- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla canım ben yaptım kaçamak yüzüm olmadığı içinde buraya gelemedim :))Selamlar kizlar bugün kimseler uğramamış hayırdır kız herkes kaçamak mi yaptı
Akşam 5 te iki dilim pizza yedim az pişmanım çok değil isteyerek yedim en ciddi kacamagim oldu. Sonrasında bişey yemedim spor yapamadim sadece çocuklarla oynarken 50 squat 50 mekik çektim inşallah yarın artı görmem
Bu temponu bozmazsan bence 6 lı rakamlar gelecek. Çünkü daha ne yapabilirsin illaki vücut kırıcak o direnci sadece devam et böyleHerkese iyi akşamlar arkadaşlar..
İki gündür ben de pek giremedim.sporu aksatmiyorum her gün en az 5000 adım.ve bölgesel hareketler yapıyorum.beslenme de eskiye göre yarı yarıya azalttım zaten midem almiyo ama ona rağmen 70.1 de takıldım kaldım..ne zaman 69 görücem çok merak ediyorum..inşallah direncim kırılmaz çünkü çaba gosterdikce sonuç alamamak üzüyo ama pes etmiycem o 6 lı rakamlar bu hafta olmasa haftaya,olmasa öbür hafta mutlaka ama mutlaka görülecek
Napıcaksın canım ?günaydın hanımlar sendromsuz pazartesiler
bugün diyet stilimi değiştirmeye karar verdim hayırlara vesile olsun inşallah
Bende öyle hele haftasonu hiç motive olamadım.günaydın kızlar ben pek motivasyon olamıyorum
Geçmiş olsun canımm doktora götürdün mü ? Stresten yiyosun işte hep stresten başımızın belasıGünaydınlar
Ufaklık hasta oldu.sabahtan beri çıkarıyor .oluyor bazen bçyle.midesi hassas sanırım.karıştırınca, yola çıkınca hemen böyle oluyor. çocuklar hasta olunca deli gibi yiyesim geliyor...hemen bu moddan çıkmalıyım
ne uygulucaksın canım nasıl bir yol izliceksin
Napıcaksın canım ?
Allah senii :) Bende bir yöntem falan buldun zannettim. Az yemek aşırı mantıklıAz yiyeceğim arkadaşlar yılın buluşu gibi lanse ettim ama çok yiyorum heralde
Sağol canım.yok götürmedim.Bu temponu bozmazsan bence 6 lı rakamlar gelecek. Çünkü daha ne yapabilirsin illaki vücut kırıcak o direnci sadece devam et böyle
Napıcaksın canım ?
Bende öyle hele haftasonu hiç motive olamadım.
Geçmiş olsun canımm doktora götürdün mü ? Stresten yiyosun işte hep stresten başımızın belası
Nasıl düşünemedik biz bunuAz yiyeceğim arkadaşlar yılın buluşu gibi lanse ettim ama çok yiyorum heralde
Bende de öyle olur ama sakın yapma. Senin yemek yemen onu iyileştirmicek. Geçmiş olsunGünaydınlar
Ufaklık hasta oldu.sabahtan beri çıkarıyor .oluyor bazen bçyle.midesi hassas sanırım.karıştırınca, yola çıkınca hemen böyle oluyor. çocuklar hasta olunca deli gibi yiyesim geliyor...hemen bu moddan çıkmalıyım
sen düşünmezsin o düşünmez gelir biri düşünür işte çok da şey etmeyelim kıssadan hisse az yiyorukSağol canım.yok götürmedim.
İyi artık şükür. Patates haşlaması yedi .
Nasıl düşünemedik biz bunu
Bence bi anda kırılacak o inatçı rakam bende de hep öyle olurduHerkese iyi akşamlar arkadaşlar..
İki gündür ben de pek giremedim.sporu aksatmiyorum her gün en az 5000 adım.ve bölgesel hareketler yapıyorum.beslenme de eskiye göre yarı yarıya azalttım zaten midem almiyo ama ona rağmen 70.1 de takıldım kaldım..ne zaman 69 görücem çok merak ediyorum..inşallah direncim kırılmaz çünkü çaba gosterdikce sonuç alamamak üzüyo ama pes etmiycem o 6 lı rakamlar bu hafta olmasa haftaya,olmasa öbür hafta mutlaka ama mutlaka görülecek
Arada geliyolar öyle ya bence bazen kendimizi simartmamiz lazım tabi abartmadan bende ideal kilomu sevgili friendlyfriendly sayesinde değiştirdim.ben bayrama kadar 55 olsam yeter diyordum şimdi 52 yaptım ya o boya hedefi 50 kilo ben küçücük ficicik biseyim napiyim 40 kilo mu olayım.galiba biraz kıskandım mi naptim21 günlük şekersiz beslenmem cumartesi günü bitti ama ben şımardım ve pazar günü kaçamak yaptım hemde bir öğün değil bütün güne yaydım. Neden böyle yaptım inanın bilmiyorum. Diyet yapmaktan bir an yoruldum mu istemedim mi karar veremiyorum
Bence ideal kiloma ulaştığım için şımardım. Başka bir açıklaması olamaz.
Şimdi tekrar motivasyonumu geri topladım. Doğum günüme 19 gün var. Orayı hedef gün olarak belirliyorum. Ben böyle gün sayınca daha çok motive olanlardanım.
08.03.2021 bugün ilk hedefimde 1.günüm. Ancak tartıldan korktuğum için tartılmadım. Bu sefer şımarmak yok, kilo verecek güç bende var.
hahahah canım güldüm valla ben küçücük bişeyin dedin ya Kendini nasıl iyi hissediceksen o kiloda ol canım önemli olan nasıl göründüğün, tartıdaki rakam bir yerden sonra önemini yitiriyor bence.Arada geliyolar öyle ya bence bazen kendimizi simartmamiz lazım tabi abartmadan bende ideal kilomu sevgili friendlyfriendly sayesinde değiştirdim.ben bayrama kadar 55 olsam yeter diyordum şimdi 52 yaptım ya o boya hedefi 50 kilo ben küçücük ficicik biseyim napiyim 40 kilo mu olayım.galiba biraz kıskandım mi naptim
Valla friendlyfriendly i bende kiskandim. Boylarimiz nerdeyse ayni hedefi 50 kg olmak inşallah hedefine ulaşır tabi bende 68 olsam yetecekArada geliyolar öyle ya bence bazen kendimizi simartmamiz lazım tabi abartmadan bende ideal kilomu sevgili friendlyfriendly sayesinde değiştirdim.ben bayrama kadar 55 olsam yeter diyordum şimdi 52 yaptım ya o boya hedefi 50 kilo ben küçücük ficicik biseyim napiyim 40 kilo mu olayım.galiba biraz kıskandım mi naptim
Canım kendine sınır koyma 68 olsan bile sana yetmeyecek biliyor musun ? Çünkü güzelleşiyosun fitleşiyosun daha da istiyosun daha da iyi görünebilirim falan diye. Ben onu yaşıyorum yaniValla friendlyfriendly i bende kiskandim. Boylarimiz nerdeyse ayni hedefi 50 kg olmak inşallah hedefine ulaşır tabi bende 68 olsam yetecek
Tabiki inşallah hepimiz istediğimiz ve mutlu olduğumuz kilolarda oluruz.Valla friendlyfriendly i bende kiskandim. Boylarimiz nerdeyse ayni hedefi 50 kg olmak inşallah hedefine ulaşır tabi bende 68 olsam yetecek
Keşke gitseydi ama birden almadikki birden gidemez, hele benim daha en az 1 yil savaşmam lazim. Sonrada koruma dönemi kolay olmayacakSon haftamız kızlar bende de yılgınlık var yaa şöyle birden gitse şu kilolar kyrtulsak