🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydınlar mutlu huzurlu kaçamaksız pazarlar herkese🤗🤗
Kahvaltim
2 adet haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
İki adet sivri biber
Bir dilim köy ekmeği
Sadece ama sadece iki tane patates kızartması ağzıma gidiverdi nasıl olduysa🥺🙈
Yoldaşımm afiyet olsunn, günaydınn :KK49:
2 tane patates kızartmasından ne olucak kız hiçbir şey olmaz, bugün spor yap vicdan azabın gitsin istersen . Bu hafta iddialı olmalıyızz lütfen :KK200:

az önce kitap siparişi verdim. instagramda barış muslu diye biri var. genç bir mühendis. adam kişisel gelişimci ama aynı zamanda insanlardaki travmalarla ilgili çalışmaları var. kilo, sigara ve diğer hastalıkların, alerji vs bunların altında travmalar yatar diyor. bunları çözümlerseniz sorunu çözersiniz diyor. mesela kilo veremeyenler, sürekli kilo verip sabit kalmayı beceremeyenler, diyeti sürdüremeyenler bunların altında travmalarınız var diyor. onu bulup çözmeniz lazım diyor. yöntemleri var. kitapları özellikle 3 ü çok satmış. ben şimdilik 2 sini sipariş ettim. ara sıra akşamları demoları var. gösteriyor. yardımcı oluyor. insanlar çok memnun. onu deneyeceğim.

bakalım canım.

iyi olmuş. burası daha hareketli.

aynen öyle canım. yukarıda yazdım. şu kitabım gelsin de ben azcık psikoloji çalışıcam. travmalarımı çözeyim becerebilirsem. bakalım başarabilecek miyim.
Biliyorum o adami takibe aldim. Ama demosuna katılamadım cocuklarla :KK43: inşallah sana faydasi olur

az önce kitap siparişi verdim. instagramda barış muslu diye biri var. genç bir mühendis. adam kişisel gelişimci ama aynı zamanda insanlardaki travmalarla ilgili çalışmaları var. kilo, sigara ve diğer hastalıkların, alerji vs bunların altında travmalar yatar diyor. bunları çözümlerseniz sorunu çözersiniz diyor. mesela kilo veremeyenler, sürekli kilo verip sabit kalmayı beceremeyenler, diyeti sürdüremeyenler bunların altında travmalarınız var diyor. onu bulup çözmeniz lazım diyor. yöntemleri var. kitapları özellikle 3 ü çok satmış. ben şimdilik 2 sini sipariş ettim. ara sıra akşamları demoları var. gösteriyor. yardımcı oluyor. insanlar çok memnun. onu deneyeceğim.

bakalım canım.

iyi olmuş. burası daha hareketli.

aynen öyle canım. yukarıda yazdım. şu kitabım gelsin de ben azcık psikoloji çalışıcam. travmalarımı çözeyim becerebilirsem. bakalım başarabilecek miyim.
Biran önce toparlan gel, yoldaş olalim cnm 💕💕💕💕
Rakip oldugumuzu unuttunmu 😅😅😅
Afiyet olsun abla eksi getirir bu menü
Getirmiş zaten 😁dün biraz artiydim bugun gitmis onlar :))) bi aksilik olmazsa haftaya eksiyle baslarim cnm

Sen nasil oldun
Biliyorum o adami takibe aldim. Ama demosuna katılamadım cocuklarla :KK43: inşallah sana faydasi olur
Ben 2 sefer katilmistim, pek bisey anlamadim :)))

Getirmiş zaten 😁dün biraz artiydim bugun gitmis onlar :))) bi aksilik olmazsa haftaya eksiyle baslarim cnm

Sen nasil oldun

Sakin kafayla dinlemek lazim o da bende yok 😅

Ben hâlâ cok cok iyi degilim galiba mastit olmuşum 😕

Sabahta yediklerim iyi mi oldu kötümü bilemedim.

8.30 da bir kase corba ictim

11.30 da 2 yk patatesli yumurta cay ve 2 kucuk biber

Sen nasil oldun

Ay gercekten unutmuşummm nasıl düştüm bu hatauaa 😂

Sen nasil oldun

Bende eksiye geçmişim herhalde. Çünkü az önce tok olarak 96.2 geldim

Evet kizlar lahana yemegimi hazirliyorum

Eklentiler

• 7EA4BCFD-2DC6-4666-B972-B95651B13D46.jpeg
    7EA4BCFD-2DC6-4666-B972-B95651B13D46.jpeg
    210,5 KB · Görüntüleme: 14
Günaydın kızlar çok güzel kahvaltı ettim. Ben kalori sayıyorum bilenler biler. Toplam 258 kalori
^1 yumurtadan biberli yağsız omlet
^Yağsız yeşillik
^Yarım yağlı 12 gram krem peynir
^36 gram süzme peynir
^10 adet siyah zeytin
Afiyet olsun ortimm🥰Bu hafta kabak detoksu yapicam ama kendime göre değiştirecem yani daha öncelerden deneyip bı faydasını görmemiştim 12 de normal kahvaltim ara yapmıyorum zaten sütlü kahve içiyorum akşam sarımsaklı yoğurtla cevizle yeyip yanında da çorba yada salatayla yemeyi düşünüyorum 3 gün yapicam sarımsaklı yoğurt beni tıkayıp asla aciktirmiyo çünkü.normalde onun yanında çorba yada salata yok ama tek de yeterli olmuyo bi ise de yaramiyo.ne dersin

Sakin kafayla dinlemek lazim o da bende yok 😅

Ben hâlâ cok cok iyi degilim galiba mastit olmuşum 😕

Sabahta yediklerim iyi mi oldu kötümü bilemedim.

8.30 da bir kase corba ictim

11.30 da 2 yk patatesli yumurta cay ve 2 kucuk biber
Netten bak, mastist icin ne yapiliyorsa yapmaya calis cnm
Benim bilgim yok o konuda :))

Patates azmış, ekmek yerine geçer
Ay gercekten unutmuşummm nasıl düştüm bu hatauaa 😂
Daha çiğ kofte kaldiysa bugünde yiyebilirsin cnm 🤣🤣🤣
Bende eksiye geçmişim herhalde. Çünkü az önce tok olarak 96.2 geldim
Menulerin cok iyiydi kesin eksidesindir cnm 😁
Az once menengic kahvesi 2 hurma 5 badem yedim Mefkurem Mefkurem
Ara öğün icin guzel cnm

Menengic kahvesini hic icmedim, arastirmadimda... Icinde krema karamel süt tozu vs. Varmi
Osmanli kahvesi oyleydi
Senin dedigin baska bisey heralde
Afiyet olsun ortimm🥰Bu hafta kabak detoksu yapicam ama kendime göre değiştirecem yani daha öncelerden deneyip bı faydasını görmemiştim 12 de normal kahvaltim ara yapmıyorum zaten sütlü kahve içiyorum akşam sarımsaklı yoğurtla cevizle yeyip yanında da çorba yada salatayla yemeyi düşünüyorum 3 gün yapicam sarımsaklı yoğurt beni tıkayıp asla aciktirmiyo çünkü.normalde onun yanında çorba yada salata yok ama tek de yeterli olmuyo bi ise de yaramiyo.ne dersin
Onceki yaptiginda nasil yapmistin cnm

çok geç saatte oluyor. bir de çok uzun oluyor. bir demosuna katıldım onu da tamamlamadım sıkıldığımdan. kendim çalışacağım.

Sen nasil oldun

inşallah canım. şimdilik sadece sohbete gelirim.

X