- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Yine muhteşem afiyet olsunKızlar merhaba
Kahvaltıda
2zeytin
1yk lor
1kk peynir
2ceviz
2badem
1dilim tb ekmek(35gr)
Akşam
Fırın balık
Ara
Türk kahvesi
yeşilçay+kiraz sapı
Soda
bugün spor yapmadım, muhtemelen spor sadece h.içi yapabilicem
Evet buraya gelip tatlı yaptım mis gibi olmuş afiyetle yedim desen herkesin canı çeker belki, ama sen reddediyorsun ben şahsen böyle şeyler okuyunca gaza geliyorum, benim neyim eksik ben de yemeyeyim diyorumO zaman ben başlıyım Sarayca aslında yazdıkça herkesin canı çeker diye bazen çekiniyorum ama şu an şu saatte ayva tatlısı pişiyo ocakta, eşimin canı çekmiş yarın kızımla beraber yerler, ayva tatlımı herkes çok sever, kıpkırmızı ayvalarımın üstüne kaymak koyup cevizle süsleyerek eşime servis yaparken eşimin'sen de ye lütfeeen' teklifini göğsümü gere gere reddedicem yarın, her yarım ayvaya 1fincan şeker girdi o tatlının yemeeeeem
Çok iyi yaparsın, ver eşine yesin ayrıca hepimiz evimizde mecburen her yemeği, böreği, tatlıyı, tuzluyu yapıyoruz, yapmak zorundayız, önemli olan yememek benceBu arada ayvanın dibine dizdiğim kabukları ve şerbetini de dökmem kavanoza koyar kahvaltılarda yerdim hep, şimdi yine kavanozu hazırladım reçelimi yapıcam amaa kime ikram ederim yoksa ailem gelince yesin diye dolaptamı bekletirim bilmem