🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Tünaydınn kızlarr
Dün kahvaltım
Menemen
Peynir

ara türk kahvesi

akşam yeşil mercimekti.

su pek içemedim dün

Bugünde kahvaltıda biraz börek kaçırdım. Az önce yaptım kahvaltımı o yüzden bugünü kapatmak istiyorum akşama yemeden geçiririm inşallah
Afiyet olsun canım
Selam kizlar ya sizde hergun tartiliyor musunuz??Ben dayanamıyorum tartiliyorum
Ben, Lamaziaa G guziss35 friendlyfriendly S Seda1985 haftada 2 tartılma kararı aldık, pazartesi ve cuma, yavaş yavaş haftada 1 e indireceğiz bakalım yapabilecek miyiz, sigara gibi bağımlılık yapıyor, bırakmak çok zor
Tamaam o şekilde yapıyım o zamn yine bi 24 saat yapsammı diye düşündümde dediğin gibi sanki bana pek uygun değil bu 24 saat olayı
Canım ilk etapta tek öğün gerçekten çok zor, tek öğün yapanlar senelerini if yaşam tarzına adamış insanlar ve bunlar diyet olarak değil de beslenme alışkanlıklarını değiştiren, sağlık için bu yöntemi kullanan kişiler. Bence biz yolun başındayız ve 2 öğün bizim için ideal, hatta 1 ara bile yapabilirsin, 1-2 hafta böyle devam et, baktın iyi gidiyor haftada 1 gün tek öğüne düşürürsün
Biraz kıyafet alışverişi yapasım var. Ama sonra diyorum nereye gidiyosunki kıyafete ihtiyacın var. Hele biraz daha dur zayıf zayıf küçük bedenler alırsın
Bende bekliyorum 59 olana dek almıycam, aslında çok zorlanıyorum, her gün işe gidiyorum, her gün kıyafet değiştiriyorum, ama idare edeceğim, bu konuda çok inatçı çıktım

Son düzenleme:
Evet haklısın aslında. Sadece kaçamak yaptıysam onu bir gün yaparak düzenliyim. Bu ara kafam karışık ne şekilde devam etsem diye. Ama bırakcam normaş standart diyetle devam ediyim.
Çalışırken evet biraz zor olur ama bu bile kilo vermek için motivasyon olabilir. Tünelin sonunda alışveriş var aynaya baktığında kendine yakıştırdığın şeyler var

Aijoo canımmm nikin yeni çıpçıtır sağlıklı bir vücuda ve daha zilyon tane sayamadığım heyirli olarlara vesile olsun inşallah

Böyle bir şey nasıl olabiliyor ya bir ayda on kiloya yakın nasıl verdin haset damarlarım kabarıyor

Yaa 1 hafta kaldı diye üzülüyorum inşallah önümüzdeki ay da yarışma başlatırsiniz gerçekten çok motive oluyorum.dün Nisan yüzüğüm aylar sonra parmağıma girdi nasıl mutlu oldum anlatamam..1 ayda 2 kg vermek bile benim için büyük başarı çünkü o kadar takilmistim ki olduğum yerde sayiyodum.eksi görünce daha da hırs yapıyo insan...hepiniz iyi ki varsınız

Aijoo hAyırlı olsun yeni ismin

Aijoo canımmm nikin yeni çıpçıtır sağlıklı bir vücuda ve daha zilyon tane sayamadığım heyirli olarlara vesile olsun inşallah
Teşekkür ediyorum. İnşallah kendimde yapacagim baslangiclarin yeniliklerin ilki olsun bu. Çünkü biraz kendi içimde huzursuzum, değişiklikler iyi gelecek.
Kilo herşey demek değil ama elbette çoğu şeyin en başında duruyor. Aynaya bakıp kendini sevmezsen başkalarının seni sevebilecegine de inanmiyorsun.
İnşallah yakinda bir kuaför cikarttirmasi yapicam

Ben deneme yanılma yöntemi ile en son sabah 9 kahvaltı, akşam 18 gibi akşam yemeği olarak sürdürebileceğimi farkettim,. Öğlen öğünü bana angarya gelmeye başladığı için bıraktım, ara öğün ise canım isterse yapabilirim, kendime çok ağır kurallar koymak istemiyorum, nasıl sürdürebilecek isem öyle besleneceğim, spor olarak ise elimden geldiğince hareketli olmaya çalışacağım, gönül ister ki haftada 2-3 saati kendime ayırayım ama çoğu zaman olmuyor, şimdilik havalar düzeldi günde 4 posta işe gidiş dönüşlerde 15 dk bisiklet süreceğim, sanırım bu aktivite bana iyi gelecek, böyle böyle kendi yolumu çizmeye çalışacağım, hepimizin hikayesi farklı, kendi yolumuzu bulmak için çaba göstereceğiz mecburen
Günaydın hanımlar nasılsınız
Regllim geldim canım gümbür gümbür Sarayca
Haftaya bunun acısını çıkarırcasına kilo veririm inşallah dinimiz amin
İşte bu, lusi sahalara döndü
Çok sevindim senin adına, diyette motivasyon çok önemli Cuma günü bakalım canım, enerjimiz yüksek olursa 1 ay daha uzatırız, ya da başka bir arkadaş yeni bir sayfa açar orada devam ederiz, tüm yeniliklere açığım, zira ben kilo vermeye devam edeceğim
Kahvaltı
1 yumurtayla kaşarlı yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir domates salatalık
Afiyet olsun canım
Sana çok iyi gelecek kuaför, senin gibi düşünüyorum, insan önce kendini sevmeli, değer vermeli, inan o hazırladığımız kahvaltı tabakları, kahve molaları bile kendimize verdiğimiz değeri gösteriyor, ben bu günleri en yakın zamanda atlatacağına inanıyorum

İnşallah. Haftaya bir akşam gidicem. Önce saçlarımı kestircem. Sonra duruma göre boyaticam. Ama cok kötü durumdalar belki biraz bakim yapmak gerekebilir oncesinde

Doğru diyorsun aslında. Çok ağır kurallar olduğunda biyerde patlak veriyor bende de. Sonra iplerinden kurtulmuş gibi herşeye saldırmaya başlıyorum. Önceleri bu if i arkadaşımmyaptığında çok ağır ya derdim. Ama bu insülin direnci olduğu için biraz zorlamak istedim kendimi. Aslında doktor çok fazla yüksek değil dedi. İlacı kullanıyorum zaten normal diyet yapıp kilodan düşsemde düzelir aslında.
bisiklet olayı falan seninniçin muhteşem olur ya bence de imkanın varsa yapmalısın benimde evim sahile çok yakın. Artık hergün olmasa bile haftada 3 gün falann bi çıkıp yürüyüş yapmaya çalışıcam sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…