Sagol cnm daha iyiyimGeçmiş olsun abla.bugün nasılsın?
Maşallah canımSagol cnm daha iyiyim
İnşallah cnmMaşallah canıminşallah böylece atlatmış olursun
Tekrar geçmiş olsunİnşallah cnm
Bende alerjik astim oldugu icin kötü olur sanmistim :) şükür bogazima vurmadi
Ne iyi etmişsinBenim oglan 1 paket tatli getirmiş
Azcik aklim çelinir gibi oldu ama şükür kanmadim :)) bitki cayimi içip yattim
Iyi geceler
Ne güzel iste kabagin Hic kalorisi yok doyana kadar yeZaten ikimize de güveniyorum
60 belki zor ama 61 i zorlasam iyi olur
Kız ben de bu gün kabak yaptım kimse yemedi artık 2 gün onu yerim, kabak detoksu olur
6 kilo dökülsün bizim takımda 3.5 kilo biz, 2.5 kiloyu daLusi ile bölüştürün aranızda, galip biziz tabi S Seda1985 sana 2 kilo düştü ödemlerinle gider o kadar, ben 1.5 kilo nasıl hesap
Ac birakma kendini azda yeme .. kalorisi düsük beslenHayırlı sabahlar kızlar bugun çok az yemek yemeliyim dün çok yedim bakalım neler yapicaz :)
Zaten ikimize de güveniyorum
60 belki zor ama 61 i zorlasam iyi olur
Kız ben de bu gün kabak yaptım kimse yemedi artık 2 gün onu yerim, kabak detoksu olur
6 kilo dökülsün bizim takımda 3.5 kilo biz, 2.5 kiloyu daLusi ile bölüştürün aranızda, galip biziz tabi S Seda1985 sana 2 kilo düştü ödemlerinle gider o kadar, ben 1.5 kilo nasıl hesap
Dikkat et kendineSagol cnm daha iyiyim
Vayy kabaklar lahanalar havada uçuyor.Ne güzel iste kabagin Hic kalorisi yok doyana kadar ye
Yanliz hesabin süper canim
Evet canım hareket konusunda iyiyiz bencede detoks suyu da maydonoz suyu içicem bugün. Bişeyler yapmamız laızmSelamlar kizlar dün ugrayamadim biraz işlerim vardı herkesi tebrik ediyorum.Rakiplerime de kolaylıklar diliyorum
Lamaziaa yoldaşım valla bu hafta napalim edelim birinciliği kimseye vermeyelim diyorum sen sporda gayet iyisin adımların falan benim de iki canavarım sağolsun adimlarimi tamamlatiyorlar detoks metoks mu yapsak