- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Tünaydınn kızlarr
Dün kahvaltım
Menemen
Peynir
ara türk kahvesi
akşam yeşil mercimekti.
su pek içemedim dün
Afiyet olsun canımBugünde kahvaltıda biraz börek kaçırdım. Az önce yaptım kahvaltımı o yüzden bugünü kapatmak istiyorum akşama yemeden geçiririm inşallah
Ben, Lamaziaa G guziss35 friendlyfriendly S Seda1985 haftada 2 tartılma kararı aldık, pazartesi ve cuma, yavaş yavaş haftada 1 e indireceğiz bakalım yapabilecek miyiz, sigara gibi bağımlılık yapıyor, bırakmak çok zorSelam kizlar ya sizde hergun tartiliyor musunuz??Ben dayanamıyorum tartiliyorum
Canım ilk etapta tek öğün gerçekten çok zor, tek öğün yapanlar senelerini if yaşam tarzına adamış insanlar ve bunlar diyet olarak değil de beslenme alışkanlıklarını değiştiren, sağlık için bu yöntemi kullanan kişiler. Bence biz yolun başındayız ve 2 öğün bizim için ideal, hatta 1 ara bile yapabilirsin, 1-2 hafta böyle devam et, baktın iyi gidiyor haftada 1 gün tek öğüne düşürürsünTamaam o şekilde yapıyım o zamn yine bi 24 saat yapsammı diye düşündümde dediğin gibi sanki bana pek uygun değil bu 24 saat olayı
Bende bekliyorum 59 olana dek almıycam, aslında çok zorlanıyorum, her gün işe gidiyorum, her gün kıyafet değiştiriyorum, ama idare edeceğim, bu konuda çok inatçı çıktımBiraz kıyafet alışverişi yapasım var. Ama sonra diyorum nereye gidiyosunki kıyafete ihtiyacın var. Hele biraz daha dur zayıf zayıf küçük bedenler alırsın
Son düzenleme: