Aynı hata bende vardı, yok yemiycez 1 tane yediğimiz an gerisi geliyorEvet canım if yapıyordum bikaç süredir iyi gidiyordu. Bu hafta birden tökezledim. Ama dediğin gibi 2 ana 1 ara öğün yapıcam akşamı daha hafif. Ya benim sorunum akşam yemeği sonrası çay faslı. Eşim illa bişeyler istiyor bu hafta ona çok uydum. Miğdem kazınınca çaya bi bisküvi bansam biiey olmaz heralde ya 1 oldu 2 falanama yok yılmıcam tabiki sizler çok motive veriyosunuz çok teşekkür ederim Yarın itibariyle yine devam yine sıkı şekilde inşallah
Canım tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç, 3.6 Gr gayet güzel bir rakam,İşte tartim
Haftalik fark: 800 gr
1 aylık sonuç : 3.6
Tebrik ederim canımgünaydın kızlar
kilom 61,700
haftalık ve aylık 300 gr vermişim :)
Sağlık olsun canım bu aralar rahatsızdın, önce sağlıkGünaydın kızlar
Geçen hafta 70.15
Bu hafta 71.5
Fark + 900 gram sağlık olsun.acelem yok yolum uzun inşallah gidecek bu kilolar
Hadi hayırlı olsun canım 4 hafta yarışımız gitsin 4 kilolarGünaydın kizlar tartı fotosunu ekleyemedim
Kilom 70.5
Ay inşallah artık 60 li kiloları görmek istiyorum 70ler gitsin bir daha ömür boyu yanımdan bile geçmesinCanım tebrik ediyorum çok güzel bir sonuç, 3.6 Gr gayet güzel bir rakam,
Tebrik ederim canım300 Gr küçümseme lütfen
Sağlık olsun canım bu aralar rahatsızdın, önce sağlıkhaftaya daha güzel sonuçlar alırız hep beraber
Hadi hayırlı olsun canım 4 hafta yarışımız gitsin 4 kilolar
Buraya katılmana çok sevindim canım. Gel hep beraber motive olalımSlm kizlar
Sarayca kilomuzu bildirmemizi istemistin.Az once tartildim.Yeni yarismaya yeni bir haftaya hazirim sizlerle
Hepinize tebrikler kizlar ❤
Sagol canim senin sayende geldim buraya.Bana ilk basladiginizda soylemistin ama sanirim hazir degildim o yuzden erteledim ama takipteydim hep.1 aydirda hep 63 te takili kaldim ,suan reglin son gunundeyim ve son 3 gundur ise nasil olsa buraya katilicam motive olurum diyerek ne gorduysem yedim,tatli tuzlu demeden karistirdim ,midem kotu suanBuraya katılmana çok sevindim canım. Gel hep beraber motive olalım
Uğurlu gelsin burasıSlm kizlar
Sarayca kilomuzu bildirmemizi istemistin.Az once tartildim.Yeni yarismaya yeni bir haftaya hazirim sizlerle
Hepinize tebrikler kizlar ❤
Canım ya 1 aylık sonuca bak sen 2.2 kg gitmiş mi gitmiş tebrik ederimGünaydınlaar
+800 gram ile mükemmel hissediyorum
Valla yıldım al ver al ver
15.02.2021 62.7
12.03.2021 60.5
Azıcık -2.200 gitti bu yarışma içerisinde. Ama son hafta hep yedim hep.
Ne güzel 5 li rakamları görmüştüm. Tekrar 6 ya çıktım. Allah affetsin ne diyim beni
Neyse bu ay artık 56 olup çekip gidicem bu yarışmadanSarayca
Hayırlı olsun canım başarılarHadi bismillah
İnşallah kalıcı kilolar veririzHerkese başarılar
Tebrik ederim canım cok Güzel devam ettin maşallah
Ay canım çok güzel vermişsin maşallahGünaydın kizlar
Geçen hafta 58.80
Bu hafta 57.50
1 aylık toplam verdiğim kilo 3.800
Bölgeleri tek tek yazamadım ama ölçülerimi de aldım toplamda 20 cm incelme.
Bu ayki hedefimde 2 kilo verebilmek
Dün daha fazlaydı artı ancak bu kadar inmiş
Geçen hafta : 64.5
Bu hafta : 65.2
+ 700 Gr
Gider gider sabretmek lazımGünaydın hanımlar gitmiyor anam gitmiyor
Vallahi bayıldım sonuç çok güzel, incelmişsin bayabaşlangıç 74.9
bugün 72.1
fark 2.8
fazla değil.i ama ben mutluyum sömestir öncesi kiloma döndüm.hatta profilimde bile bu sayı yazıyordu değiştirmemiştim kendime çok kızıp ... şimdi yola devamzamanı:)
Eki Görüntüle 2800276
kol :35-35...... 0
göğüs: 101-98.....3
bel:98-93......5
alt karın:107-103....4
bacak :66-64.....2
basen:111-109.....2
ölçü almada pek iyi değilim ama aldım iyi kötü.