🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydınlar
Ufaklık hasta oldu.sabahtan beri çıkarıyor .oluyor bazen bçyle.midesi hassas sanırım.karıştırınca, yola çıkınca hemen böyle oluyor. çocuklar hasta olunca deli gibi yiyesim geliyor...hemen bu moddan çıkmalıyım

Valla canım ben yaptım kaçamak yüzüm olmadığı içinde buraya gelemedim :))

Bu temponu bozmazsan bence 6 lı rakamlar gelecek. Çünkü daha ne yapabilirsin illaki vücut kırıcak o direnci sadece devam et böyle
günaydın hanımlar sendromsuz pazartesiler
bugün diyet stilimi değiştirmeye karar verdim hayırlara vesile olsun inşallah
Napıcaksın canım ?
günaydın kızlar ben pek motivasyon olamıyorum
Bende öyle hele haftasonu hiç motive olamadım.
Geçmiş olsun canımm doktora götürdün mü ? Stresten yiyosun işte hep stresten başımızın belası

21 günlük şekersiz beslenmem cumartesi günü bitti ama ben şımardım ve pazar günü kaçamak yaptım hemde bir öğün değil bütün güne yaydım. Neden böyle yaptım inanın bilmiyorum. Diyet yapmaktan bir an yoruldum mu istemedim mi karar veremiyorum
Bence ideal kiloma ulaştığım için şımardım. Başka bir açıklaması olamaz.
Şimdi tekrar motivasyonumu geri topladım. Doğum günüme 19 gün var. Orayı hedef gün olarak belirliyorum. Ben böyle gün sayınca daha çok motive olanlardanım.
08.03.2021 bugün ilk hedefimde 1.günüm. Ancak tartıldan korktuğum için tartılmadım. Bu sefer şımarmak yok, kilo verecek güç bende var.

Kahvaltım saat 9.00
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

Öğlen saat 13.30
Domates soslu nohut makarnası
Brokoli
Cacık

Eklentiler

• IMG_20210308_090823.jpg
    99,4 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210308_131349.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 22
Sağol canım.yok götürmedim.
İyi artık şükür. Patates haşlaması yedi .
Az yiyeceğim arkadaşlar yılın buluşu gibi lanse ettim ama çok yiyorum heralde
Nasıl düşünemedik biz bunu

Bende de öyle olur ama sakın yapma. Senin yemek yemen onu iyileştirmicek. Geçmiş olsun

Bende bugun tartilmadim. Biraz verimsiz geçti haftasonu.
Bugun iyiyim adaptasyonu sagladim. 11de yulaf lapasi yedim. Simdide yumurta salatasi . Arada da sade soda icmistim

Eklentiler

• IMG_20210308_141301_167.jpg
    164,1 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20210308_111515_409.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 25
Bence bi anda kırılacak o inatçı rakam bende de hep öyle olurdu

Arada geliyolar öyle ya bence bazen kendimizi simartmamiz lazım tabi abartmadan bende ideal kilomu sevgili friendlyfriendly sayesinde değiştirdim.ben bayrama kadar 55 olsam yeter diyordum şimdi 52 yaptım ya o boya hedefi 50 kilo ben küçücük ficicik biseyim napiyim 40 kilo mu olayım.galiba biraz kıskandım mi naptim

hahahah canım güldüm valla ben küçücük bişeyin dedin ya Kendini nasıl iyi hissediceksen o kiloda ol canım önemli olan nasıl göründüğün, tartıdaki rakam bir yerden sonra önemini yitiriyor bence.

Valla friendlyfriendly i bende kiskandim. Boylarimiz nerdeyse ayni hedefi 50 kg olmak inşallah hedefine ulaşır tabi bende 68 olsam yetecek

Valla friendlyfriendly i bende kiskandim. Boylarimiz nerdeyse ayni hedefi 50 kg olmak inşallah hedefine ulaşır tabi bende 68 olsam yetecek
Canım kendine sınır koyma 68 olsan bile sana yetmeyecek biliyor musun ? Çünkü güzelleşiyosun fitleşiyosun daha da istiyosun daha da iyi görünebilirim falan diye. Ben onu yaşıyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…