakkimi kullandim.Ceviz kacamakti .Sonrada 1 saatlik yuruyus yaptim. Bi diyet cok zorluyor beni if diyetini tercih ederim istedigin gibi yiyordum .
Bugunde devam edeyim yarina dusunucem ama kacamaksiz devam etsem 1 haftada sanir 3 kilo gider ama halsiz kalmakta beni korkutuyor
Yinede 62 yi gormek beni mutlu etti 2 gunde 1kilo 100 gr
Hadi bakalım hayırlı olsun, 1 ay sonra güzel eksiler seni bekliyorGunaydınn iyi pazarlar herkeseben de tartı fotografim ıle katılıyorum aranıza insallah herkese bol eksiler Eki Görüntüle 2801603
Yetermi diyosun rakibimCanım bence yeter bu kadarbu gibi diyetler uzun süreli pek sağlıklı değil, nasılsa direnci kırmışsın,
Hadi bakalım hayırlı olsun, 1 ay sonra güzel eksiler seni bekliyor
Afiyet olsun tatlim
bu tarz diyetler ilk 2 gün güzel ödem atıyor sonrası tırtYetermi diyosun rakibim
Saka bir yana ama kendimi zorlayinca tansiyon dusuyor hemen halsizlik oluyor.
Bugunde devam ediyorum benim icin Onemli olan direnci kirmakti.3 kez tartildim elin olmak icin
62,6geldim once 2 cide 62,8 sonrada 62,6
Hic degilse cumaya kadar duz 62 olmak hedefim
Afiyet olsun, ben de hiç sevmiyorum ne yalan söyleyeyimAfiyet olsun tatlim
Bende gunun 2ci yesil cayi
Hic sevmiyorum ama iciyorum diyet boyunca
Hesap yapmıyorum ama fatsecret diye bir program var kilo takibi yapıyorum, orada kalori hesaplayabiliyorsunKalori hesabı yaptıgınız bı program var mı onerebılecegınız
Afiyet olsun ellerine sağlık canım
Tamam canım bakayım tesekkurlerHesap yapmıyorum ama fatsecret diye bir program var kilo takibi yapıyorum, orada kalori hesaplayabiliyorsun
Yazıo diye bi uygulama var o da güzel deneyebilirsinKalori hesabı yaptıgınız bı program var mı onerebılecegınız