Yine muhteşemKızlar merhaba
Kahvaltıda
2zeytin
1yk lor
1kk peynir
2ceviz
2badem
1dilim tb ekmek(35gr)
Akşam
Fırın balık
Ara
Türk kahvesi
yeşilçay+kiraz sapı
Soda
bugün spor yapmadım, muhtemelen spor sadece h.içi yapabilicem
Evet buraya gelip tatlı yaptım mis gibi olmuş afiyetle yedim desen herkesin canı çeker belki, ama sen reddediyorsunO zaman ben başlıyımSarayca aslında yazdıkça herkesin canı çeker diye bazen çekiniyorum ama şu an şu saatte ayva tatlısı pişiyo ocakta, eşimin canı çekmiş yarın kızımla beraber yerler, ayva tatlımı herkes çok sever, kıpkırmızı ayvalarımın üstüne kaymak koyup cevizle süsleyerek eşime servis yaparken eşimin'sen de ye lütfeeen' teklifini göğsümü gere gere reddedicem yarın, her yarım ayvaya 1fincan şeker girdi o tatlının yemeeeeem
Çok iyi yaparsın, ver eşine yesinBu arada ayvanın dibine dizdiğim kabukları ve şerbetini de dökmem kavanoza koyar kahvaltılarda yerdim hep, şimdi yine kavanozu hazırladım reçelimi yapıcam amaa kime ikram ederim yoksa ailem gelince yesin diye dolaptamı bekletirim bilmem
Bazen akşam yemeklerinde balık vs yazarken hep aklıma geliyo canı çeken olurmu falan diye ama hepimiz diyetteyiz burda yazılana kadar tv de her 2reklamdan 1i çikolata reklamıymış diyorum bugün eşime haklısın öyleymiş meğer diyoYine muhteşemafiyet olsun
Evet buraya gelip tatlı yaptım mis gibi olmuş afiyetle yedim desen herkesin canı çeker belki, ama sen reddediyorsunben şahsen böyle şeyler okuyunca gaza geliyorum, benim neyim eksik ben de yemeyeyim diyorum
Çok iyi yaparsın, ver eşine yesinayrıca hepimiz evimizde mecburen her yemeği, böreği, tatlıyı, tuzluyu yapıyoruz, yapmak zorundayız, önemli olan yememek bence
Selam canım hafta sonu curcunası işte çocuklar çok yoruyorLusi Canım nerelerdesin.neler yedin
Reklamlar fena zatenBazen akşam yemeklerinde balık vs yazarken hep aklıma geliyo canı çeken olurmu falan diye ama hepimiz diyetteyiz burda yazılana kadar tv de her 2reklamdan 1i çikolata reklamıymış diyorum bugün eşime haklısın öyleymiş meğer diyoyani tv deki özendirici reklamların yanında bizim burada yazdıklarımız hiç kalıyo, dediğin gibi yazdıkça ve başkasına bakıyosun onlar yemedikçe insanında yiyesi gelmiyo
Sagol cnmAfiyet olsun canım cok Güzel
Kahve kurtarıcı oluyorSagol cnm
Aslinda aksam doyurucuydu ama aliskanlik heralde, aciktim :)) kahve ictim simdi :)))
Evet o bana zor geldi biraz yapamadım ama kol için olanı çok iyiBenim gönderdiğim videoya baktın mı, jillian nmtz olan
Harikaa valla tebrik ederim canım yarıda bırakmadan tamamladın sonucunu almanda superEksilerrrr gördüm tartida cok mutluyum
Süper bisey Bu lahana diyeti daha önce hep duydum yapmadim ... ama simdi sidetle tafsiye ediyorum
Sagol canim benimHarikaa valla tebrik ederim canım yarıda bırakmadan tamamladın sonucunu almanda super
Afiyet olsun canim iki taneden bisey olmaz ... Ben onu yapamiyorum ya hic ya hepsini yiyorum o yüzden dokunamiyorumGünaydınlar mutlu huzurlu kaçamaksız pazarlar herkese
Kahvaltim
2 adet haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
İki adet sivri biber
Bir dilim köy ekmeği
Sadece ama sadece iki tane patates kızartması ağzıma gidiverdi nasıl olduysa
Günaydın
Günaydin kizlar
Bugün coook iyiyim kizlar lahana diyetimin ücüncü günü
Günaydınlar mutlu huzurlu kaçamaksız pazarlar herkese
Kahvaltim
2 adet haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
İki adet sivri biber
Bir dilim köy ekmeği
Sadece ama sadece iki tane patates kızartması ağzıma gidiverdi nasıl olduysa
Günaydın arkadaşlar afiyet olsun hepinizeGünaydın kızlar dünkü menüm;
1 yumurta
4 çatal patates kızartması
Peynir
5 zeytin
Domates salata
Yarım elma
ara türk kahvesi
akşam
5 sıkma çiğköfte
Marul
su 1.5 lt
Sonucunu merakla bekliyorum cnmEksilerrrr gördüm tartida cok mutluyum
Süper bisey Bu lahana diyeti daha önce hep duydum yapmadim ... ama simdi sidetle tafsiye ediyorum
Ohhhh ohhh patates kizartmalari, çiğ koftelerde yenmişGünaydın kızlar dünkü menüm;
1 yumurta
4 çatal patates kızartması
Peynir
5 zeytin
Domates salata
Yarım elma
ara türk kahvesi
akşam
5 sıkma çiğköfte
Marul
su 1.5 lt