🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Çok güzel canım, bu yaptıkların beni motive ediyor
Selamlar kizlar bende bugün arada kahvenin yanında bir parça bitter yedim.
60 dakika tüm vücut yaptim
Akşam yemegim yoğurtlu ıspanak ve mercimek çorbası.
2 lt su
Maşallah canım
Afiyet olsun canım ödüller bile gayet kararınca
Arti gelmekten iyidir cnm
Zararla kapatmadin haftayi en azindan

Ama haftsonu dikkat et
Yoksa kendini cok yipratiyorsun
Bu cuma birşeyler yedim ama bu günden itibaren. Normal beslenmeye devam bundan sonra abartılı kaçamak yapmamaya çalışacağım
Gunaydinn

Musmutlu bi haftasonu olsun insallah

Buraya kış geri geldi hava - 5 derece şu anda
Günaydın burası bulutlu çok soğuk değil ama
Günaydın ben ismimi degistirdim, aijoo yum
Günaydın ne iyi etmişsin

Bugünde kahvaltıda biraz börek kaçırdım. Az önce yaptım kahvaltımı o yüzden bugünü kapatmak istiyorum akşama yemeden geçiririm inşallah
Aksama yememezlik yapma. Hafif olsun ama mutlaka olsun. Bu sekilde gece ya da yarin sabah yine cok kacirma ihtimalin olur. Akşama salata, yogurt, az bir yemek ekle mutlaka. Saglikli secim olması önemli

Aksama yememezlik yapma. Hafif olsun ama mutlaka olsun. Bu sekilde gece ya da yarin sabah yine cok kacirma ihtimalin olur. Akşama salata, yogurt, az bir yemek ekle mutlaka. Saglikli secim olması önemli
Tamaam o şekilde yapıyım o zamn yine bi 24 saat yapsammı diye düşündümde dediğin gibi sanki bana pek uygun değil bu 24 saat olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…