🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bende aynı şekilde. Annem gibi sürekli kilolu sürekli bacaklarım ağrısın istemiyorum yaşlılığımda dahil
Ben kendimi bildim bileli hep kiloluydu. Yaklasik 10 yildir her türlü hastalik var. Astim tansiyon şeker, bel boyun fitigi.. bacaktan ameliyat oldu. Yaş 50 ama baktiginda 60 resmen. Ben kızlarım için boyle olmak istemiyorum. Yillar da surse ben hedefime ulascam ve korucam inaniyorum

Çok haklısın çok. Hem kendimiz için hem çocuklarımız için kilo vermeliyiz aslında. Bizim içinde ileri de annem kilolu demesinler umarım başarırız canım

Y YuKaYu bencede iyi yaptın 52 kilo ol hedeflerimiz büyük olsun

Valla friendlyfriendly i bende kiskandim. Boylarimiz nerdeyse ayni hedefi 50 kg olmak inşallah hedefine ulaşır tabi bende 68 olsam yetecek
Y YuKaYu ve Aijoo canım arkadaşlarım bende bundan 55gün kadar önce 64,5 kiloydum, şu an bu düzene alışsamda ilk 28 gün çok sıkı sıfır kaçamaksız şekilde verdim o 8 kiloyu, şu an kısmen korumadayım ama 2,5 kiloda böyle gitti, şu an kaçamaklarım var, şöyle örnek vereyim diyetin ilk haftasında annem kızım çarşıya çıktık ikisine hamburger menü aldım, ki herkes gibi ben de hamburgere bayılırım, onlar yerken ben kafamı başka yöne çevirdim, böyle sıkı bi 28günlük diyet uyguladım, sizde kendinize gün sayısı ve hedef kilo belirleyin kaçamak yapmazsanız bence hedefinize varırsınız

Kızlar haftasonu yoğundum şehirdışı çıktık, cumartesi sabah 750kalorilik zengin bi kahvaltı ve akşam 1,5 lavaş ve et yiyerek kapattım o günü, 1,5aydan beri yaptığım en ağır kaçamaktı, aynı gün regl oldum bu yeme isteğini ona yordum ancak kaçamaklarımda tatlı/şeker/ paketli gıda yoktu

pazar ve bugünüm klasik diğer günlerim gibiydi, bugün 25dk sporumuda yaptım, full sağlıklı beslenmeme döndüm mutluyum

Geçmişolsun canım, şimdi nasıl oldu, biraz daha iyi mi?

Bende irade sorunu var. İnan irademe sahip cikabilseydim 5.5 ayda verdigimin 2 katini verirdim. Hemde yuksek kilodayim hizli verebilirdim. Ama bu iradesizlik beni deli ediyor. Bende şu 21 gun şekersiz beslenmeyi yapabilsem. Niyetim var insallah yapcam

Selamlar kizlar ben bugün de nöbetteyim küçük oğlum günlerdir gece 12 gibi kalkiyo ve sabaha kadar uyumuyo komşular rahatsız olacak diye mecbur salona getiriyorum artık ağlaya ağlaya sabaha karşı uyuyo ben pert ben bitik artık uykusuzluk beni mahvettti günlerdirkaçamak yapmıyorum ama basımin ağrısından midem bulaniyo arada ağzıma bastırsin diye biseyler atıyorum spor da yokbu arada taşınıyoruz hafta sonuna yarından itibaren de telaşım başlayacak inşallah sacmasapan beslenmem bu hafta

Ah o şeker benim zaafım çay delisiyim ve şekerli içiyorum o yüzdendir sanırım kilom çok olmamasına rağmen vücudum hiç sıkı değil sallaniyo kolum bacagim ve selülitler tavan

Lamaziaa yok öyle bıkkınlık falan hemen bi silkelen günlerdir verdiğin emeği düşün 3-5 kaçamak için senin taaa haftalarca geriye gitmene izin vermiycem, şöyle sağdan sağdan yanaş yanıma yolumuza devam ediyoruz full motivasyon tam gaz!!!!

Ah o şeker benim zaafım çay delisiyim ve şekerli içiyorum o yüzdendir sanırım kilom çok olmamasına rağmen vücudum hiç sıkı değil sallaniyo kolum bacagim ve selülitler tavan
Canım bende diyordum ki asla ekmeksiz kahvaltı yapamam asla ekmeksiz balık et yiyemem, yok o yok bu yok şu vsvsvs.. sonra wasa aldım annem dediki seninki tamamen psikolojik ha ekmek ha wasa kuru kontrapilak gibi şey madem ekmek yemicen wasa yiyipte karbonhidrat sokma vucuduna dedi, o gün bugündür kahvaltımda akşam yemeğimde ekmeksiz.. yani o çay şekersiz de içilir atarsın içine bi kabuk tarçın al sana şeker ama önce kendine ben bugün tüm çaylarımı şekersiz içicem demelisin, 'şekersiz çay aslaaa' dersen evet o çay şekersiz olmaz

Ahh bu çocuklar bi günü bigünlerini tutmuyo, canları sağolsun olsun fiziksel yorgunluk geçer, uyuduğunda sen de hemen uyumaya çalış ve evet haklısın açlık+uykusuzluk birlikte olunca mide bulantısı halsizlik çok bitkin düşüyo vücut.

şimdiden yeni evinde huzurla otur canım, hepsi hallolur kafan dinç olsun

Kesinlikle ilk işin şekersiz beslenmeye geçmek olsun, sıcak içeceklerini kabuk tarçınla iç, tatlı isteğini çok kesiyo, sen azimlisin er geç hedef kilona geleceksin ancak süreci uzatmaya gerek yok süreç uzadıkça bıkkınlık artıyo kaçamaklar artıyo heves kaçıyo sonra aylarca yerinde sayma başlıyo, en güzeli hedefi belirle ve kaçamak yapma, kilo verdikçe sen kendin kaçamak yapmak istemiceksin, emeğim var diceksin, olucak sabret

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cnm neyseki daha iyiymis ogluş
Canım rahatsızım bu gün işe de gitmedim
Gecmis olsun tatlim
Hayirdir, üşüttunmu

Mefkurem merhaba, yoğundum giremedim geç yazıyorum kusurabakma

şu an S/36 beden giyiyorum 32 değilim daha ama 34 beden olma hedefindeyim, 50 kilo olup evimdeki XS beden montlarımı 25beden kotlarımı giyicem

beslenme düzenim 12 ocaktan beri 2 öğün
Tatlı şeker paketli gıda yok; ara öğün yok; 28 günde 8kg verdim sonrasında kısmen diyetsiz/ kısmen korumada diyeyim 2,5 kg daha verdim

spor yoğun yapamadım 25 dk kadar daha çok bel-göbek-karın bölgesel çalıştım

yaşım 35, 3,5 yaş ve 10aylık bebeğim var, başka sormak istediğin varsa seve seve cevaplarım

Kusur ne demek tatlim, cok tesekkur ederim

Masallah hic 3 cocuk annesi gibi degilsin
Bide küçüğü daha 10 aylik :)

Karbonhidrat tukettinmi ogunlerinde
Meyve bulgur bakliyat kuruyemis vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…