🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Çok sağol canım inşallah

Dimi ya ekmektir abur cuburdur bunları hiç aramıyorum şekeri niye çıkarmıyorum ki yarından itibaren çaylarımi şekersiz içiyorum.kiz ne güzel hırs verdin bana

Kusur ne demek tatlim, cok tesekkur ederim

Masallah hic 3 cocuk annesi gibi degilsin
Bide küçüğü daha 10 aylik :)

Karbonhidrat tukettinmi ogunlerinde
Meyve bulgur bakliyat kuruyemis vs.
Canım 2çocuğum var 3,5 derken 3buçuk yaş demek istemiştim, haklısın ben konuşma dili olarak düşündüm

ilk 28 gün karbonhidrat hiç almadım, haftada 1-2 gün yeşil mercimek yemeği yedim, bazı diyet listelerinde yasaklı bakliyat olduğu için yazdım, şu an haftasonları kahvaltıda 1 dilim(35gr) tb ekmeği yiyorum. Bakliyat yiyorum, mesela yarın için nohut ısladım 2 gün menüde nohut var. Bulgur hiç yemedim daha. Kuruyemiş kahvaltıda 2-3 ceviz ve 3-4 çiğ badem yedim hala da yiyorum, kuru meyve hiç yemedim. Ancak çiğ kuruyemiş kuru meyve/meyve vs bunlar kahvaltıda daha fazla yenebilir bence, ben doyduğumu hissettiğim için yemiyorum.

Son düzenleme:
Bide öğün saatlerin kacti cnm :)
Ben önce sabahları çocukları doyuruyorum sonra kahvaltı yapıyorum genelde 10.00-11.00 bitiyo kahvaltım. Sonra türk kahvesi yeşilçay vs ile geçiştirip akşam 18:00 gibi akşam yemeği yiyoruz. Aralarda leptin bozucak hiçbir şey yemiyorum, içmiyorum canım

Dimi ya ekmektir abur cuburdur bunları hiç aramıyorum şekeri niye çıkarmıyorum ki yarından itibaren çaylarımi şekersiz içiyorum.kiz ne güzel hırs verdin bana
Sen şu çayı şekersiz iç bayrama kalmadan 52 olucaksın bak süpersin canım pes etme bana inan 2-3 gün şekersiz iç; 5.gün istesende şekerli içemeyeceksin

Cok tesekkur tatlim

Cuma haric Haftasonu kacamak yapmadim ama bugün baya bi arti ciktim
O yüzden bugünden birazdaha sikmaya calisacam

8 mart pazartesi

Sabah kahve

12.00
1.5 tavada yumurta
Peynir
Dereotu, domates

18.15
Firinda tavuk
Salata
1 bar. Ayran

Su 3 lt
Spor 15 dk. Ağırlıkla bölgesel

Bende tam aksi
Her türlü tatliyi cok severim ama çayı kahveyi sekerli içemem :)))

Herkese guünaydinnn mutlu huzurlu kaçamaksız günler herkese.
Kızlar sanki grupta bi motivasyon düşüklüğü mü var herkes biraz birakiyo gibi kimse ugramiyo pek kaç gündür.Yapmayin kızlar birbirimize destek olalım motive edelim 3 haftadır az çok hepimiz biseyler yapabildik verdiğimizi geri almayalım.Beni hep burası tutuyo cuma günü artık çıkmayım diye kendimi frenliyorum hep.Sanki bi hesap verme düşüncesi varmış gibi hissediyorum

Günaydınlar
Yeni bir gün ywni başlangıç.
Hemen leslimi yapıcam
Akşam da
ya
yumurta + yeşillik
Ya
Et + yeşillik

Haftasonu evde değildim pazartesi de oğluş iyi değildi.ama bugün mazeretim yok.telafi zamanı

kendimi seviyorum
Hemen kendime bi kahve ısmarlıyorum .
Var mı içen size de yapayım

Ben çayı kahveyi sekersiz iciyorum bayadir alistim artik. Ama tatli gorunce dayanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…