Evet evet kıran kırana bir yarış
Senin şımartmanda pek minnakmışBugün tartı günü olduğu için kendimi şımarttım ve 5-6 adet ceviz yedim. Şımartma şeklim kalp ben
Valla senin ölçüleri çok merak ediyorum haftaya kesin baya inceldinSelamlar herkese. Diyette 19.günüm bitti
Bugün tartı günüm olduğu için kaçamak yaptım masumdu ama olsun
10.000 adım
4 litre su
Bacak egzersizi yaptım
Egzersiz yapmadım üstüne kaçamak yaptım ama pişman değilim
Yarın yepyeni bir gün başlıyor
Bu hafta 4 grup birbiri ile yarışsın, eşlemeler rastgele yapıldı
1. GrupSarayca - @guziss35 - @duruece - @GuZeLHaTuN007
2. GrupLamaziaa - @Portakalli cikolat - Y YuKaYu - @Lusi
3. Grup@Seda1985 - Aijoo - @badem000 - @L O L
4. GrupMefkurem - @brctkc - friendlyfriendly - @beyaz lotus
Sağol canım, aslında yavaş yavaş korumaya alıştırıyorum kendimi, arada azda olsa kaçamaklarım oluyo, hedef kiloma ulaştıktan sonra ara öğünlerde yapmayı planlıyorum, sen de gücünü kaybetme motive ol önünde zaman var, arada kendinide ödüllendirBu kg da bu farki gormek muthis bişey tebrik ederim
Senin boyun kac cnmSağol canım, aslında yavaş yavaş korumaya alıştırıyorum kendimi, arada azda olsa kaçamaklarım oluyo, hedef kiloma ulaştıktan sonra ara öğünlerde yapmayı planlıyorum, sen de gücünü kaybetme motive ol önünde zaman var, arada kendinide ödüllendir
Arti gelmekten iyidir cnmSağol canım150 Gr benim ama olsun ne yapalım eksinin iyisi kötüsü olmaz
Boyum 1,69 canımSenin boyun kac cnm
Bmi de yesilinde sonuna gelmişin :))
Masallah cnm yaaaaBoyum 1,69 canım
ben 12 ocakta 64,5 ile başladım diyete 12 şubatta 56,6 ile bitirdim diyeti. Ama hedefim önce 53 sonra 50 kilo olmak. Şu an sıkı diyetteyim denemez kaçamaklarım var ama şeker, tatlı, haftada 2-3 gün/1 dilim tb ekmek hariç karbonhidrat, paketli gıda..vs bunları çıkardım hayatımdan, benimkisi biraz diyetten çok beslenme alışkanlığını değiştirme gibi oldu
Ohooo sen dal gibisindir o zaman bu boya bu kiloBoyum 1,69 canım
ben 12 ocakta 64,5 ile başladım diyete 12 şubatta 56,6 ile bitirdim diyeti. Ama hedefim önce 53 sonra 50 kilo olmak. Şu an sıkı diyetteyim denemez kaçamaklarım var ama şeker, tatlı, haftada 2-3 gün/1 dilim tb ekmek hariç karbonhidrat, paketli gıda..vs bunları çıkardım hayatımdan, benimkisi biraz diyetten çok beslenme alışkanlığını değiştirme gibi oldu
Bende diyorum bu kim :)))Günaydın ben ismimi degistirdim, aijoo yum