Çok sağol canım inşallahAhh bu çocuklar bi günü bigünlerini tutmuyo, canları sağolsun olsun fiziksel yorgunluk geçer, uyuduğunda sen de hemen uyumaya çalış ve evet haklısın açlık+uykusuzluk birlikte olunca mide bulantısı halsizlik çok bitkin düşüyo vücut.
şimdiden yeni evinde huzurla otur canım, hepsi hallolur kafan dinç olsun
Dimi ya ekmektir abur cuburdur bunları hiç aramıyorum şekeri niye çıkarmıyorum kiCanım bende diyordum ki asla ekmeksiz kahvaltı yapamam asla ekmeksiz balık et yiyemem, yok o yok bu yok şu vsvsvs.. sonra wasa aldım annem dediki seninki tamamen psikolojik ha ekmek ha wasa kuru kontrapilak gibi şey madem ekmek yemicen wasa yiyipte karbonhidrat sokma vucuduna dedi, o gün bugündür kahvaltımda akşam yemeğimde ekmeksiz.. yani o çay şekersiz de içilir atarsın içine bi kabuk tarçın al sana şeker ama önce kendine ben bugün tüm çaylarımı şekersiz içicem demelisin, 'şekersiz çay aslaaa' dersen evet o çay şekersiz olmaz
Canım 2çocuğum var 3,5 derken 3buçuk yaş demek istemiştim, haklısın ben konuşma dili olarak düşündümKusur ne demek tatlim, cok tesekkur ederim
Masallah hic 3 cocuk annesi gibi degilsin
Bide küçüğü daha 10 aylik :)
Karbonhidrat tukettinmi ogunlerinde
Meyve bulgur bakliyat kuruyemis vs.
Ben önce sabahları çocukları doyuruyorum sonra kahvaltı yapıyorum genelde 10.00-11.00 bitiyo kahvaltım. Sonra türk kahvesi yeşilçay vs ile geçiştirip akşam 18:00 gibi akşam yemeği yiyoruz. Aralarda leptin bozucak hiçbir şey yemiyorum, içmiyorum canımBide öğün saatlerin kacti cnm :)
Sen şu çayı şekersiz iç bayrama kalmadan 52 olucaksın bakDimi ya ekmektir abur cuburdur bunları hiç aramıyorum şekeri niye çıkarmıyorum kiyarından itibaren çaylarımi şekersiz içiyorum.kiz ne güzel hırs verdin bana
Canım 2çocuğum var 3,5 derken 3buçuk yaş demek istemiştim, haklısın ben konuşma dili olarak düşündüm
ilk 28 gün karbonhidrat hiç almadım, haftada 1-2 gün yeşil mercimek yemeği yedim, bazı diyet listelerinde yasaklı bakliyat olduğu için yazdım, şu an haftasonları kahvaltıda 1 dilim(35gr) tb ekmeği yiyorum. Bakliyat yiyorum, mesela yarın için nohut ısladım 2 gün menüde nohut var. Bulgur hiç yemedim daha. Kuruyemiş kahvaltıda 2-3 ceviz ve 3-4 çiğ badem yedim hala da yiyorum, kuru meyve hiç yemedim. Ancak çiğ kuruyemiş kuru meyve/meyve vs bunlar kahvaltıda daha fazla yenebilir bence, ben doyduğumu hissettiğim için yemiyorum.
Cok tesekkur tatlimBen önce sabahları çocukları doyuruyorum sonra kahvaltı yapıyorum genelde 10.00-11.00 bitiyo kahvaltım. Sonra türk kahvesi yeşilçay vs ile geçiştirip akşam 18:00 gibi akşam yemeği yiyoruz. Aralarda leptin bozucak hiçbir şey yemiyorum, içmiyorum canım
Bende tam aksiDimi ya ekmektir abur cuburdur bunları hiç aramıyorum şekeri niye çıkarmıyorum kiyarından itibaren çaylarımi şekersiz içiyorum.kiz ne güzel hırs verdin bana
harika irade canım tebrik ediyorumCanım 28 gün boyunca
tatlı şeker paketli gıda yok
Karbonhidrat pirinç makarna vs yok
Günde 2 öğün yaptım
Günlük 25dk kadar spor yaptım
İşte herkesin damak zevki gerçekten farklı demekki benim de neredeyse şeker aldığım tek şey çayBende tam aksi
Her türlü tatliyi cok severim ama çayı kahveyi sekerli içemem :)))
Sağol canım iyi artıkGeçmişolsun canım, şimdi nasıl oldu,
Ben çayı kahveyi sekersiz iciyorum bayadir alistim artik. Ama tatli gorunce dayanamiyorumKesinlikle ilk işin şekersiz beslenmeye geçmek olsun, sıcak içeceklerini kabuk tarçınla iç, tatlı isteğini çok kesiyo, sen azimlisin er geç hedef kilona geleceksin ancak süreci uzatmaya gerek yok süreç uzadıkça bıkkınlık artıyo kaçamaklar artıyo heves kaçıyo sonra aylarca yerinde sayma başlıyo, en güzeli hedefi belirle ve kaçamak yapma, kilo verdikçe sen kendin kaçamak yapmak istemiceksin, emeğim var diceksin, olucak sabret
Yok canım halsizlik var, mecburen işe geldim, bizim şöyle rahat dinlenmeye bile hakkımız yok bazen çok bunalıyorumSarayca canım ciddi biseyin yoktur insallah