🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ne güzel iste kabagin Hic kalorisi yok doyana kadar ye
Yanliz hesabin süper canim

Selamlar kizlar dün ugrayamadim biraz işlerim vardı herkesi tebrik ediyorum.Rakiplerime de kolaylıklar diliyorum
Lamaziaa yoldaşım valla bu hafta napalim edelim birinciliği kimseye vermeyelim diyorum sen sporda gayet iyisin adımların falan benim de iki canavarım sağolsun adimlarimi tamamlatiyorlardetoks metoks mu yapsak

Sagol cnm daha iyiyim
Dikkat et kendine
Ne güzel iste kabagin Hic kalorisi yok doyana kadar ye
Yanliz hesabin süper canim
Vayy kabaklar lahanalar havada uçuyor.
Bende de var hemen birşeyler yapmalıyım
Bugün eşim evde bebeleri bırakıp yürüyüş de yapayım. EVdekilere patates yemeği yaptım mı olur o iş patates yemeğini o kadar sevmem bugünü hafif atlatmış olurum
Lusi Sen neler yapçan canım
Bu hafta1.olmalıyız

Evet canım hareket konusunda iyiyiz bencede detoks suyu da maydonoz suyu içicem bugün. Bişeyler yapmamız laızm

Günaydın kızlar
Kahvaltı
1 kaşarlı yumurta
Peynir domates salatalık
Çok az fıstık ezmesi
Bir buçuk dilim tam buğday ekmeği

Gece hiç uyuyamadım eltim doğum yaptı iki yaşında bebeğini bıraktı bana.bebek zor uyudu annesini istedi ben de sabaha kadar uyuyamadım haliyle..bugün elimden geldiğince dikkat edicem.. umarım beslenme spor düzenim çok bozulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…