🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Afiyet olsun canım senin orti ortalıkta yok neler gömüyor kim bilir

30 gün fit uygulamaları oluyor ya onlardan indirdim karın kalça onları yapıyorum birazda kendim yan karın vs yapıyorum dayanabilecegim kadar

İyi geceler. Esim isten gelince biraz uzandım, sicak duş aldim. Bastan iyi gibiydim ama hâla cok iyi değilim..

27 şubat menüsü
Sabah 7.30
Kaşarlı yumurta
Nescafe
1 dilim ekmek

Oglen 12.45
Bir kase yogurtlu yulaf içinde kuru meyve tarcin ve cevizde vardi

17.30
Dünden kalan küçük parca karnabahar
Yarim kase tavuklu corba
1 dilim ekmek
Salata
1 kase portakalli kereviz

Az önce 21.30
İhlamur
3 hurma fındık

Mefkurem abla sen neler yedin

Firsat buldukca dinlenmeye calis cnm
Menü cok guzel olmus

Yaziyorum benimkini

Hepimizin oyle ama kaynagi bulmak onemli. Ben genelde sinirlendigimde yedigimi farkettim
az önce kitap siparişi verdim. instagramda barış muslu diye biri var. genç bir mühendis. adam kişisel gelişimci ama aynı zamanda insanlardaki travmalarla ilgili çalışmaları var. kilo, sigara ve diğer hastalıkların, alerji vs bunların altında travmalar yatar diyor. bunları çözümlerseniz sorunu çözersiniz diyor. mesela kilo veremeyenler, sürekli kilo verip sabit kalmayı beceremeyenler, diyeti sürdüremeyenler bunların altında travmalarınız var diyor. onu bulup çözmeniz lazım diyor. yöntemleri var. kitapları özellikle 3 ü çok satmış. ben şimdilik 2 sini sipariş ettim. ara sıra akşamları demoları var. gösteriyor. yardımcı oluyor. insanlar çok memnun. onu deneyeceğim.
Ben de başlamadan önce öyleydim ama hep bir umut vardı, pes etme o gün gelecek

bakalım canım.
iyi olmuş. burası daha hareketli.
aynen öyle canım. yukarıda yazdım. şu kitabım gelsin de ben azcık psikoloji çalışıcam. travmalarımı çözeyim becerebilirsem. bakalım başarabilecek miyim.

Afiyet olsun canım imkan buldukça dinlen geçer inşallah
27 şubat cumartesi

Sabah kahve

13.00
2 yumurta +1tk hc unuyla krep
Peynir
Domates, salatalik, k. Biber, marul
4 zeytin

15.30
2 hurma
2-3 ceviz

19.00
150 gr et
Salata

Su 2.5 olur
Afiyet olsun canım cok Güzel
Bugün çocuklar bisküvilerini çaya batırıp yediler...
Veee dolapta antep sarmaya benzer bi tatlı var...yemedim.yemiyorum.yemeyeceğim.
İşte bu o 69 gelsin artık

O zaman ben başlıyım Sarayca aslında yazdıkça herkesin canı çeker diye bazen çekiniyorum ama şu an şu saatte ayva tatlısı pişiyo ocakta, eşimin canı çekmiş yarın kızımla beraber yerler, ayva tatlımı herkes çok sever, kıpkırmızı ayvalarımın üstüne kaymak koyup cevizle süsleyerek eşime servis yaparken eşimin'sen de ye lütfeeen' teklifini göğsümü gere gere reddedicem yarın, her yarım ayvaya 1fincan şeker girdi o tatlının yemeeeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…