60a düşmeyi hayal edersem 30 kilom var benimde 1 yıl aynı savaşmam gerek. Birde birkere verince kurtulcaksın çok şükür yani çocuk düşünmezsenKeşke gitseydi ama birden almadikki birden gidemez, hele benim daha en az 1 yil savaşmam lazim. Sonrada koruma dönemi kolay olmayacak
Ayni yollardan gectim canim. İlk çocuktan sonra kendim 10 kg verdim diyetle de 15 kg verip 2.ye hamile kaldim diyetteyken. Kolay olmuyor ama kg alinir verilir. Allah saglik versin60a düşmeyi hayal edersem 30 kilom var benimde 1 yıl aynı savaşmam gerek. Birde birkere verince kurtulcaksın çok şükür yani çocuk düşünmezsenya ben nasip olur hamilelik olursa sonra yine hamilelik kilolarını vermye çalış. Oyy oyy içim daraldı
Neyin var gecmis olsunCanım rahatsızım bu gün işe de gitmedim
Tabki en önemlisi o canım. Tek derdimiz kilo olsun veririz Allahın izniyleAyni yollardan gectim canim. İlk çocuktan sonra kendim 10 kg verdim diyetle de 15 kg verip 2.ye hamile kaldim diyetteyken. Kolay olmuyor ama kg alinir verilir. Allah saglik versin
Ay inşallah canım yaBence bi anda kırılacak o inatçı rakam bende de hep öyle olurdu
Çok geçmiş olsun canımCanım rahatsızım bu gün işe de gitmedim
Ediyorum canım inşallah bi kaç güne kiricam bu kiloların direncini bakalım kim daha inatçıBu temponu bozmazsan bence 6 lı rakamlar gelecek. Çünkü daha ne yapabilirsin illaki vücut kırıcak o direnci sadece devam et böyle
Menün çok güzel hayatım. Bu menüyle kesin görürsünİyi akşamlar arkadaşlar
Bugün gayet iyi geçti benim için sabah klasik kahvaltımı yaptım
ara öğünde 1 şekersiz türk kahvesi bir parça çikolata
öğle 1 muz 4 5 fıstık
Akşam 1 tabak taze fasulye ve cacık yedim
3000 i dışarda 4000i evde toplam 7000 adım attım ve bölgesel hareketler de yaptim..sabah inşallah 69 görürüm artık ya..
Hepimiz dönem dönem aynı şeyleri yaşıyoruz. Boyle zamanlarda seni yemeye iten sebepleri bulmak gerek en baştaAy kızlar evdeki her şeyi yemek istiyorum. Diyetteki hevesim kırıldı sanki. Bıkkınlık var üzerimde. Ama diyeti bırakmakta istemiyorum savaşmak istiyorum. Tuhaf bir ruh hali içindeyim. Benim gibi olan var mı yoksa ben bahane mi buluyorum ?
Evet dediğin gibi sorunun kaynağını bulmak önemli. Şuan şımardım sanırım. Herkes aşırı zayıfsın çok güzel olmuşsun vs diyor onları dinlememem lazımHepimiz dönem dönem aynı şeyleri yaşıyoruz. Boyle zamanlarda seni yemeye iten sebepleri bulmak gerek en başta
Hemen nasıl kilo berdim tarzı bi video iyi giderAy kızlar evdeki her şeyi yemek istiyorum. Diyetteki hevesim kırıldı sanki. Bıkkınlık var üzerimde. Ama diyeti bırakmakta istemiyorum savaşmak istiyorum. Tuhaf bir ruh hali içindeyim. Benim gibi olan var mı yoksa ben bahane mi buluyorum ?
Aynen oyle. Annemlerde bana 80 olunca bırakırsın diyorlar mesela. Ben kendimi nasil iyi hissedersem öyle devam ederimEvet dediğin gibi sorunun kaynağını bulmak önemli. Şuan şımardım sanırım. Herkes aşırı zayıfsın çok güzel olmuşsun vs diyor onları dinlememem lazım
Göz kararı yapıyorum ölçü yok. Süte biraz yulaf ekledim. Ama yulafi onceden toz gibi küçültmüştüm. Sonra kakao ekleyip pişiriyorum. En son altini kapatıp bal ekledim 1 tk kadar. Üzerine muz dilimi ve cevizAijoo
Büşra sabahki lapan çok güzel gözüküyordu.afiyet olsun canım.süt su kaynat.kakao pekmez ceviz olay bu mudur?
Evdw süt varken yapayım bari.
Evet ya bazen aile bazen arkadaşlar öyle şeyler söylüyor ki aslında onlar da motivasyon düşürebiliyor. En iyisi kimseyi dinlememekAynen oyle. Annemlerde bana 80 olunca bırakırsın diyorlar mesela. Ben kendimi nasil iyi hissedersem öyle devam ederim
Eveet direk youtube dan izledim. Hatta bi detoks buldum kilo verme durunca yapılıyormuşHemen nasıl kilo berdim tarzı bi video iyi gider
Dinlemiyorum tabikide annem kendisi yillardir 100 kg civarinda. Gözümün önünde gencligini oyle geçirdi. Ben oyle olmak istemiyorumEvet ya bazen aile bazen arkadaşlar öyle şeyler söylüyor ki aslında onlar da motivasyon düşürebiliyor. En iyisi kimseyi dinlememek