🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bende yapmiyorumki simdilerde arastirmaya baslicam cok döküldü. Ozellikle önlerim acildi resmen. Endokrinoloji ye de gidicem

Sürdürebileceğimiz bir plan yaparsak, bıkmadan devam ederiz, ne şanslısın sahilde yürümek çok iyi gelir sana
Ben zeytinyağlı pırasa yaptım yanına da salata miss

Ara öğün
Az şekerli türk kahvesi

Öğle yemeği
Kıymalı yumurta
İki dilim ekmek
Pancar turşusu
Afiyet olsun canım
Sabah kahvaltim guzeldi. Omlet yaptım. Ogleden sonra cozuttum biraz. Sonra buradaki konuşmalarda iyi geldi az once yarim muz yedim. Eşimi bekliyorum akşam yemeği için. Ispanak, salata ayran yapcam
Canım arada cozutmak çok normal, haftada 1 ödül ver kendine, bu cuma günü veya haftasonu bir öğün olabilir, bu gün ki cozutman bu haftanın ödülü olsun bunun için hiç üzülme, bunu her hafta 1 kez yapacağım deyip yeniden kaldığın yerden devam et inan çok güzel geçecek günlerin, bir de kilo vereceğine inancın tam olsun, ben 80 ler de öyle inanmıştım ki kilo vereceğime çok yediğim haftalarda bile kilo veriyordum

6 mart cumartesi

Sabah kahve

13.00
2 yumurta, az süt, 1 tk hc unuyla krep
Peynir
4 zeytin
Domates, salatalik

15.30
1 kupa sütlü kahve
1 avuc kuruyemis

20.00(alisverisden gec gelince o yuzden geç oldu)
2 servis kasigi ciğer kavurma
Bol salata

Su 3 lt
Spor 30 dk 2 mil leslie

Evet bende devam etmek istiyorum

Kızlar ben pek giremedim bugün işlerim vardi küçük oğlum iki gündür uyumuyor hala uyanık spor yapamadım ama kaçamak yok.aksam eve geç geldik eşimle 19.30 da yedim.O menemene ekmek bandıra bandıra yerken ben kendime karnabahar haşlayıp yedim

Günaydiiiinnn mutlu huzurlu pazarlar herekese
İki günlük uykusuzluğuma karşılık eşim bugün mükellef bir kahvaltı hazırlamış ama ben yiyemedim hergun haşlanmış yumurtayla karnımı doyurmaya alışmışım hicbisey yiyemedim
Sadece çok az sosisli yumurtayla iki parça süzme peynir yiyebildim çok mutluyum canım istemedi midem almadı

Afiyet olsun çok güzel bir menü
Afiyet olsun cnm
Ekmek beyaz olmasa cok güzel olacakmış :))) hani wasa alacaktin :)
Alamadım bu gün tam buğday ekmeği aldırdım eşime,
Afiyet olsun canım
Gunaydinnnn

Mutlu pazarlar
Günaydın
Günaydın afiyet olsun
Günaydınn herkese mutlupazarlar
dünkü menüm;
1 kare peynir
3 zeytin
Domates, yeşillik
1 çk tahin pekmez
2 dlm börek

ara türk kahvesi

akşam 18:30 bir armut

su 2 lt
20 dk zumba
Günaydın afiyet olsun
Günaydın kızlaar
Kaçamaksız bir gün temenni ediyorum umarım gerçekleşir
Günaydın

Selamlar kizlar bugün kimseler uğramamış hayırdır kız herkes kaçamak mi yaptı
Akşam 5 te iki dilim pizza yedim az pişmanım çok değil isteyerek yedim en ciddi kacamagim oldu. Sonrasında bişey yemedim spor yapamadim sadece çocuklarla oynarken 50 squat 50 mekik çektim inşallah yarın artı görmem

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
İki gündür ben de pek giremedim.sporu aksatmiyorum her gün en az 5000 adım.ve bölgesel hareketler yapıyorum.beslenme de eskiye göre yarı yarıya azalttım zaten midem almiyo ama ona rağmen 70.1 de takıldım kaldım..ne zaman 69 görücem çok merak ediyorum..inşallah direncim kırılmaz çünkü çaba gosterdikce sonuç alamamak üzüyo ama pes etmiycem o 6 lı rakamlar bu hafta olmasa haftaya,olmasa öbür hafta mutlaka ama mutlaka görülecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…