🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bende öyleyim kizarttigim zaman kokusuyla doyarim dur bende yarın sabaha yapıyım kokusuyla doyuyum😜
Yemeyeceksen yap tabi 🤩
İsteyen yoksa yapma canım.
Çok sakıncalı bir durum :KK70:
Y YuKaYu yemez bence, Lamaziaa Lamaziaa ortisine kıyamaz🤩
Tunaydinnnn

Az kalorili bol hareketli bi hafta sonu olsun 💃💃💃💃💃
Günaydın canım bu gün nasılsın 😍
Kimine cok iyi geliyor lahana corbasi
Bana hic yaramamisti :) 3 gün corba icip bide arti gelmistim 😅😅😅
Bana da yaramıyor lahana 😃

Aijoo Aijoo kuzum geçmiş olsun çocuklar mı hasta 😔

Uzun zamandır sütlü Türk kahvesi içmemiştim 🤩 herkese benden kahve 😍

IMG_20210227_141841.jpg

Günaydın canım bu gün nasılsın
Sagolasin daha iyiyim cnm 💓
Uzun zamandır sütlü Türk kahvesi içmemiştim 🤩 herkese benden kahve 😍

Eki Görüntüle 2791499
Ben sabah beri sade olarak cok ictim :)))
Sütlü bende cok severim 😁
Sorun yok abla zaten canim hic birsey istemiyor... Cocuklar butun gece uyumadi. Sabah biraz uyuduk işte. Ev işleriyle cebelleşiyorum. Yemek yapicam küçük uyuduğunda
Bugün yemek planin ne cnm

Sagolasin daha iyiyim cnm 💓

Ben sabah beri sade olarak cok ictim :)))
Sütlü bende cok severim 😁

Bugün yemek planin ne cnm
Abla cocuklar hasta diye tavuk corbasi yapcam ben yemem herhalde.
Portakalli kereviz yapcam ondan yerim yanina da salata yaparim.

Şimdi bu haftaki bitki çayım kekik cayini demledim 10 dk sonra içcem. Detoks suyuda hazırladım. Wc sorunum var yine kac gundur cikmadim bilmiyorum 😕 insallah iyi gelirler şu iki günde pazartesi 95 görürüm

Eklentiler

• IMG_20210227_144303.jpg
    IMG_20210227_144303.jpg
    83,7 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_20210227_144138.jpg
    IMG_20210227_144138.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 15
Abla cocuklar hasta diye tavuk corbasi yapcam ben yemem herhalde.
Portakalli kereviz yapcam ondan yerim yanina da salata yaparim.

Şimdi bu haftaki bitki çayım kekik cayini demledim 10 dk sonra içcem. Detoks suyuda hazırladım. Wc sorunum var yine kac gundur cikmadim bilmiyorum 😕 insallah iyi gelirler şu iki günde pazartesi 95 görürüm
Geçmiş olsun canım
Elma limon karanfil tarcın mı var orada sadece ?

Güzel ve kaçamaksız hafta sonları hepinize❤️Bu gün kahvaltıya hamur kızarttım, kokusunu tahmin edersiniz 😍 hiç canım istemedi, işte buna yüksek motivasyon diyorum ben🤩 umarım hepinizin motivasyonu tavan olur 🧿

bu hafta çok sevip de yemediğimiz reddettiklerimizi yazalım mı ne dersiniz 😃

Sarayca Sarayca
@guziss35
@ENISEUSLU
Lamaziaa Lamaziaa
S Seda1985
@duruece
@L O L
brctkc brctkc
Mefkurem Mefkurem
Y YuKaYu
@beyaz lotus
Aijoo Aijoo
badem000 badem000
@Portakalli cikolat
@GuZeLHaTuN007
@Lusi
@friendlyfriendly

Güzel ve kaçamaksız hafta sonları hepinize❤️Bu gün kahvaltıya hamur kızarttım, kokusunu tahmin edersiniz 😍 hiç canım istemedi, işte buna yüksek motivasyon diyorum ben🤩 umarım hepinizin motivasyonu tavan olur 🧿

bu hafta çok sevip de yemediğimiz reddettiklerimizi yazalım mı ne dersiniz 😃

Sarayca Sarayca
@guziss35
@ENISEUSLU
Lamaziaa Lamaziaa
S Seda1985
@duruece
@L O L
brctkc brctkc
Mefkurem Mefkurem
Y YuKaYu
@beyaz lotus
Aijoo Aijoo
badem000 badem000
@Portakalli cikolat
@GuZeLHaTuN007
@Lusi
@friendlyfriendly
Çikolatalı gofret 😋bi tane bile yemedim 👍

Günaydın canım afiyet olsun ❤️ bebek bakmak gerçekten zor, bir de annesi değilsen, hayırlı evlat olsun doğan bebek 👯💃
Amin canım inşallah 🥰ay hiç sorma kendi yeğenime defalarca baktım ama başkasının çocuğuna ilk kez bakıyorum ve bebek annesine aşırı düşkün..sabahtan beri sürekli anne diye ağlıyo o ağladıkça üzülüyorum da ama güzel telaşlar bunlar ☺️

Oooo afiyet olsun canim benimi kiskandim🤣💪🏻🤪❤️
Çook :KK70:
Bi koca lahanam vardı ne zamandır gözüme bakan.sarmasını yapmamak için bugün yemeğini yaptım.5 6 yaprak ile.rabi seninkini görünce aklıma geldi.😁pirinç beni hemen şişiriyor yaa.ama 70 in altına düşersem....bir gün...yapçam...tabi piyasada hala lahana olursa o vakit :KK53:

Çook :KK70:
Bi koca lahanam vardı ne zamandır gözüme bakan.sarmasını yapmamak için bugün yemeğini yaptım.5 6 yaprak ile.rabi seninkini görünce aklıma geldi.😁pirinç beni hemen şişiriyor yaa.ama 70 in altına düşersem....bir gün...yapçam...tabi piyasada hala lahana olursa o vakit :KK53:
Yap yap canim Ben dün basladim gayet mutluyum aciktikca corbayi iciyorum tadida güzel bence. Baya toilete rasidi beni ve halende tasiyor😅

X