dün akşam
az balık
az çorba
az salata (saat 4 gibi pilav yoğurt vs. yemiştim ve akşam yemeği olarak kabul etmiştim, ama akşam annem neden yemiyorsun deyince mecburen yemek zorunda kaldım, sonrada meyve olarak kiraz yedim 15 adet vardı saatte 9 gibiydi:))
sabah
su
peynir
zeytin
domates
salatalık
menün süper canım çok iyi maşallah..Mahzenim yeni firat oldu yazmaya.
Öğlen
Az corba
2 avuç kuruyemiş
Aksam
Izgara et
Corba
Salata
Az once Jillian 2 / 4 bitti. Tabi bende bittim, sadece Jillian degil günün yorgunluguda var tabi. Sabah kilo bildirimim var...iyi geceler
kilo bildirimim
başlangıç kilom 83.1 kg
geçen haftaki kilom 65.5 kg
bu haftadaki kilom 64.6 kg
fark -0,9 kg
toplam fark -18.5 kg
senin de süper canım çikolata da nazar boncuğun olsun.. arada 1 karecik yiyebilirsin çok canım çektiyse.. sen de 1 kg vermişsin harika..günaydın kızlar
ay bende bildireyim
başlangıç kilom :68 kg
bugun kilom :67kg
fark:1 kg
tabi ben daha yeniyim inşallah haftaya daha iyi olur
dünkü menümü paylaşayım
dün ikindi türk kahvesi ile bir parça çikolata (cezanın en büyüğü hak ettim )
akşam menüm saat 18,00 de yedim
patlıcan salata
1 kase mercimek çorba
1 kase cacık
sonrasında jillian ım 1/4 bitmiş oluyor akşamda 45 dk yürüş dünkü spor böyle dün bir sabah ve ikindi yürümedim çünkü dün işlerim vardı araba ile gelmiştim ama bugun güne 1 bardak su ile 20 dk yürüş ile başladım daha kahvaltı yapmadım az sonra yaparımmmmm
oldu o zaman ben de üçümüze 1 liste hazırlarım boş vaktimde, daha motive edici olurteşekkür ederim mahzencim, bence kilo bildirimlerimizi pazartesi senin sayfanda yapalım, hem orası hem burası sizin için yorucu oluyor. kahvaltın süper canım, +400 gr olabilir işte her gün tartılmanın bazen dezavantajları oluyor. :)
mahzencim çizelgemizi merakla bekliyorum... Ben kendime yapmıştım çizelge ama nedense buraya eklemeyi beceremedim..
Yasimutsuz, canım bence çok az yiyorsun ne o öyle 1 kepçe 2 ykaşığı , bence bu yediklerini koca bir kase çorba ve bir tabak dolusu tavuk sote yemelisin, ben bunların yanına koca bir tabak pilavda yerdim herhalde :))
öğlen
yoğurt
2 avuç kuruyemiş
akşam
2-3 tabak sulu köfte, yoğurt, salatalık ve kiraz yerim herhalde... :)
jillianı erken yapcam, anneme göstermek için, merak etti nasıl bir şey diye :))
Bugun menulerim burda paylaşayım
öğle
salata
ayran
1 kepçe tavuk çorba
2 yk tavuk sote
bu saate kadar 2,5 lt su bitmiş durumda
mahzencim çizelgemizi merakla bekliyorum... ben kendime yapmıştım çizelge ama nedense buraya eklemeyi beceremedim..
yasimutsuz, canım bence çok az yiyorsun ne o öyle 1 kepçe 2 ykaşığı , bence bu yediklerini koca bir kase çorba ve bir tabak dolusu tavuk sote yemelisin, ben bunların yanına koca bir tabak pilavda yerdim herhalde :))
bugün yapmaya çalışırım canım
öğlen
yoğurt
2 avuç kuruyemiş
akşam
2-3 tabak sulu köfte, yoğurt, salatalık ve kiraz yerim herhalde... :)
jillianı erken yapcam, anneme göstermek için, merak etti nasıl bir şey diye :))
Ya az yemişsiniz dediniz benımda piskolojık herhalde karnım açıktı aslında yemek yediktn sonra o kadar toktum ki sankı beynım açlık sinyalı veriyor
beden bugunden sonra çantada
az da olsa kuru yemiş taşıyayım ay sarayca bende öğlenleri kuruyemiş veya meyve ve ayran süt ile geçiştirsem olur mu ki nasıl olsa öğlen isteye isteye yemek yemiyorum