🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Çünkü uzun zamandır düğmeleri kapanmayan gömleğimi giydim bugün kapandı düğmeler hiç potlukta kırmadı. Tabi normalde salaş durması gerekti o kadar durmadı ama. Bu kadarı bile motive etti beni
Vay süper ya benim de hiç giyinmediğim 2 pantolon var, zaten 62-63 kilo iken almıştım dar oluyordu nasılsa veririm dedim demez olaydım bir türlü veremediğim gibi hep kilo aldım sabah denedim belki olur diye , yok olmadı, en az 4 kilo vermem lazım

Ayın 12sinde bence olur

benim de öyle pantolonlarım, ceketlerim var. duruyor kaç yıldır.

Omlet yaninda ekmek yemiyorum. Oglende yulaf olunca yemedim. Eee aksamda sulu yemek yoktu bir ara aklimdan ekmege birsey sürüp yesemmi diye gecirdim, sonra dedim delirme onun sonu yok aslinda ben 3 aylik diyetisyen pakedi aldim. Listelere tam uyamiyorum, uyabilsem cok guzel olacaktaa

Çok güzel diyetisyen listesine tam uymasanda en azından neler yiyeceğini bilirsin gün içerisinde çok iyi yapmışsın diyetisyen işini

Ne demek ümidim yok istersen verirsin, bu bir hastalık değil
hiç ümidim kalmadı artık. kaç yıldır bir türlü tam adapte olup düzenli kilo veremedim. en son mart 2020 de başlayıp 40-45 günde 10 kilo verdim sonra da aldım. kendimi kandırıyorum başka birşey değil.

Hangimiz almadik hemde misliyle aldik cogumuz. İnsanlar icinden insan cikariyor. Ama sen once kendin istemelisin. Adapte olmak için birşeyler yapmalisin. Yeme kaynağını bulmalisin. Öfke mi, kirginlik mi, kizginlikmi baska birsey mi

Çok güzel diyetisyen listesine tam uymasanda en azından neler yiyeceğini bilirsin gün içerisinde çok iyi yapmışsın diyetisyen işini
Arada 1 2 haftayi kötü gecjrmeseydim cok daha iyi olacakti ama 2 ayim heba oldu. Yine de geçmişe degil gelecege odaklandım. Pazartesi 1 mart, bahar basliyor. Yeni sloganim Mart benim ayim olacak

Katılıyorum sana canım. Bence çoğumuz 3 verdik 5 aldık. aylarca sürünceme de bıraktık pes ettik yeme krizlerine girdik. Ama şuan toparlandık hatta şimdi bile bunları yaşıyoruz ama pes etmiyoruz.

Diyetimin 12.günü bittii. 15 inde başladım tam olarak diyete o yüzden o günden itibaren sayıyorum.
Limonlu su içerek günü tamamlıyorumm
10.000 adım ✓
Bacak egzersizi ✓
Hafif tempolu koşu 20 dakika ✓
3.5 litre su ✓
Kaçamaksız bir gün ✓
Cumartesi-pazar tehlikeli günler umarım güzel anlatırızz
Bugünlük bu kadar. İyi geceler güzel kadınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…