Bana lahanagiller yaramiyor cnmGercektenmi hayret bisey... nasil yapigina bagli demeki
Yemeyeceksen yap tabiBende öyleyim kizarttigim zaman kokusuyla doyarim dur bende yarın sabaha yapıyım kokusuyla doyuyum
Y YuKaYu yemez bence,İsteyen yoksa yapma canım.
Çok sakıncalı bir durum
Günaydın canım bu gün nasılsınTunaydinnnn
Az kalorili bol hareketli bi hafta sonu olsun
Bana da yaramıyor lahanaKimine cok iyi geliyor lahana corbasi
Bana hic yaramamisti :) 3 gün corba icip bide arti gelmistim
Sorun yok abla zaten canim hic birsey istemiyor... Cocuklar butun gece uyumadi. Sabah biraz uyuduk işte. Ev işleriyle cebelleşiyorum. Yemek yapicam küçük uyuduğundaAijoo ortim ne yapiyon, cocuklar nasil oldu
Bu hafta bizim rakiplerde pek iddali
Aman tedbiri elden birakmayalim
Eşim ve çocuklar çok seviyo ben yemem heleki bu hafta aslaaa rakipler sağlamİsteyen yoksa yapma canım.
Çok sakıncalı bir durum
Sagolasin daha iyiyim cnmGünaydın canım bu gün nasılsın
Ben sabah beri sade olarak cok ictim :)))
Bugün yemek planin ne cnmSorun yok abla zaten canim hic birsey istemiyor... Cocuklar butun gece uyumadi. Sabah biraz uyuduk işte. Ev işleriyle cebelleşiyorum. Yemek yapicam küçük uyuduğunda
Abla cocuklar hasta diye tavuk corbasi yapcam ben yemem herhalde.Sagolasin daha iyiyim cnm
Ben sabah beri sade olarak cok ictim :)))
Sütlü bende cok severim
Bugün yemek planin ne cnm
Geçmiş olsun canımAbla cocuklar hasta diye tavuk corbasi yapcam ben yemem herhalde.
Portakalli kereviz yapcam ondan yerim yanina da salata yaparim.
Şimdi bu haftaki bitki çayım kekik cayini demledim 10 dk sonra içcem. Detoks suyuda hazırladım. Wc sorunum var yine kac gundur cikmadim bilmiyoruminsallah iyi gelirler şu iki günde pazartesi 95 görürüm
Güzel ve kaçamaksız hafta sonları hepinizeBu gün kahvaltıya hamur kızarttım, kokusunu tahmin edersiniz hiç canım istemedi, işte buna yüksek motivasyon diyorum ben umarım hepinizin motivasyonu tavan olur
bu hafta çok sevip de yemediğimiz reddettiklerimizi yazalım mı ne dersiniz
Sarayca
@guziss35
@ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
@duruece
@L O L
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
@beyaz lotus
Aijoo
badem000
@Portakalli cikolat
@GuZeLHaTuN007
@Lusi
@friendlyfriendly
Çikolatalı gofretGüzel ve kaçamaksız hafta sonları hepinizeBu gün kahvaltıya hamur kızarttım, kokusunu tahmin edersiniz hiç canım istemedi, işte buna yüksek motivasyon diyorum ben umarım hepinizin motivasyonu tavan olur
bu hafta çok sevip de yemediğimiz reddettiklerimizi yazalım mı ne dersiniz
Sarayca
@guziss35
@ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
@duruece
@L O L
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
@beyaz lotus
Aijoo
badem000
@Portakalli cikolat
@GuZeLHaTuN007
@Lusi
@friendlyfriendly
Amin canım inşallahGünaydın canım afiyet olsunbebek bakmak gerçekten zor, bir de annesi değilsen, hayırlı evlat olsun doğan bebek
Lahana
Oooo afiyet olsun canim benimi kiskandim
ÇookOooo afiyet olsun canim benimi kiskandim
Evet normalde tarifte farkliydi ama iş görür dedimGeçmiş olsun canım
Elma limon karanfil tarcın mı var orada sadece ?
Yap yap canim Ben dün basladim gayet mutluyum aciktikca corbayi iciyorum tadida güzel bence. Baya toilete rasidi beni ve halende tasiyorÇook
Bi koca lahanam vardı ne zamandır gözüme bakan.sarmasını yapmamak için bugün yemeğini yaptım.5 6 yaprak ile.rabi seninkini görünce aklıma geldi.pirinç beni hemen şişiriyor yaa.ama 70 in altına düşersem....bir gün...yapçam...tabi piyasada hala lahana olursa o vakit