🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kızlar merhaba
Kahvaltıda
2zeytin
1yk lor
1kk peynir
2ceviz
2badem
1dilim tb ekmek(35gr)

Akşam
Fırın balık

Ara
Türk kahvesi
yeşilçay+kiraz sapı
Soda

bugün spor yapmadım, muhtemelen spor sadece h.içi yapabilicem
Yine muhteşem 🧿 afiyet olsun ❤️
O zaman ben başlıyım Sarayca Sarayca aslında yazdıkça herkesin canı çeker diye bazen çekiniyorum ama şu an şu saatte ayva tatlısı pişiyo ocakta, eşimin canı çekmiş yarın kızımla beraber yerler, ayva tatlımı herkes çok sever, kıpkırmızı ayvalarımın üstüne kaymak koyup cevizle süsleyerek eşime servis yaparken eşimin'sen de ye lütfeeen' teklifini göğsümü gere gere reddedicem yarın, her yarım ayvaya 1fincan şeker girdi o tatlının yemeeeeem💪🤩
Evet buraya gelip tatlı yaptım mis gibi olmuş afiyetle yedim desen herkesin canı çeker belki, ama sen reddediyorsun :KK39:💪ben şahsen böyle şeyler okuyunca gaza geliyorum, benim neyim eksik ben de yemeyeyim diyorum 😍
Bu arada ayvanın dibine dizdiğim kabukları ve şerbetini de dökmem kavanoza koyar kahvaltılarda yerdim hep, şimdi yine kavanozu hazırladım reçelimi yapıcam amaa kime ikram ederim yoksa ailem gelince yesin diye dolaptamı bekletirim bilmem😊
Çok iyi yaparsın, ver eşine yesin :rolleyes: ayrıca hepimiz evimizde mecburen her yemeği, böreği, tatlıyı, tuzluyu yapıyoruz, yapmak zorundayız, önemli olan yememek bence🤩

Yine muhteşem 🧿 afiyet olsun ❤️

Evet buraya gelip tatlı yaptım mis gibi olmuş afiyetle yedim desen herkesin canı çeker belki, ama sen reddediyorsun :KK39:💪ben şahsen böyle şeyler okuyunca gaza geliyorum, benim neyim eksik ben de yemeyeyim diyorum 😍

Çok iyi yaparsın, ver eşine yesin :rolleyes: ayrıca hepimiz evimizde mecburen her yemeği, böreği, tatlıyı, tuzluyu yapıyoruz, yapmak zorundayız, önemli olan yememek bence🤩
Bazen akşam yemeklerinde balık vs yazarken hep aklıma geliyo canı çeken olurmu falan diye ama hepimiz diyetteyiz burda yazılana kadar tv de her 2reklamdan 1i çikolata reklamıymış diyorum bugün eşime haklısın öyleymiş meğer diyo😂😂 yani tv deki özendirici reklamların yanında bizim burada yazdıklarımız hiç kalıyo, dediğin gibi yazdıkça ve başkasına bakıyosun onlar yemedikçe insanında yiyesi gelmiyo

Lusi Lusi Canım nerelerdesin.neler yedin
Selam canım hafta sonu curcunası işte çocuklar çok yoruyor o_O
Diyet istediğim gibi değildi mercimek köftesi yapmış annem ondan yedim, az evvel de havuç kemirdim 🥕 en kalorisiz ağız eğlencesi bu gibi geldi :deli:
Spor yok tabanları şişti çoluk çocuğun peşinde vişşşhhh :KK53:

Bazen akşam yemeklerinde balık vs yazarken hep aklıma geliyo canı çeken olurmu falan diye ama hepimiz diyetteyiz burda yazılana kadar tv de her 2reklamdan 1i çikolata reklamıymış diyorum bugün eşime haklısın öyleymiş meğer diyo😂😂 yani tv deki özendirici reklamların yanında bizim burada yazdıklarımız hiç kalıyo, dediğin gibi yazdıkça ve başkasına bakıyosun onlar yemedikçe insanında yiyesi gelmiyo
Reklamlar fena zaten 😃 burası diyet platformu bence yazılmalı menü canım

Ayrıca mecburen öğreneceğiz reddetmeyi, çünkü bizler sosyal varlıklarız, misafirliğe gidip geleceğiz, pastaneye cafeye lokantaya markete vs. Gideceğiz tüm yiyecekler gözümüzün önünde olacak ama biz seçici olmak zorundayız, yoksa bu yemelerin sonu gelmez ve kilo veremeyiz😃

Günaydınlar mutlu huzurlu kaçamaksız pazarlar herkese🤗🤗
Kahvaltim
2 adet haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
İki adet sivri biber
Bir dilim köy ekmeği
Sadece ama sadece iki tane patates kızartması ağzıma gidiverdi nasıl olduysa🥺🙈
Afiyet olsun canim iki taneden bisey olmaz ... Ben onu yapamiyorum ya hic ya hepsini yiyorum o yüzden dokunamiyorum 🤣🥰

Günaydin kizlar

Bugün coook iyiyim kizlar lahana diyetimin ücüncü günü 🥰👏💪🏻

Günaydınlar mutlu huzurlu kaçamaksız pazarlar herkese🤗🤗
Kahvaltim
2 adet haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Ceviz
İki adet sivri biber
Bir dilim köy ekmeği
Sadece ama sadece iki tane patates kızartması ağzıma gidiverdi nasıl olduysa🥺🙈

Günaydın kızlar dünkü menüm;
1 yumurta
4 çatal patates kızartması
Peynir
5 zeytin
Domates salata
Yarım elma

ara türk kahvesi

akşam
5 sıkma çiğköfte
Marul

su 1.5 lt
Günaydın arkadaşlar afiyet olsun hepinize ❤️

Eksilerrrr gördüm tartida cok mutluyum👏👏👏
Süper bisey Bu lahana diyeti daha önce hep duydum yapmadim ... ama simdi sidetle tafsiye ediyorum 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
Sonucunu merakla bekliyorum cnm 😁
Günaydın kızlar dünkü menüm;
1 yumurta
4 çatal patates kızartması
Peynir
5 zeytin
Domates salata
Yarım elma

ara türk kahvesi

akşam
5 sıkma çiğköfte
Marul