🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bu hafta bende pek iyi geçirmedim canım, seni tek öğün mü etkiledi acaba, regl yakınsa birazda dikkat etmediysen müthiş bir artı oluyor, hiç moralini bozma lütfen
Yani tek öğün yapcam yapcam dedim geceleri kaçırdım. Tek öğün olmadı o yüzden canım Tahminen regle 7 8 gün var. Moralimi bozmuyorum yarın itibariyle detox falan bişeyler yapıcam artık ne sevinmiştim 87yi görünce kendime güvenim gelmişti azda olsa

Ama akşam ve sabah kilo çok fark ediyor, sen bi yeşil çay içip yat yarın yine görürsün 87 yı
Bu arada tek öğün gerçekten çok zor, belki ramazanda olabilir ama ona bile bir ay zor dayanıyoruz, en güzeli 2 öğün ve belki bir ara öğün olabilir, önümüzdeki hafta 2 ana+1 ara bir dene istersen,

Evet birazdan yeşilçayımı demlicem
Benimde aklımdan o şekilde yapmak geçiyordu canım. Çok aç kalınca saldırma hiissi geliyor bu sefer. Hafif hafif tok tutmak gerek birazda miğdeyi sanırım çok teşekkür ederim önerilerin için inşallah güzel eksiler görürüz, iyi geceler

Çok güzel canım, ben böyle spor yapanları görünce gaza geliyorum ama bu ara biraz halsizim, haftaya bende başlamak istiyorum
Sporun incelmede çok etkisi var sanki daha fazla kilo vermiş gibi görünmemizi sağlıyor 1 ay kadar Leslie yaptım onunda baya etkisini görmüştüm bir süre sonra sıkılıyor ama insan şimdi başka şeyler deniyorum iyi geliyor

İyi geceler kızlar..yarın son gün ama üzülüyorum biteceği için..bu ay yeni bi yarışma baslatirsaniz beni de mutlaka ekleyin:) Ramazan'a kadar 1 kg bile versem iyi..son bir haftadır resmen dağıldım ben de.ozellikle şu çarpıntı bütün motivasyonumu aldı götürdü.sanirim stres etkiledi beni.bu ara çok stresli bi dönemden geçiyorum..umarım her şey herkes için hayırlısı olur..yarın kaç çıkacağımı merak ediyorum..inişli çıkışlı da olsa burada olmak güzel.. inşallah Nisan ayında da devam ederiz...

Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz emininki birbirimize tam destekle bu bir ay daha eksilerle bitecek
Hoşbulduk
Ben 10 günde 3 kilo verdim çok mu sizce
Emziriyorum.
Annem hızlı veriyorsun hızlı alacaksın diyor moralimi bozuyor

İnsallah carpintin sona erer kg verilir elbet

Hoşbulduk
Ben 10 günde 3 kilo verdim çok mu sizce
Emziriyorum.
Annem hızlı veriyorsun hızlı alacaksın diyor moralimi bozuyor
Bence ilk baslanildiginda bı anda ödem vücuttaki o şişkinlik gidiyor yani ilk etapta normal bencesonrasında zaten yavaş yavaş gidiyor .hızlı alınması konusuna ben pek katılmıyorum sonuçta Allah tarafından kendiliğinden gelmiyor bu kilolar hastalık vs olmadığı sürece tabi.tamamen bizimle alakalı kilo verdim deyip bı kaç kaçamak yapıp ipin ucunu kaçırınca maalesef geri alınıyor.benim yanlışım hep bu oldu bu zamana kadar verip saldım verip saldım

Ohooo biz başlıyoruz bile tam gaz devamm ben gruptaki herkesin bırakmadan devam etmesini istiyorum yarış olarak görmüyorum kendi adima beni burası tutuyo söz vermişim gibi hissediyorum kendimi.Ve burda yenilen yemekler yapılan sporlar yazilinca daha çok motive olup istekli oluyorum

Canım simdi okudum da bence de tek öğün beslenmek seni yıprattı gibi.yani aslında gündüz doyurucu yapıp akşamı hafif tutsan çok sağlam sıkı bı kahvaltı küçük bi ara ve hafif bı akşam yemeği tabiki biliyorsundur denemissindir belki de ama bence if çok iyi.Ve asla asla bırakma yarış olarak görme herkesin yarışı kendiyle sakın pes etme stres yapma tam motive olduğunda ayda 5 - 6kg bile çok rahat verirsin

Eğer yemeyi birden kesmediyseniz normal olabilir. Diyete yeni mi basladiniz ilk ödem hizli gitmis olabilir.
Bende emziriyorum, 5 ay da 15 kg verdim
Yok kesmedim yiyorum sadece kolayı tatlıyı gece yemeyi kestim o kadar
Güzel kilo vermişsin maşallah
Bence de ödem gitti
Ramazan’a kadar ne kadar verirsem kâr
Evet kaçamak çok aldırıyor dün misafirim vardı
Yedim biraz bugün +300 dü kesin yarın da + olur çok üzgünüm

Evet ya hemen çıkıyor namissiz tartıda

Evet canım if yapıyordum bikaç süredir iyi gidiyordu. Bu hafta birden tökezledim. Ama dediğin gibi 2 ana 1 ara öğün yapıcam akşamı daha hafif. Ya benim sorunum akşam yemeği sonrası çay faslı. Eşim illa bişeyler istiyor bu hafta ona çok uydum. Miğdem kazınınca çaya bi bisküvi bansam biiey olmaz heralde ya 1 oldu 2 falan ama yok yılmıcam tabiki sizler çok motive veriyosunuz çok teşekkür ederim Yarın itibariyle yine devam yine sıkı şekilde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…