🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Yoldaşımm afiyet olsunn, günaydınn
2 tane patates kızartmasından ne olucak kız hiçbir şey olmaz, bugün spor yap vicdan azabın gitsin istersen . Bu hafta iddialı olmalıyızz lütfen

Biliyorum o adami takibe aldim. Ama demosuna katılamadım cocuklarla inşallah sana faydasi olur

Biran önce toparlan gel, yoldaş olalim cnm
Rakip oldugumuzu unuttunmu
Afiyet olsun abla eksi getirir bu menü
Getirmiş zaten dün biraz artiydim bugun gitmis onlar :))) bi aksilik olmazsa haftaya eksiyle baslarim cnm

Sen nasil oldun
Biliyorum o adami takibe aldim. Ama demosuna katılamadım cocuklarla inşallah sana faydasi olur
Ben 2 sefer katilmistim, pek bisey anlamadim :)))

Sakin kafayla dinlemek lazim o da bende yok

Ben hâlâ cok cok iyi degilim galiba mastit olmuşum

Sabahta yediklerim iyi mi oldu kötümü bilemedim.

8.30 da bir kase corba ictim

11.30 da 2 yk patatesli yumurta cay ve 2 kucuk biber

Ay gercekten unutmuşummm nasıl düştüm bu hatauaa

Bende eksiye geçmişim herhalde. Çünkü az önce tok olarak 96.2 geldim

Afiyet olsun ortimmBu hafta kabak detoksu yapicam ama kendime göre değiştirecem yani daha öncelerden deneyip bı faydasını görmemiştim 12 de normal kahvaltim ara yapmıyorum zaten sütlü kahve içiyorum akşam sarımsaklı yoğurtla cevizle yeyip yanında da çorba yada salatayla yemeyi düşünüyorum 3 gün yapicam sarımsaklı yoğurt beni tıkayıp asla aciktirmiyo çünkü.normalde onun yanında çorba yada salata yok ama tek de yeterli olmuyo bi ise de yaramiyo.ne dersin

Sakin kafayla dinlemek lazim o da bende yok

Ben hâlâ cok cok iyi degilim galiba mastit olmuşum

Sabahta yediklerim iyi mi oldu kötümü bilemedim.

8.30 da bir kase corba ictim

11.30 da 2 yk patatesli yumurta cay ve 2 kucuk biber
Netten bak, mastist icin ne yapiliyorsa yapmaya calis cnm
Benim bilgim yok o konuda :))

Patates azmış, ekmek yerine geçer
Ay gercekten unutmuşummm nasıl düştüm bu hatauaa
Daha çiğ kofte kaldiysa bugünde yiyebilirsin cnm
Bende eksiye geçmişim herhalde. Çünkü az önce tok olarak 96.2 geldim
Menulerin cok iyiydi kesin eksidesindir cnm
Az once menengic kahvesi 2 hurma 5 badem yedim Mefkurem
Ara öğün icin guzel cnm

Menengic kahvesini hic icmedim, arastirmadimda... Icinde krema karamel süt tozu vs. Varmi
Osmanli kahvesi oyleydi
Senin dedigin baska bisey heralde
Onceki yaptiginda nasil yapmistin cnm

çok geç saatte oluyor. bir de çok uzun oluyor. bir demosuna katıldım onu da tamamlamadım sıkıldığımdan. kendim çalışacağım.
inşallah canım. şimdilik sadece sohbete gelirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…