Kendini iyi hissetSagol canim ama kendi icimde pek iyi hissetmiyorum. Tükenmişlik var sanki. Yolun uzunluğu gözümde büyümeye başladi
ya ne güzel yazmışsın valla bana bile çok anlam kattın yüreğine sağlık canımKendini iyi hisset
Kendinle gurur duy
Kendini sev
Senden bu dünyada başka yok
Bedeninden başka ruhunun gerçek bir evi yok.
Nereye gitsen o seninle
Eşinin yanında
Çocuklarının yanında
Aynada karşında
Ona yaptığın her sağlıklı yatırımın karşılığını alacaksın.
Kendi kendine tekrar et 10 kere 20 kere 30 kere çok iyi gidiyorum harikayım de.aynada kendinle konuş.
Azıcık delirmek lazım bazen
Sadece kilo ile ilgili değil işte. Genel olarak mutsuzum bu da diyete yansiyor, cocuklara yansiyor herşeye yansıyorKendini iyi hisset
Kendinle gurur duy
Kendini sev
Senden bu dünyada başka yok
Bedeninden başka ruhunun gerçek bir evi yok.
Nereye gitsen o seninle
Eşinin yanında
Çocuklarının yanında
Aynada karşında
Ona yaptığın her sağlıklı yatırımın karşılığını alacaksın.
Kendi kendine tekrar et 10 kere 20 kere 30 kere çok iyi gidiyorum harikayım de.aynada kendinle konuş.
Azıcık delirmek lazım bazen
Bir şey söyleyeyim mi bende öyleyimSadece kilo ile ilgili değil işte. Genel olarak mutsuzum bu da diyete yansiyor, cocuklara yansiyor herşeye yansıyor
Ama buraya girmedigim zaman spor yapmak istemiyorum biseyler atmak istiyorum ağzıma yatmak istiyorum sürekli. buraya girip yediklerinizi yazdığınız zaman bile hemen frenliyorum kendimi yada harekete geçiyorum.yani burası ilk etapta kendime gelmemdeki ilk adımım olduBir şey söyleyeyim mi bende öyleyimyani kilo vermeye başlayarak bı adım attım ama hala bende çok mutsuzum hicbiseyden zevk almıyorum dediğin gibi benim mutsuzluğum da herkese yansıyor eşime çocuklara ama kendimi mutlu etmek için biseyler yapmaya çalışıyorum kendimce.niye mutsuz olduğumu da bilmiyorum bu arada
Bende donemsel olarak anksiyete ve depresyon ara ara depreşiyor. Herhalde bahar çarptıAma buraya girmedigim zaman spor yapmak istemiyorum biseyler atmak istiyorum ağzıma yatmak istiyorum sürekli. buraya girip yediklerinizi yazdığınız zaman bile hemen frenliyorum kendimi yada harekete geçiyorum.yani burası ilk etapta kendime gelmemdeki ilk adımım oldu
Bilmem ki nasıl yapalım 3 grup mu yapsakSarayca canım bu hafta nasıl olacak kapismalar
O da olur birebir de olabilirBilmem ki nasıl yapalım 3 grup mu yapsak
Hayirli ugurlu olsunHadi kızlar, 1 hafta var salmak yok, bu haftayı full motive geçirelim, herkes eşlerini tanısın, yarış başlasın
Teşekkür ederim cnm
Harika bundan sonra çok daha hızlı vereceğinize eminim tebrik ederim
Cok tesekkur ederim kizlar
Yeni eşlerim hazirmisiniz haftaya guzel eksilerle gelmeye
Ne güzel işte haftaya çok güzel eksi gelecekAz evvel tartıldım yemekten önce, sabahki tartıdan sadece 200 Gr fazla çıktım mantıklı mı bu ya
Afiyet olsun canımHayirli ugurlu olsun
Şuan cok fena aciktim, aksam yemegini bekliyorum
Sağol canımSabah evde olmayinca tek tek alinti yapamadim
Kilo veren herkesi cok tebrik ederim
Bizi birbirimize kırdırıyorsun