🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bende öyleyim kizarttigim zaman kokusuyla doyarim dur bende yarın sabaha yapıyım kokusuyla doyuyum
Yemeyeceksen yap tabi
İsteyen yoksa yapma canım.
Çok sakıncalı bir durum
Y YuKaYu yemez bence, Lamaziaa ortisine kıyamaz
Tunaydinnnn

Az kalorili bol hareketli bi hafta sonu olsun
Günaydın canım bu gün nasılsın
Kimine cok iyi geliyor lahana corbasi
Bana hic yaramamisti :) 3 gün corba icip bide arti gelmistim
Bana da yaramıyor lahana

Aijoo kuzum geçmiş olsun çocuklar mı hasta

Günaydın canım bu gün nasılsın
Sagolasin daha iyiyim cnm
Uzun zamandır sütlü Türk kahvesi içmemiştim herkese benden kahve

Eki Görüntüle 2791499
Ben sabah beri sade olarak cok ictim :)))
Sütlü bende cok severim
Sorun yok abla zaten canim hic birsey istemiyor... Cocuklar butun gece uyumadi. Sabah biraz uyuduk işte. Ev işleriyle cebelleşiyorum. Yemek yapicam küçük uyuduğunda
Bugün yemek planin ne cnm

Sagolasin daha iyiyim cnm

Ben sabah beri sade olarak cok ictim :)))
Sütlü bende cok severim

Bugün yemek planin ne cnm
Abla cocuklar hasta diye tavuk corbasi yapcam ben yemem herhalde.
Portakalli kereviz yapcam ondan yerim yanina da salata yaparim.

Şimdi bu haftaki bitki çayım kekik cayini demledim 10 dk sonra içcem. Detoks suyuda hazırladım. Wc sorunum var yine kac gundur cikmadim bilmiyorum insallah iyi gelirler şu iki günde pazartesi 95 görürüm

Eklentiler

• IMG_20210227_144303.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20210227_144138.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 15
Geçmiş olsun canım
Elma limon karanfil tarcın mı var orada sadece ?

Çikolatalı gofret bi tane bile yemedim

Günaydın canım afiyet olsun bebek bakmak gerçekten zor, bir de annesi değilsen, hayırlı evlat olsun doğan bebek
Amin canım inşallah ay hiç sorma kendi yeğenime defalarca baktım ama başkasının çocuğuna ilk kez bakıyorum ve bebek annesine aşırı düşkün..sabahtan beri sürekli anne diye ağlıyo o ağladıkça üzülüyorum da ama güzel telaşlar bunlar

Oooo afiyet olsun canim benimi kiskandim
Çook
Bi koca lahanam vardı ne zamandır gözüme bakan.sarmasını yapmamak için bugün yemeğini yaptım.5 6 yaprak ile.rabi seninkini görünce aklıma geldi.pirinç beni hemen şişiriyor yaa.ama 70 in altına düşersem....bir gün...yapçam...tabi piyasada hala lahana olursa o vakit

Yap yap canim Ben dün basladim gayet mutluyum aciktikca corbayi iciyorum tadida güzel bence. Baya toilete rasidi beni ve halende tasiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…