- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Hoşbuldum canımm, hep birlikte başarıcaz, zafer hepimizin olacakCanımsenin azmine bayılıyorum diyetine sadık kalıyorsun ve kaçamak yapmıyorsun, kilon çok az olmasına rağmen burada enerjimizi yükselteceksin, hoşgeldin
Sarayca canım ellerine sağlık tablolar harikaa
Tabloya bakınca farkettim ki şuan yarışanlar arasında en zayıf benim yaşasınnn
Amafriendlyfriendly geldi şimdii hepimizi sollar eminimmm
Ben de başlamadan önce öyleydim ama hep bir umut vardı, pes etme o gün gelecekhiç ümidim kalmadı artık. kaç yıldır bir türlü tam adapte olup düzenli kilo veremedim. en son mart 2020 de başlayıp 40-45 günde 10 kilo verdim sonra da aldım. kendimi kandırıyorum başka birşey değil.
Arada olur öyle, üzülmek yok hep önümüze bakacağızArada 1 2 haftayi kötü gecjrmeseydim cok daha iyi olacakti ama 2 ayim heba oldu. Yine de geçmişe degil gelecege odaklandım. Pazartesi 1 mart, bahar basliyor. Yeni sloganim Mart benim ayim olacak
Aynen aynenGeç olsun güc olmAsın
MükemmelDiyetimin 12.günü bittii. 15 inde başladım tam olarak diyete o yüzden o günden itibaren sayıyorum.
Limonlu su içerek günü tamamlıyorumm
10.000 adım ✓
Bacak egzersizi ✓
Hafif tempolu koşu 20 dakika ✓
3.5 litre su ✓
Kaçamaksız bir gün ✓
Cumartesi-pazar tehlikeli günler umarım güzel anlatırızz
Bugünlük bu kadar. İyi geceler güzel kadınlar
Pes etmek bizim lügatımızda yokKizlar ne kadar güzel kilolar vermişsiniz tebrik ediyorum hepinizi benim giden olmadı ama kesinlikle pes etmicem ha bu arada acayip inceledim size 12 martta resim aticam
Harikasın canımVallahi önümde duran tatlılara abur cuburlara yenilmedim.ev ahalisi resmen parti yaptı ben yeşil çayımı yudumladim.karnim guruldasa da gururluyum
Afiyet olsun canımKahvaltı
5zeytin
1yk lor
1kk beyaz peynir
Çeri domates
2 badem
ara
Yeşilçay
akşam
75gr kırmızı et
1yk yoğurt
ara
Türk kahvesi
Soda
30dk jillian level 1 yapıldı
herkese iyi geceler hanımlar
Hosgeldin fulyacimiyi akşamlar kızlar. yokluğumda benim efsane hatunlar sana kaçmış anlaşılanSarayca
Cok güzel ortimİyi akşamlar. Menüm
Sabah 9.00
Dereotlu peynirli omlet
Yeşilçay
13.00
1 kase yulafli yogurt
15.40
2 bisküvi
16.30
4 hurma
6 fındık
Turk kahvesi
19.00
Yogurtlu haşlama karnabahar
2 catal biber turşusu
Tatlim bende ayni durumdayimhiç ümidim kalmadı artık. kaç yıldır bir türlü tam adapte olup düzenli kilo veremedim. en son mart 2020 de başlayıp 40-45 günde 10 kilo verdim sonra da aldım. kendimi kandırıyorum başka birşey değil.
Az once nescafe yaptim ama yarısını ictim. Basim agriyo, cocuklarda hastaHosgeldin fulyacimsaraycam yarisma baslatinca buraya katıldık
Cok güzel ortim
Tatlim bende ayni durumdayim
Hem biliyosun bi sürü problemler yaşadım
Ama eğer bu kilo bizi rahatsiz ediyorsa bi yerde dur dememiz gerekiyor
Çünkü bi mucize olmicak :) iş biz de bitiyor
Ekmek olsun ablam ya ama pasta bugünün ödülü olarak kalsin26.subat cuma
Sabah kahve
12.00
1 h. Yumurta
1 yaprak marul, domates
Peynir
1 c. Sandwich ekm.
4 zeytin
15.00
1 pudingli pasta
19.00
200 gr et döner (cok tuzlu geldi, zor yedim)
Bol salata
Su 2.5 lt
Aijoo orticim hic merak etme yarindan itibaren bende sifir ekmek yapicam
Ne oldu cnm usuttulermiAz once nescafe yaptim ama yarısını ictim. Basim agriyo, cocuklarda hasta
Ay kaçamak bile minnacık, harikasın abla26.subat cuma
Sabah kahve
12.00
1 h. Yumurta
1 yaprak marul, domates
Peynir
1 c. Sandwich ekm.
4 zeytin
15.00
1 pudingli pasta
19.00
200 gr et döner (cok tuzlu geldi, zor yedim)
Bol salata
Su 2.5 lt
Aijoo orticim hic merak etme yarindan itibaren bende sifir ekmek yapicam
Kiz sanki her gün pasta yiyorumEkmek olsun ablam ya ama pasta bugünün ödülü olarak kalsin
Yok yok pek minik degildiAy kaçamak bile minnacık, harikasın ablacuma 90 lar geliyor
Afiyet olsun canımYok yok pek minik degildiyumruk kadar biseydi :))
Cumaya inşallah gelecek cnm
Ooooo biz kazandik say ben Bu hafta cok güclü geliyorummmmSarayca & S Seda1985 ikilisi Lusi & badem000 e karşı yarışıyor
@guziss35 & @Portakalli cikolat ikilisiMefkurem & Aijoo ya karşı yarışıyor
Lamaziaa & @YuKaYu ikilisi friendlyfriendly & @GuZeLHaTuN007 a karşı yarışıyor
@beyaz lotus & @L O L ikilisi @duruece & @brctkc ye karşı yarışıyor
Kizzz 60 görelimmm 12.3 teHadi kızlar bu haftayı hepberaber güzel geçirelimlütfen kaçamak yapmayın, son iki haftamız kaldı, ay sonunda kendimizle gurur duymak istiyorsak bu iyiliği kendimize yapalım ne dersiniz
Benimde Bir farkim yok iki cocuk günü gününe tutmuyorLamaziaa ben artık eskisi gibi tam gaz devam edemem sanıyorum, 1 çocuk 1 bebekle günlük tüm düzenim değişiyo, ancak elimden geleni yapıcam
Geçmiş olsun abla.bugün nasılsın?Sagol cnm
Testimiz pozitif cikti
Çok güzel düşünmüşsünüzSarayca & S Seda1985 ikilisi Lusi & badem000 e karşı yarışıyor
@guziss35 & @Portakalli cikolat ikilisiMefkurem & Aijoo ya karşı yarışıyor
Lamaziaa & @YuKaYu ikilisi friendlyfriendly & @GuZeLHaTuN007 a karşı yarışıyor
@beyaz lotus & @L O L ikilisi @duruece & @brctkc ye karşı yarışıyor
Hadi bakalım. Hodri meydan. Zaten bu hafta veremedim haftaya -1 hedefim.hergün de menü yazıcam böylecw daha dijkatli yerim inşallah.telefonda olumlamalarım vardı yatarken dinliyordum.silinmiş.hemwn gidip evet bu saatte yenileyip dinleyerek yatacam
Evet rakiplerim dişli, senin rakiplerde dişli amasanırım cuma günü çok kilolar dökülecek burada
Ooooo biz kazandik say ben Bu hafta cok güclü geliyorummmmGecen hafrayi telafi etmem lagzim acilinnnn biz geliyoruzzz
Zaten ikimize de güveniyorumOoooo biz kazandik say ben Bu hafta cok güclü geliyorummmmGecen hafrayi telafi etmem lagzim acilinnnn biz geliyoruzzz
60 belki zor ama 61 i zorlasam iyi olurKizzz 60 görelimmm 12.3 teBenim hedefim haftaya cumaya iki kilo
Kız ben de bu gün kabak yaptım kimse yemedi artık 2 gün onu yerim, kabak detoksu olurVallah tüm gün lahana tüketim tokum kendimide hafif hisediyorum yarina lahana corbamida yaptim yarin devammm cok kötü geluyorummm bu severkorkun beenden Hedefim iki kilo ona göre spor lahana kahavalti
6 kilo dökülsün bizim takımda 3.5 kilo biz, 2.5 kiloyu daGeçmiş olsun abla.bugün nasılsın?
Çok güzel düşünmüşsünüz
Hadi bakalım. Hodri meydan. Zaten bu hafta veremedim haftaya -1 hedefim.hergün de menü yazıcam böylecw daha dijkatli yerim inşallah.telefonda olumlamalarım vardı yatarken dinliyordum.silinmiş.hemwn gidip evet bu saatte yenileyip dinleyerek yatacam
Lusi Tatlım
iyi olan kazansın.
Benim de telafi etmem gereken 1 hafta var canım.kusura bakma artıkezip geçicez yani artık bi dahaki haftaya sakla hevesini