- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
Sonucunu merakla bekliyorum cnm
Ohhhh ohhh patates kizartmalari, çiğ koftelerde yenmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucunu merakla bekliyorum cnm
Ohhhh ohhh patates kizartmalari, çiğ koftelerde yenmiş
Yoldaşımm afiyet olsunn, günaydınnGünaydınlar mutlu huzurlu kaçamaksız pazarlar herkese
Kahvaltim
2 adet haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
İki adet sivri biber
Bir dilim köy ekmeği
Sadece ama sadece iki tane patates kızartması ağzıma gidiverdi nasıl olduysa
Afiyet olsun abla eksi getirir bu menü27 şubat cumartesi
Sabah kahve
13.00
2 yumurta +1tk hc unuyla krep
Peynir
Domates, salatalik, k. Biber, marul
4 zeytin
15.30
2 hurma
2-3 ceviz
19.00
150 gr et
Salata
Su 2.5 olur
Biliyorum o adami takibe aldim. Ama demosuna katılamadım cocuklarla inşallah sana faydasi oluraz önce kitap siparişi verdim. instagramda barış muslu diye biri var. genç bir mühendis. adam kişisel gelişimci ama aynı zamanda insanlardaki travmalarla ilgili çalışmaları var. kilo, sigara ve diğer hastalıkların, alerji vs bunların altında travmalar yatar diyor. bunları çözümlerseniz sorunu çözersiniz diyor. mesela kilo veremeyenler, sürekli kilo verip sabit kalmayı beceremeyenler, diyeti sürdüremeyenler bunların altında travmalarınız var diyor. onu bulup çözmeniz lazım diyor. yöntemleri var. kitapları özellikle 3 ü çok satmış. ben şimdilik 2 sini sipariş ettim. ara sıra akşamları demoları var. gösteriyor. yardımcı oluyor. insanlar çok memnun. onu deneyeceğim.
bakalım canım.
iyi olmuş. burası daha hareketli.
aynen öyle canım. yukarıda yazdım. şu kitabım gelsin de ben azcık psikoloji çalışıcam. travmalarımı çözeyim becerebilirsem. bakalım başarabilecek miyim.
Afiyet olsun canimGünaydın kızlar çok güzel kahvaltı ettim. Ben kalori sayıyorum bilenler biler. Toplam 258 kalori
^1 yumurtadan biberli yağsız omlet
^Yağsız yeşillik
^Yarım yağlı 12 gram krem peynir
^36 gram süzme peynir
^10 adet siyah zeytin
Biran önce toparlan gel, yoldaş olalim cnmaz önce kitap siparişi verdim. instagramda barış muslu diye biri var. genç bir mühendis. adam kişisel gelişimci ama aynı zamanda insanlardaki travmalarla ilgili çalışmaları var. kilo, sigara ve diğer hastalıkların, alerji vs bunların altında travmalar yatar diyor. bunları çözümlerseniz sorunu çözersiniz diyor. mesela kilo veremeyenler, sürekli kilo verip sabit kalmayı beceremeyenler, diyeti sürdüremeyenler bunların altında travmalarınız var diyor. onu bulup çözmeniz lazım diyor. yöntemleri var. kitapları özellikle 3 ü çok satmış. ben şimdilik 2 sini sipariş ettim. ara sıra akşamları demoları var. gösteriyor. yardımcı oluyor. insanlar çok memnun. onu deneyeceğim.
bakalım canım.
iyi olmuş. burası daha hareketli.
aynen öyle canım. yukarıda yazdım. şu kitabım gelsin de ben azcık psikoloji çalışıcam. travmalarımı çözeyim becerebilirsem. bakalım başarabilecek miyim.
Rakip oldugumuzu unuttunmu
Getirmiş zaten dün biraz artiydim bugun gitmis onlar :))) bi aksilik olmazsa haftaya eksiyle baslarim cnmAfiyet olsun abla eksi getirir bu menü
Ben 2 sefer katilmistim, pek bisey anlamadim :)))Biliyorum o adami takibe aldim. Ama demosuna katılamadım cocuklarla inşallah sana faydasi olur
Sakin kafayla dinlemek lazim o da bende yokBiran önce toparlan gel, yoldaş olalim cnm
Getirmiş zaten dün biraz artiydim bugun gitmis onlar :))) bi aksilik olmazsa haftaya eksiyle baslarim cnm
Sen nasil oldun
Ben 2 sefer katilmistim, pek bisey anlamadim :)))
Ay gercekten unutmuşummm nasıl düştüm bu hatauaaBiran önce toparlan gel, yoldaş olalim cnm
Getirmiş zaten dün biraz artiydim bugun gitmis onlar :))) bi aksilik olmazsa haftaya eksiyle baslarim cnm
Sen nasil oldun
Bende eksiye geçmişim herhalde. Çünkü az önce tok olarak 96.2 geldimBiran önce toparlan gel, yoldaş olalim cnm
Sen nasil oldun
Kuzum regl oldum spor yapamicam bugün belim çok fenaama akşama Leslie mutlaka yapmadan yatmamYoldaşımm afiyet olsunn, günaydınn
2 tane patates kızartmasından ne olucak kız hiçbir şey olmaz, bugün spor yap vicdan azabın gitsin istersen . Bu hafta iddialı olmalıyızz lütfen
Afiyet olsun ortimmBu hafta kabak detoksu yapicam ama kendime göre değiştirecem yani daha öncelerden deneyip bı faydasını görmemiştim 12 de normal kahvaltim ara yapmıyorum zaten sütlü kahve içiyorum akşam sarımsaklı yoğurtla cevizle yeyip yanında da çorba yada salatayla yemeyi düşünüyorum 3 gün yapicam sarımsaklı yoğurt beni tıkayıp asla aciktirmiyo çünkü.normalde onun yanında çorba yada salata yok ama tek de yeterli olmuyo bi ise de yaramiyo.ne dersinGünaydın kızlar çok güzel kahvaltı ettim. Ben kalori sayıyorum bilenler biler. Toplam 258 kalori
^1 yumurtadan biberli yağsız omlet
^Yağsız yeşillik
^Yarım yağlı 12 gram krem peynir
^36 gram süzme peynir
^10 adet siyah zeytin
Netten bak, mastist icin ne yapiliyorsa yapmaya calis cnmSakin kafayla dinlemek lazim o da bende yok
Ben hâlâ cok cok iyi degilim galiba mastit olmuşum
Sabahta yediklerim iyi mi oldu kötümü bilemedim.
8.30 da bir kase corba ictim
11.30 da 2 yk patatesli yumurta cay ve 2 kucuk biber
Daha çiğ kofte kaldiysa bugünde yiyebilirsin cnmAy gercekten unutmuşummm nasıl düştüm bu hatauaa
Menulerin cok iyiydi kesin eksidesindir cnmBende eksiye geçmişim herhalde. Çünkü az önce tok olarak 96.2 geldim
Ara öğün icin guzel cnmAz once menengic kahvesi 2 hurma 5 badem yedim Mefkurem
Onceki yaptiginda nasil yapmistin cnmAfiyet olsun ortimmBu hafta kabak detoksu yapicam ama kendime göre değiştirecem yani daha öncelerden deneyip bı faydasını görmemiştim 12 de normal kahvaltim ara yapmıyorum zaten sütlü kahve içiyorum akşam sarımsaklı yoğurtla cevizle yeyip yanında da çorba yada salatayla yemeyi düşünüyorum 3 gün yapicam sarımsaklı yoğurt beni tıkayıp asla aciktirmiyo çünkü.normalde onun yanında çorba yada salata yok ama tek de yeterli olmuyo bi ise de yaramiyo.ne dersin
çok geç saatte oluyor. bir de çok uzun oluyor. bir demosuna katıldım onu da tamamlamadım sıkıldığımdan. kendim çalışacağım.Biliyorum o adami takibe aldim. Ama demosuna katılamadım cocuklarla inşallah sana faydasi olur
inşallah canım. şimdilik sadece sohbete gelirim.Biran önce toparlan gel, yoldaş olalim cnm
Sen nasil oldun
Eksilerrrr gördüm tartida cok mutluyum
Süper bisey Bu lahana diyeti daha önce hep duydum yapmadim ... ama simdi sidetle tafsiye ediyorum
Çok iyi canım cumaya ödemin gider güzel bir eksi geliir. Bende spora devam. Az kalorili beslendim bugün bakalım neler olcakKuzum regl oldum spor yapamicam bugün belim çok fenaama akşama Leslie mutlaka yapmadan yatmam