İnşallah baktikca huzur bulayim istedimBende diyorum bu kim :)))
Yeni nickin sana uğur getirsin cnm
Canım azıcık motive ediyorsam ne mutluSarayca canım eline emeğine sağlık, liste yeniliyosun gruplar hazırlıyosun çok emek veriyorsun teşekkürler kuzum
Emegine saglik. Ben ismimi degistirdim karisiklik olmasın aijoo yumCanım azıcık motive ediyorsam ne mutluseverek yapıyorum
Çok güzel canım, bu yaptıkların beni motive ediyorSelamlar herkese. Diyette 19.günüm bitti
Bugün tartı günüm olduğu için kaçamak yaptım masumdu ama olsun
10.000 adım
4 litre su
Bacak egzersizi yaptım
Egzersiz yapmadım üstüne kaçamak yaptım ama pişman değilim
Yarın yepyeni bir gün başlıyor
Maşallah canımSelamlar kizlar bende bugün arada kahvenin yanında bir parça bitter yedim.
60 dakika tüm vücut yaptim
Akşam yemegim yoğurtlu ıspanak ve mercimek çorbası.
2 lt su
Afiyet olsun canımIyi aksamlar
Ben hafta ici sapitmamak icin cumalari kacamak yapiyorum :))
5 mart cuma Menüm
12.00
2 dil. Tb la tost
1.5 yumurtali omlet
Peynir
2 zeytin
Domates
Ara
Yarim pudingli pasta
Ara
2 sıra milka
18.45
1 cb yeşil mercimegi haşlayıp kısır gibi yaptim
Uzerine yesil soğan, marul, domates
1 bar tuzsuz ev ayrani
Su 3 lt
Spor 30 dk. 2 mil leslie
Bu cuma birşeyler yedim ama bu günden itibaren. Normal beslenmeye devamArti gelmekten iyidir cnm
Zararla kapatmadin haftayi en azindan
Ama haftsonu dikkat et
Yoksa kendini cok yipratiyorsun
GünaydınGunaydinn
Musmutlu bi haftasonu olsun insallah
Buraya kış geri geldi hava - 5 derece şu anda
GünaydınGünaydın ben ismimi degistirdim, aijoo yum
Canım zaten etiket yapıyorum değişmiş isminEmegine saglik. Ben ismimi degistirdim karisiklik olmasın aijoo yum
Evet
İyi o zaman bir an burda etiketlerde sorun olursa diye korkmuştum
Dur bi @aijoo yazayım ne çıkacak, aijoo yazdımİyi o zaman bir an burda etiketlerde sorun olursa diye korkmuştum
Cikmadi bu seferDur bi @aijoo yazayım ne çıkacak, aijoo yazdım
Aksama yememezlik yapma. Hafif olsun ama mutlaka olsun. Bu sekilde gece ya da yarin sabah yine cok kacirma ihtimalin olur. Akşama salata, yogurt, az bir yemek ekle mutlaka. Saglikli secim olması önemliBugünde kahvaltıda biraz börek kaçırdım. Az önce yaptım kahvaltımı o yüzden bugünü kapatmak istiyorum akşama yemeden geçiririm inşallah
Tamaam o şekilde yapıyım o zamn yine bi 24 saat yapsammı diye düşündümde dediğin gibi sanki bana pek uygun değil bu 24 saat olayıAksama yememezlik yapma. Hafif olsun ama mutlaka olsun. Bu sekilde gece ya da yarin sabah yine cok kacirma ihtimalin olur. Akşama salata, yogurt, az bir yemek ekle mutlaka. Saglikli secim olması önemli