Merhaba canım hoşgeldin, tabi yer var
Hoşbuldum canım teşekkür ederim. Baktım canım 78.5 çıktım. Evliyim 41 yaşımdayım. 17 yaşında kızım 8 yasında oğlum var. Yaklaşık 7 yıldır al ver al ver kısır döngü içindeyim. İnşallah bu grup ve sizler uğurlu gelirsiniz canlarMerhaba canım hoşgeldin, tabi yer varbu gün kilona baktın mı, bakmadıysan yarın sabah tartılıp bildirirsen listeye eklerim kendini tanıtırsan sevinirim
bende gelem mi?Merhaba canım hoşgeldin, tabi yer varbu gün kilona baktın mı, bakmadıysan yarın sabah tartılıp bildirirsen listeye eklerim kendini tanıtırsan sevinirim
Memnun oldum canımHoşbuldum canım teşekkür ederim. Baktım canım 78.5 çıktım. Evliyim 41 yaşımdayım. 17 yaşında kızım 8 yasında oğlum var. Yaklaşık 7 yıldır al ver al ver kısır döngü içindeyim. İnşallah bu grup ve sizler uğurlu gelirsiniz canlar
geldim gitti ozamanSorman hatatabi gel canım
Hoşgeldin canımgeldim gitti ozamanbugün 72.6 geldim
Ya benim o ölçü almak için metrem yok normal inşaat metresi var olurmu onlaEvet arkadaşlar yeni bir ay, yeni umutlar, biraz motivasyonu artıralım, zaten geçen ay bazı arkadaşlar ile ölçü almıştık, lütfen bu gün yine ölçülerinizi alın ve 1 ay sonra karşılaştıralımayrıca kendimize plan yapalım, nasıl besleneceğiz, ne kadar spor yapacağız 1 ay sonra hedefimiz nedir lütfen yazalım hadi çayımı aldım bekliyorum sizleri
Mefkurem Lusi kızlar siz devam edecek misiniz
G guziss35
Lamaziaa
S Seda1985
brctkc
Y YuKaYu
badem000
Cookiie
friendlyfriendly
H hilalce11
meliSSAnil
askzor
NEHIR34
MuMu85
Pazartesi günü almıştım ölçülerimi ben olur muEvet arkadaşlar yeni bir ay, yeni umutlar, biraz motivasyonu artıralım, zaten geçen ay bazı arkadaşlar ile ölçü almıştık, lütfen bu gün yine ölçülerinizi alın ve 1 ay sonra karşılaştıralımayrıca kendimize plan yapalım, nasıl besleneceğiz, ne kadar spor yapacağız 1 ay sonra hedefimiz nedir lütfen yazalım hadi çayımı aldım bekliyorum sizleri
Mefkurem Lusi kızlar siz devam edecek misiniz
G guziss35
Lamaziaa
S Seda1985
brctkc
Y YuKaYu
badem000
Cookiie
friendlyfriendly
H hilalce11
meliSSAnil
askzor
NEHIR34
MuMu85
Kız her yerde satılıyor al bir tane, 3-5 TL bir şey zatenYa benim o ölçü almak için metrem yok normal inşaat metresi var olurmu onla
Nasıl beslenicem az yicem özellikle akşam yemeklerinde. 2 ana bir ara öğün.
hedefim 80 olsa güzel olur ama tutturamam düşük tutayım 84
Alırım kız hiç aklıma onu almak gelmedikiKız her yerde satılıyor al bir tane, 3-5 TL bir şey zaten84 çok güzel olur canım
Çok güzel canım afiyet olsun, ama az bence, daha dolu dolu ye kuzum bol bol salata yoğurdun olsun, sabah ekmek yemiyorsan eğer yumurta 2 olabilir (Yulaf kepeği ile omlet mükemmel oluyor) peynir zeytin doyana kadar ye, çiğ kuruyemiş yiyebilirsin, bu sefer kıtlık yapmayalım düzenli beslenip istikrarlı kilo verelim olur muBugünki menüm;
Kahvaltı 12:00
1 sahanda yumurta
Peynir
3 zeytin
Domates
1 tutam maydanoz, marul
ara
Türk kahvesi
ara 15:00
Çay, 1 kase patates salatası
akşam 18:00
2 kaşık Sebze kavurması( yani ismini ben koydumkarışık kızartma istendi malzemeleri az yağda kavurdum üstüne domates sos yaptım)
Yoğurt
su 1.5 lt
Olur tabiPazartesi günü almıştım ölçülerimi ben olur mu74 75 lere düşsem Ramazan’a kadar çok güzel olur
Çok da zorlamak istemiyorum kendimi emziriyorum çünkü
Dışarı çıkamıyorum evde Leslie yapıyorum 20 dk filan
Vaktim olursa göbek filan atıyorum
Aslında doğru diyorsun bu karatay diyetini araştırırkende öğünlerde doyun diyodu. Sağlıklı şeylerle tabi. Zeytin en az 10 tane olsun diyo mesela ben alışmışım tabağoma sadece 4 5 tane koyuyorum nebileyimÇok güzel canım afiyet olsun, ama az bence, daha dolu dolu ye kuzum bol bol salata yoğurdun olsun, sabah ekmek yemiyorsan eğer yumurta 2 olabilir (Yulaf kepeği ile omlet mükemmel oluyor) peynir zeytin doyana kadar ye, çiğ kuruyemiş yiyebilirsin, bu sefer kıtlık yapmayalım düzenli beslenip istikrarlı kilo verelim olur mu