Günaydın canım bence karbonhidratı az al geri kalan protein ve sebze bol yersen güzel ödem atarsınHayırlı sabahlar kızlar bugun çok az yemek yemeliyim dün çok yedim bakalım neler yapicaz :)
Günaydın canım kaçamak yokGünaydın kızlar
herkese mutlu huzurlu haftasonu diliyorum, güzel bi haftasonu geçirip pazartesiye boool eksili uyanmalıyız, kaçamak yok ona göre
2 kiloyu kabul ediyorsun yaniNe güzel iste kabagin Hic kalorisi yok doyana kadar ye
Yanliz hesabin süper canim
Günaydın canımGünaydin kizlarrr
Güzel haftasonlari kizlar
Günaydın canımHerkese günaydın
Siz çok iyi eş oldunuz, cuma burası yıkılacakEvet canım hareket konusunda iyiyiz bencede detoks suyu da maydonoz suyu içicem bugün. Bişeyler yapmamız laızm
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın kızlar
Kahvaltı
1 kaşarlı yumurta
Peynir domates salatalık
Çok az fıstık ezmesi
Bir buçuk dilim tam buğday ekmeği
Gece hiç uyuyamadım eltim doğum yaptı iki yaşında bebeğini bıraktı bana.bebek zor uyudu annesini istedi ben de sabaha kadar uyuyamadım haliyle..bugün elimden geldiğince dikkat edicem.. umarım beslenme spor düzenim çok bozulmaz
Afiyet olsun. MükemmelKahvaltim
2 haşlanmış yumurta
Süzme peynir
Zeytin
İki adet ceviz
1 dilim köy ekmegi
Afiyet olsunBugünkü kahvaltimi kizlarrr
iki haslanmis yumurta az peynir iki Wasa
Tabiki iki kilo ne kiGünaydın canım bence karbonhidratı az al geri kalan protein ve sebze bol yersen güzel ödem atarsın
Günaydın canım kaçamak yokbu hafta daha bi motiveyim
2 kiloyu kabul ediyorsun yani
Günaydın canım
Günaydın canım
Siz çok iyi eş oldunuz, cuma burası yıkılacak
Günaydın canım afiyet olsunbebek bakmak gerçekten zor, bir de annesi değilsen, hayırlı evlat olsun doğan bebek
Afiyet olsun. Mükemmel
Afiyet olsunçok güzel
Afiyet olsun canimKahvaltım
2 yumurta
Süzme yoğurt
2 dl tam tahıllı ekmek
1 Turp
2 sivri biber
1 TK acuka
GünaydinlarrrGünaydın arkadaşlar
Ay ortim çok mutlu oldum senin adınaEvet kizlar bugün lahana diyetimin ikinci günümdeyim kendimi cok iyi hisediyorum beni cok wc cikardi cokta idrar söktürdü cok mutluyum kendimi cok hafif hisediyorum az gaz yapti ama agri filan olmadi
SarmaaGüzel ve kaçamak sız hafta sonları hepinizeBu gün kahvaltıya hamur kızarttım, kokusunu tahmin edersiniz hiç canım istemedi, işte buna yüksek motivasyon diyorum ben umarım hepinizin motivasyonu tavan olur
bu hafta çok sevip de yemediğimiz reddettiklerimizi yazalım mı ne dersiniz
Sarayca
G guziss35
E ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
halacocuksun
Aijoo
badem000
Cookiie
GuZeLHaTuN007
Lusi
friendlyfriendly
Çok güzel canım tebriklerSarmaasadece bitanecik yiyebildim reddetmiş sayılmam ama 1 tabak yemedim
Yanında başka şeyler vardı ya canım ondanÇok güzel canım tebriklergerçi sarmayı 4-5 tane yiyebilirdin
Bende öyleyim kizarttigim zaman kokusuyla doyarim dur bende yarın sabaha yapıyım kokusuyla doyuyumGüzel ve kaçamaksız hafta sonları hepinizeBu gün kahvaltıya hamur kızarttım, kokusunu tahmin edersiniz hiç canım istemedi, işte buna yüksek motivasyon diyorum ben umarım hepinizin motivasyonu tavan olur
bu hafta çok sevip de yemediğimiz reddettiklerimizi yazalım mı ne dersiniz
Sarayca
G guziss35
E ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
halacocuksun
Aijoo
badem000
Cookiie
GuZeLHaTuN007
Lusi
friendlyfriendly
İsteyen yoksa yapma canım.Bende öyleyim kizarttigim zaman kokusuyla doyarim dur bende yarın sabaha yapıyım kokusuyla doyuyum
TartildinmiEvet kizlar bugün lahana diyetimin ikinci günümdeyim kendimi cok iyi hisediyorum beni cok wc cikardi cokta idrar söktürdü cok mutluyum kendimi cok hafif hisediyorum az gaz yapti ama agri filan olmadi
Hayir canim pazartesi tatilcam kendimi zor tutuyom zatenTartildinmi
Kimine cok iyi geliyor lahana corbasiHayir canim pazartesi tatilcam kendimi zor tutuyom zaten
Gercektenmi hayret bisey... nasil yapigina bagli demekiKimine cok iyi geliyor lahana corbasi
Bana hic yaramamisti :) 3 gün corba icip bide arti gelmistim