🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sarayca canım ellerine sağlık tablolar harikaa
Tabloya bakınca farkettim ki şuan yarışanlar arasında en zayıf benim yaşasınnn
Ama friendlyfriendly geldi şimdii hepimizi sollar eminimmm
Lamaziaa ben artık eskisi gibi tam gaz devam edemem sanıyorum, 1 çocuk 1 bebekle günlük tüm düzenim değişiyo, ancak elimden geleni yapıcam

Ben de başlamadan önce öyleydim ama hep bir umut vardı, pes etme o gün gelecek
Arada 1 2 haftayi kötü gecjrmeseydim cok daha iyi olacakti ama 2 ayim heba oldu. Yine de geçmişe degil gelecege odaklandım. Pazartesi 1 mart, bahar basliyor. Yeni sloganim Mart benim ayim olacak
Arada olur öyle, üzülmek yok hep önümüze bakacağız Mart sonu 89 olma ihtimalin çok yüksek
Geç olsun güc olmAsın
Aynen aynen
Mükemmel
Kizlar ne kadar güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum hepinizi benim giden olmadı ama kesinlikle pes etmicem ha bu arada acayip inceledim size 12 martta resim aticam
Pes etmek bizim lügatımızda yok resim bekliyoruz 12 Mart'ta
Vallahi önümde duran tatlılara abur cuburlara yenilmedim.ev ahalisi resmen parti yaptı ben yeşil çayımı yudumladim.karnim guruldasa da gururluyum
Harikasın canım kendinle gurur duymalısın çünkü haketmişsin
Kahvaltı

5zeytin
1yk lor
1kk beyaz peynir
Çeri domates
2 badem

ara
Yeşilçay

akşam
75gr kırmızı et
1yk yoğurt

ara
Türk kahvesi
Soda

30dk jillian level 1 yapıldı

herkese iyi geceler hanımlar
Afiyet olsun canım

iyi akşamlar kızlar. yokluğumda benim efsane hatunlar sana kaçmış anlaşılan Sarayca
Hosgeldin fulyacim saraycam yarisma baslatinca buraya katıldık
İyi akşamlar. Menüm

Sabah 9.00
Dereotlu peynirli omlet
Yeşilçay

13.00
1 kase yulafli yogurt

15.40
2 bisküvi

16.30
4 hurma
6 fındık
Turk kahvesi

19.00
Yogurtlu haşlama karnabahar
2 catal biber turşusu
Cok güzel ortim
Tatlim bende ayni durumdayim
Hem biliyosun bi sürü problemler yaşadım
Ama eğer bu kilo bizi rahatsiz ediyorsa bi yerde dur dememiz gerekiyor
Çünkü bi mucize olmicak :) iş biz de bitiyor

26.subat cuma

Sabah kahve

12.00
1 h. Yumurta
1 yaprak marul, domates
Peynir
1 c. Sandwich ekm.
4 zeytin

15.00
1 pudingli pasta

19.00
200 gr et döner (cok tuzlu geldi, zor yedim)
Bol salata

Su 2.5 lt

Aijoo orticim hic merak etme yarindan itibaren bende sifir ekmek yapicam

Az once nescafe yaptim ama yarısını ictim. Basim agriyo, cocuklarda hasta

Ekmek olsun ablam ya ama pasta bugünün ödülü olarak kalsin

Ay kaçamak bile minnacık, harikasın abla cuma 90 lar geliyor

Hadi kızlar bu haftayı hepberaber güzel geçirelim lütfen kaçamak yapmayın, son iki haftamız kaldı, ay sonunda kendimizle gurur duymak istiyorsak bu iyiliği kendimize yapalım ne dersiniz
Kizzz 60 görelimmm 12.3 te Benim hedefim haftaya cumaya iki kilo

Vallah tüm gün lahana tüketim tokum kendimide hafif hisediyorum yarina lahana corbamida yaptim yarin devammm cok kötü geluyorummm bu sever korkun beenden Hedefim iki kilo ona göre spor lahana kahavalti

Sagol cnm
Testimiz pozitif cikti
Geçmiş olsun abla.bugün nasılsın?
Çok güzel düşünmüşsünüz
Ekürim S Seda1985 o lahanayı iki gün yiyip de yiyeceklere saldırma sakın , bu hafta rakiplerimizi yenmeliyiz ben Lusi yi geçeyim, sen de badem000 i geç
Hadi bakalım. Hodri meydan. Zaten bu hafta veremedim haftaya -1 hedefim.hergün de menü yazıcam böylecw daha dijkatli yerim inşallah.telefonda olumlamalarım vardı yatarken dinliyordum.silinmiş.hemwn gidip evet bu saatte yenileyip dinleyerek yatacam
Lusi Tatlım
Evet rakiplerim dişli, senin rakiplerde dişli ama sanırım cuma günü çok kilolar dökülecek burada
iyi olan kazansın.
Ooooo biz kazandik say ben Bu hafta cok güclü geliyorummmm Gecen hafrayi telafi etmem lagzim acilinnnn biz geliyoruzzz

Benim de telafi etmem gereken 1 hafta var canım.kusura bakma artık ezip geçicez yaniartık bi dahaki haftaya sakla hevesini

Ooooo biz kazandik say ben Bu hafta cok güclü geliyorummmm Gecen hafrayi telafi etmem lagzim acilinnnn biz geliyoruzzz
Zaten ikimize de güveniyorum
Kizzz 60 görelimmm 12.3 te Benim hedefim haftaya cumaya iki kilo
60 belki zor ama 61 i zorlasam iyi olur
Vallah tüm gün lahana tüketim tokum kendimide hafif hisediyorum yarina lahana corbamida yaptim yarin devammm cok kötü geluyorummm bu sever korkun beenden Hedefim iki kilo ona göre spor lahana kahavalti
Kız ben de bu gün kabak yaptım kimse yemedi artık 2 gün onu yerim, kabak detoksu olur
6 kilo dökülsün bizim takımda 3.5 kilo biz, 2.5 kiloyu da Lusi ile bölüştürün aranızda, galip biziz tabi S Seda1985 sana 2 kilo düştü ödemlerinle gider o kadar, ben 1.5 kilo nasıl hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…