🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Slm herkese
3 cu gunum isvec diyetinde
Bu sabah tartildim 62,8
Regl sonrasi Normaldir sanirim ve 1 aydir 63 tu.
Kahvenin yanina 1 ceviz ve 3 kayisi 2 dilim ekmek ve bir kare cikolata yedim.Gunluk meyve ve seker hakkimi kullandim.Ceviz kacamakti .Sonrada 1 saatlik yuruyus yaptim. Bi diyet cok zorluyor beni if diyetini tercih ederim istedigin gibi yiyordum .
Bugunde devam edeyim yarina dusunucem ama kacamaksiz devam etsem 1 haftada sanir 3 kilo gider ama halsiz kalmakta beni korkutuyor
Yinede 62 yi gormek beni mutlu etti 2 gunde 1kilo 100 gr

Kahvaltı
Çavdar ekmeği arasında tost salça ve çok az kaşar koydum
1 fincan ıhlamur
5 zeytin

şimdi kahve içeceğim

akşama da pırasa yapacağım

adet olamadım karnım şiş kilom 80 geldi bugün moralim sıfır sıfır sıfır

Canım bence yeter bu kadar bu gibi diyetler uzun süreli pek sağlıklı değil, nasılsa direnci kırmışsın,
Gunaydınn iyi pazarlar herkese ben de tartı fotografim ıle katılıyorum aranıza insallah herkese bol eksiler Eki Görüntüle 2801603
Hadi bakalım hayırlı olsun, 1 ay sonra güzel eksiler seni bekliyor

Canım bence yeter bu kadar bu gibi diyetler uzun süreli pek sağlıklı değil, nasılsa direnci kırmışsın,

Hadi bakalım hayırlı olsun, 1 ay sonra güzel eksiler seni bekliyor
Yetermi diyosun rakibim
Saka bir yana ama kendimi zorlayinca tansiyon dusuyor hemen halsizlik oluyor.
Bugunde devam ediyorum benim icin Onemli olan direnci kirmakti.3 kez tartildim elin olmak icin
62,6geldim once 2 cide 62,8 sonrada 62,6
Hic degilse cumaya kadar duz 62 olmak hedefim

Kalori hesabı yaptıgınız bı program var mı onerebılecegınız

bu tarz diyetler ilk 2 gün güzel ödem atıyor sonrası tırt , az yediğin için bu sefer metabolizma yavaşlıyor, nasılsa amacına ulaştın direnç kırıldı, bundan sonrası sağlıklı beslenme olsun, göreceksin hem kilo vereceksin hem halsizlik olmayacak

Bu gün menüm

Sabah
2 yumurta ile salata
Peynir zeytin
1 dl TB ekmeği zeytinyağı na bandım
3 wasa
3 ceri domates

Ara4-5 kuru kayısı
1 meyveli maden suyu

Akşam
Tavuk sote
Ayran ve salata hazırlıyorum daha yemedim

Öğle yemeği
1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
Küçük bir parça truff çikolata

Akşam yemeği
1 kepçe mercimek çorbası
Bir dilim fırında sebzeli makarna

4000 adım tamamlandı + bölgesel hareketler de yaptim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…