Bende yapmiyorumki simdilerde arastirmaya baslicam cok döküldü. Ozellikle önlerim acildi resmen. Endokrinoloji ye de gidicem
Sürdürebileceğimiz bir plan yaparsak, bıkmadan devam ederiz, ne şanslısın sahilde yürümek çok iyi gelir sanaDoğru diyorsun aslında. Çok ağır kurallar olduğunda biyerde patlak veriyor bende de. Sonra iplerinden kurtulmuş gibi herşeye saldırmaya başlıyorum. Önceleri bu if i arkadaşımmyaptığında çok ağır ya derdim. Ama bu insülin direnci olduğu için biraz zorlamak istedim kendimi. Aslında doktor çok fazla yüksek değil dedi. İlacı kullanıyorum zaten normal diyet yapıp kilodan düşsemde düzelir aslında.
bisiklet olayı falan seninniçin muhteşem olur ya bence de imkanın varsa yapmalısınbenimde evim sahile çok yakın. Artık hergün olmasa bile haftada 3 gün falann bi çıkıp yürüyüş yapmaya çalışıcam sabahları
Afiyet olsun canımBen zeytinyağlı pırasa yaptım yanına da salata miss
Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi
Öğle yemeği
Kıymalı yumurta
İki dilim ekmek
Pancar turşusu
Canım arada cozutmak çok normal, haftada 1 ödül ver kendine, bu cuma günü veya haftasonu bir öğün olabilir, bu gün ki cozutman bu haftanın ödülü olsunSabah kahvaltim guzeldi. Omlet yaptım. Ogleden sonra cozuttum biraz. Sonra buradaki konuşmalarda iyi geldi az once yarim muz yedim. Eşimi bekliyorum akşam yemeği için. Ispanak, salata ayran yapcam
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyorBu gün ne yedim
Sabah 12 gibi
Sucuklu yumurta
Domates
Peynir
10 kadar zeytin
3 dl beyaz ekmek
Akşam
Balık
Salata
Su 2 lt civarı
Spor düşünüyorum
Afiyet olsun cnmBu gün ne yedim
Sabah 12 gibi
Sucuklu yumurta
Domates
Peynir
10 kadar zeytin
3 dl beyaz ekmek
Akşam
Balık
Salata
Su 2 lt civarı
Spor düşünüyorum
Evet bende devam etmek istiyorumYaa 1 hafta kaldı diye üzülüyorum inşallah önümüzdeki ay da yarışma başlatırsiniz gerçekten çok motive oluyorum.dün Nisan yüzüğüm aylar sonra parmağıma girdi nasıl mutlu oldum anlatamam..1 ayda 2 kg vermek bile benim için büyük başarı çünkü o kadar takilmistim ki olduğum yerde sayiyodum.eksi görünce daha da hırs yapıyo insan...hepiniz iyi ki varsınız
Afiyet olsun çok güzel bir menü6 mart cumartesi
Sabah kahve
13.00
2 yumurta, az süt, 1 tk hc unuyla krep
Peynir
4 zeytin
Domates, salatalik
15.30
1 kupa sütlü kahve
1 avuc kuruyemis
20.00(alisverisden gec gelince o yuzden geç oldu)
2 servis kasigi ciğer kavurma
Bol salata
Su 3 lt
Spor 30 dk 2 mil leslie
AlamadımAfiyet olsun cnm
Ekmek beyaz olmasa cok güzel olacakmış :))) hani wasa alacaktin :)
Afiyet olsun canımKızlar ben pek giremedim bugün işlerim vardi küçük oğlum iki gündür uyumuyor hala uyanıkspor yapamadım ama kaçamak yok.aksam eve geç geldik eşimle 19.30 da yedim.O menemene ekmek bandıra bandıra yerken ben kendime karnabahar haşlayıp yedim
GünaydınGunaydinnnn
Mutlu pazarlar
GünaydınGünaydiiiinnn mutlu huzurlu pazarlar herekese
İki günlük uykusuzluğuma karşılık eşim bugün mükellef bir kahvaltı hazırlamış ama ben yiyemedim hergun haşlanmış yumurtayla karnımı doyurmaya alışmışım hicbisey yiyemedim
Sadece çok az sosisli yumurtayla iki parça süzme peynir yiyebildim çok mutluyum canım istemedi midem almadı
GünaydınGünaydınn herkese mutlupazarlar
dünkü menüm;
1 kare peynir
3 zeytin
Domates, yeşillik
1 çk tahin pekmez
2 dlm börek
ara türk kahvesi
akşam 18:30 bir armut
su 2 lt
20 dk zumba
GünaydınGünaydın kızlaar