🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Yine muhteşem afiyet olsun
Evet buraya gelip tatlı yaptım mis gibi olmuş afiyetle yedim desen herkesin canı çeker belki, ama sen reddediyorsun ben şahsen böyle şeyler okuyunca gaza geliyorum, benim neyim eksik ben de yemeyeyim diyorum
Çok iyi yaparsın, ver eşine yesin ayrıca hepimiz evimizde mecburen her yemeği, böreği, tatlıyı, tuzluyu yapıyoruz, yapmak zorundayız, önemli olan yememek bence

Bazen akşam yemeklerinde balık vs yazarken hep aklıma geliyo canı çeken olurmu falan diye ama hepimiz diyetteyiz burda yazılana kadar tv de her 2reklamdan 1i çikolata reklamıymış diyorum bugün eşime haklısın öyleymiş meğer diyo yani tv deki özendirici reklamların yanında bizim burada yazdıklarımız hiç kalıyo, dediğin gibi yazdıkça ve başkasına bakıyosun onlar yemedikçe insanında yiyesi gelmiyo

Lusi Canım nerelerdesin.neler yedin
Selam canım hafta sonu curcunası işte çocuklar çok yoruyor
Diyet istediğim gibi değildi mercimek köftesi yapmış annem ondan yedim, az evvel de havuç kemirdim en kalorisiz ağız eğlencesi bu gibi geldi
Spor yok tabanları şişti çoluk çocuğun peşinde vişşşhhh

Reklamlar fena zaten burası diyet platformu bence yazılmalı menü canım

Ayrıca mecburen öğreneceğiz reddetmeyi, çünkü bizler sosyal varlıklarız, misafirliğe gidip geleceğiz, pastaneye cafeye lokantaya markete vs. Gideceğiz tüm yiyecekler gözümüzün önünde olacak ama biz seçici olmak zorundayız, yoksa bu yemelerin sonu gelmez ve kilo veremeyiz

Afiyet olsun canim iki taneden bisey olmaz ... Ben onu yapamiyorum ya hic ya hepsini yiyorum o yüzden dokunamiyorum

Günaydin kizlar

Bugün coook iyiyim kizlar lahana diyetimin ücüncü günü

Günaydın kızlar dünkü menüm;
1 yumurta
4 çatal patates kızartması
Peynir
5 zeytin
Domates salata
Yarım elma

ara türk kahvesi

akşam
5 sıkma çiğköfte
Marul

su 1.5 lt
Günaydın arkadaşlar afiyet olsun hepinize

Eksilerrrr gördüm tartida cok mutluyum
Süper bisey Bu lahana diyeti daha önce hep duydum yapmadim ... ama simdi sidetle tafsiye ediyorum
Sonucunu merakla bekliyorum cnm
Günaydın kızlar dünkü menüm;
1 yumurta
4 çatal patates kızartması
Peynir
5 zeytin
Domates salata
Yarım elma

ara türk kahvesi

akşam
5 sıkma çiğköfte
Marul

su 1.5 lt
Ohhhh ohhh patates kizartmalari, çiğ koftelerde yenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…