🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Tünaydın her gün kilo inmiyor birden bire düşecek bence, yarın mutlu olacağın bir eksi gelecek bence
Mutlu olacagim bir eksi olmaz da :))
En azindan bi 500 falan gitse şükür edicem

Cnm yarin sabah ortepedi randevum var
O yuzden tr saatiyle 13-14 arasi bildirim yapabilirim

Merhaba canım mesajını aradım buldum, geçen hafta yeniden yarış düşünmüyordum bu nedenle cevap yazmadım ama 4 hafta daha devam edeceğiz, katılmak istersen yarın tartı resminle gel olur mu
Buraya mı atıyoruz tartı resmini

Selamlar kizlar bugün yeni yasinacagimiz evin temizliği vardı ayak üstü yedim
Kahvaltı kaşar,zeytin 1 dilim ekmek
Akşam da bi tabak biraz ekmekle pırasa
Bugün hiç su icmemisim hiç aklıma gelmedi Bu hafta hiç spor yok ama ufak tefek bir iki şey dışında ciddi bı kacamagim yok yediklerime dikkat ettim inşallah yarınki hedefim 57.50 görmek.

Kızlar iyi akşamlar. Ben ne yazıkkı diyet anlamında baya kötü bir hafta geçirdim. Akşamları özellikle hiç dikkat edemedim. O yüzden de buraya yazamadım. Cumartesi 87yi görmüştüm şimdi tartıldım yine 90 olmuşum sabaha kaç olur bilmiyorumda sanırım + ile kapatıcam yarışı

Güle güle oturun yeni evinizde inşallah hedefine ulaşırsın

Bu hafta bende pek iyi geçirmedim canım, seni tek öğün mü etkiledi acaba, regl yakınsa birazda dikkat etmediysen müthiş bir artı oluyor, hiç moralini bozma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…