Aynen öyle canım, insan yerinde sayınca bu sefer modu düşüyor ve yemeye başlıyor, kilo alıyor iyice dibe batıyoriyiyim canım saol. motivasyonunun yüksek olması çok güzel. başka türlü birşey olduğu yok zira. yoksa insan ya yerinde sayıyor ya da yukarı çıkıyor.
Vay süper yaÇünkü uzun zamandır düğmeleri kapanmayan gömleğimi giydim bugün kapandı düğmeler hiç potlukta kırmadı. Tabi normalde salaş durması gerekti o kadar durmadı ama. Bu kadarı bile motive etti beni
Ayın 12sinde bence olurVay süper yabenim de hiç giyinmediğim 2 pantolon var, zaten 62-63 kilo iken almıştım dar oluyordu nasılsa veririm dedim demez olaydım bir türlü veremediğim gibi hep kilo aldım sabah denedim belki olur diye , yok olmadı, en az 4 kilo vermem lazım
benim de öyle pantolonlarım, ceketlerim var. duruyor kaç yıldır.Vay süper yabenim de hiç giyinmediğim 2 pantolon var, zaten 62-63 kilo iken almıştım dar oluyordu nasılsa veririm dedim demez olaydım bir türlü veremediğim gibi hep kilo aldım sabah denedim belki olur diye , yok olmadı, en az 4 kilo vermem lazım
Omlet yaninda ekmek yemiyorum. Oglende yulaf olunca yemedim. Eee aksamda sulu yemek yoktuCanım ekmek yemiyorsun herhaldeben menüyü çok beğendim ve biliyor musun çok güzelleşti menülerin günde 5 dilim ekmek yiyebilirsin aslında, tabi senin kararın, çünkü ne kadar az karbonhidrat alırsan o kadar az acıkırsın, böyle bir gerçek var bu yediklerini biküvi hariç tabi bol bol yeseydin hepsi sağlıklı çünkü
Kilolarımızı verip giyiniriz canımbenim de öyle pantolonlarım, ceketlerim var. duruyor kaç yıldır.
ümidim yokKilolarımızı verip giyiniriz canım
Çok güzelOmlet yaninda ekmek yemiyorum. Oglende yulaf olunca yemedim. Eee aksamda sulu yemek yoktubir ara aklimdan ekmege birsey sürüp yesemmi diye gecirdim, sonra dedim delirme onun sonu yok aslinda ben 3 aylik diyetisyen pakedi aldim. Listelere tam uyamiyorum, uyabilsem cok guzel olacaktaa
Ne demek ümidim yokümidim yok
12 zor belki Mart sonu olabilirAyın 12sinde bence olur
hiç ümidim kalmadı artık. kaç yıldır bir türlü tam adapte olup düzenli kilo veremedim. en son mart 2020 de başlayıp 40-45 günde 10 kilo verdim sonra da aldım. kendimi kandırıyorum başka birşey değil.Ne demek ümidim yokistersen verirsin, bu bir hastalık değil
Hangimiz almadik hemde misliyle aldik cogumuz. İnsanlar icinden insan cikariyor. Ama sen once kendin istemelisin. Adapte olmak için birşeyler yapmalisin. Yeme kaynağını bulmalisin. Öfke mi, kirginlik mi, kizginlikmi baska birsey mihiç ümidim kalmadı artık. kaç yıldır bir türlü tam adapte olup düzenli kilo veremedim. en son mart 2020 de başlayıp 40-45 günde 10 kilo verdim sonra da aldım. kendimi kandırıyorum başka birşey değil.
Arada 1 2 haftayi kötü gecjrmeseydim cok daha iyi olacakti ama 2 ayim heba oldu. Yine de geçmişe degil gelecege odaklandım. Pazartesi 1 mart, bahar basliyor. Yeni sloganim Mart benim ayim olacakÇok güzeldiyetisyen listesine tam uymasanda en azından neler yiyeceğini bilirsin gün içerisinde çok iyi yapmışsın diyetisyen işini
Geç olsun güc olmAsın12 zor belki Mart sonu olabilir
benim psikolojik yeme zaten.Hangimiz almadik hemde misliyle aldik cogumuz. İnsanlar icinden insan cikariyor. Ama sen once kendin istemelisin. Adapte olmak için birşeyler yapmalisin. Yeme kaynağını bulmalisin. Öfke mi, kirginlik mi, kizginlikmi baska birsey mi
Katılıyorum sana canım. Bence çoğumuz 3 verdik 5 aldık. aylarca sürünceme de bıraktık pes ettik yeme krizlerine girdik. Ama şuan toparlandık hatta şimdi bile bunları yaşıyoruz ama pes etmiyoruz.Hangimiz almadik hemde misliyle aldik cogumuz. İnsanlar icinden insan cikariyor. Ama sen once kendin istemelisin. Adapte olmak için birşeyler yapmalisin. Yeme kaynağını bulmalisin. Öfke mi, kirginlik mi, kizginlikmi baska birsey mi
Hepimizin oyle ama kaynagi bulmak onemli. Ben genelde sinirlendigimde yedigimi farkettimbenim psikolojik yeme zaten.
Vallahi önümde duran tatlılara abur cuburlara yenilmedim.ev ahalisi resmen parti yaptı ben yeşil çayımı yudumladim.karnim guruldasa da gururluyumCanım gel yaz ki modunu yükseltmeye çalışalım, bunun için burada yazıyoruz zaten