🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Zaten ikimize de güveniyorum 😍

60 belki zor ama 61 i zorlasam iyi olur 😀

Kız ben de bu gün kabak yaptım kimse yemedi artık 2 gün onu yerim, kabak detoksu olur 😃

6 kilo dökülsün bizim takımda 3.5 kilo biz, 2.5 kiloyu da Lusi Lusi ile bölüştürün aranızda, galip biziz tabi :rolleyes: S Seda1985 sana 2 kilo düştü ödemlerinle gider o kadar, ben 1.5 kilo nasıl hesap :KK70:
Ne güzel iste kabagin Hic kalorisi yok doyana kadar ye❤️
Yanliz hesabin süper canim💪🏻

Selamlar kizlar dün ugrayamadim biraz işlerim vardı herkesi tebrik ediyorum.Rakiplerime de kolaylıklar diliyorum 😜😜😜
Lamaziaa Lamaziaa yoldaşım valla bu hafta napalim edelim birinciliği kimseye vermeyelim diyorum sen sporda gayet iyisin adımların falan benim de iki canavarım sağolsun adimlarimi tamamlatiyorlar😁😁detoks metoks mu yapsak 🙄

Zaten ikimize de güveniyorum 😍

60 belki zor ama 61 i zorlasam iyi olur 😀

Kız ben de bu gün kabak yaptım kimse yemedi artık 2 gün onu yerim, kabak detoksu olur 😃

6 kilo dökülsün bizim takımda 3.5 kilo biz, 2.5 kiloyu da Lusi Lusi ile bölüştürün aranızda, galip biziz tabi :rolleyes: S Seda1985 sana 2 kilo düştü ödemlerinle gider o kadar, ben 1.5 kilo nasıl hesap :KK70:

Sagol cnm daha iyiyim 💓
Dikkat et kendine
Ne güzel iste kabagin Hic kalorisi yok doyana kadar ye❤️
Yanliz hesabin süper canim💪🏻
Vayy kabaklar lahanalar havada uçuyor. 🙄
Bende de var😏 hemen birşeyler yapmalıyım 🤔🤔🤔
Bugün eşim evde bebeleri bırakıp yürüyüş de yapayım. EVdekilere patates yemeği yaptım mı olur o iş 😊patates yemeğini o kadar sevmem bugünü hafif atlatmış olurum 😁
Lusi Lusi Sen neler yapçan canım
Bu hafta1.olmalıyız🤩

Selamlar kizlar dün ugrayamadim biraz işlerim vardı herkesi tebrik ediyorum.Rakiplerime de kolaylıklar diliyorum 😜😜😜
Lamaziaa Lamaziaa yoldaşım valla bu hafta napalim edelim birinciliği kimseye vermeyelim diyorum sen sporda gayet iyisin adımların falan benim de iki canavarım sağolsun adimlarimi tamamlatiyorlar😁😁detoks metoks mu yapsak 🙄
Evet canım hareket konusunda iyiyiz bencede detoks suyu da maydonoz suyu içicem bugün. Bişeyler yapmamız laızm 😂😂

Günaydın kızlar
Kahvaltı
1 kaşarlı yumurta
Peynir domates salatalık
Çok az fıstık ezmesi
Bir buçuk dilim tam buğday ekmeği

Gece hiç uyuyamadım eltim doğum yaptı iki yaşında bebeğini bıraktı bana.bebek zor uyudu annesini istedi ben de sabaha kadar uyuyamadım haliyle..bugün elimden geldiğince dikkat edicem.. umarım beslenme spor düzenim çok bozulmaz

Bugünkü kahvaltimi kizlarrr

iki haslanmis yumurta az peynir iki Wasa

Eklentiler

• 561B438A-E8BD-4C2A-8670-E1F28818482C.jpeg
    561B438A-E8BD-4C2A-8670-E1F28818482C.jpeg
    178,6 KB · Görüntüleme: 13
X