🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Merhaba canım hoşgeldin, tabi yer var bu gün kilona baktın mı, bakmadıysan yarın sabah tartılıp bildirirsen listeye eklerim kendini tanıtırsan sevinirim
Hoşbuldum canım teşekkür ederim. Baktım canım 78.5 çıktım. Evliyim 41 yaşımdayım. 17 yaşında kızım 8 yasında oğlum var. Yaklaşık 7 yıldır al ver al ver kısır döngü içindeyim. İnşallah bu grup ve sizler uğurlu gelirsiniz canlar

Memnun oldum canım inşallah beraber vereceğiz kilolarınızı

Evet arkadaşlar yeni bir ay, yeni umutlar, biraz motivasyonu artıralım, zaten geçen ay bazı arkadaşlar ile ölçü almıştık, lütfen bu gün yine ölçülerinizi alın ve 1 ay sonra karşılaştıralım ayrıca kendimize plan yapalım, nasıl besleneceğiz, ne kadar spor yapacağız 1 ay sonra hedefimiz nedir lütfen yazalım hadi çayımı aldım bekliyorum sizleri

Mefkurem Lusi kızlar siz devam edecek misiniz

G guziss35
Lamaziaa
S Seda1985
brctkc
Y YuKaYu
badem000
Cookiie
friendlyfriendly
H hilalce11
meliSSAnil
askzor
NEHIR34
MuMu85

Ya benim o ölçü almak için metrem yok normal inşaat metresi var olurmu onla
Nasıl beslenicem az yicem özellikle akşam yemeklerinde. 2 ana bir ara öğün.
hedefim 80 olsa güzel olur ama tutturamam düşük tutayım 84

Bugünki menüm;
Kahvaltı 12:00
1 sahanda yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates
1 tutam maydanoz, marul

ara
Türk kahvesi

ara 15:00
Çay, 1 kase patates salatası

akşam 18:00
2 kaşık Sebze kavurması( yani ismini ben koydum karışık kızartma istendi malzemeleri az yağda kavurdum üstüne domates sos yaptım)
Yoğurt

su 1.5 lt

Pazartesi günü almıştım ölçülerimi ben olur mu 74 75 lere düşsem Ramazan’a kadar çok güzel olur
Çok da zorlamak istemiyorum kendimi emziriyorum çünkü
Dışarı çıkamıyorum evde Leslie yapıyorum 20 dk filan
Vaktim olursa göbek filan atıyorum

Kız her yerde satılıyor al bir tane, 3-5 TL bir şey zaten 84 çok güzel olur canım

Kahvaltı 11.00
Kırmızı biberli yumurta
Peynir
Yarım domates salatalık
1 dilm çavdar ekmeği
1 bardak çay

Ara 15.00
Şekersiz Türk kahvesi
Sütlü irmik tatlısı

akşam 19.00
Fırında tavuk patates
3 kaşık pilav
Yarım bardak ayran

Çok güzel canım afiyet olsun, ama az bence, daha dolu dolu ye kuzum bol bol salata yoğurdun olsun, sabah ekmek yemiyorsan eğer yumurta 2 olabilir (Yulaf kepeği ile omlet mükemmel oluyor) peynir zeytin doyana kadar ye, çiğ kuruyemiş yiyebilirsin, bu sefer kıtlık yapmayalım düzenli beslenip istikrarlı kilo verelim olur mu

Olur tabi canım çok şanslısın. Emziriyorsun, her gün ekstra 500 kalori yakıyorsun, sağlıklı beslenirsek sütünde bol olur kiloda çok güzel gider, sen yeter ki boş kalorili yiyecekler yeme

Aslında doğru diyorsun bu karatay diyetini araştırırkende öğünlerde doyun diyodu. Sağlıklı şeylerle tabi. Zeytin en az 10 tane olsun diyo mesela ben alışmışım tabağoma sadece 4 5 tane koyuyorum nebileyim
Akşamlarıda salataya ağırlık vericem evet seni dinleyeceğim başkanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…