- 5 Haziran 2013
- 467
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de yarın sabahtan ilçeye denetime gidicem, sabahtan kesin yokum da akşama gelirmiyim bilmiyorum.. yasiumutsuz merak etme bizi :)bundan sonra kahvaltıma daha çok önem vereceğim. ama bu saydıklarım bana çoook fazla geliyor, kahvaltı bitince (öncesindede su içtiğimden) tıka basa doymuş oluyorum :))) su çok etkili...
jillian iyi fena değil zaten bir anda abartılı sonuç bekleyemezdim :) bakalım 2. ye akşam başlarım herhalde, :)
canım yarın tüm gün olmuycam, ile gidcem, bakalım orada ne yer ne içerim, saat 7:30 da çıkcaz... akşam yazmaya çalışırım,
bu arada öğlen
1 por. p.pilavı
1. por. sulu köfte (patatesler yok)
0,25 por. kadayıf (hiç canım istemezken yedim.. neyse yaaa)
canım kabızlık ta karatayla çözülüyormuş yapanlar öyle diyo..ben kaçamak yaptığım zaman kendimi çok suçlu hissediyorum ama bazen yeniliyorum kendime bende çoğu zaman tadına bakıp bırakıyorum bazende yiyorum valla ben hafta 500 gr gitse ona bile razıyım gerçekten benım metobolızmam çok yavaş ama hiçbir zaman bunu arkasına sığınmadım kendimi hep şartlandırdım nasıl yıyerek şiştim ise yine yiyerek zayıflayacağım az gitsin birdaha gelmesin kilolarım
benım tek sıkıntım kabızlık buna çare bulamadım işte arada ilaçım var onu kullanıyorum kabızlığımda pisikolojk başka bır sorun yok
ben nerdeyse uzun zamandır pirinç pilavı yemiyorum ama bulgur kısır makarna arada yiyorum sankı bunları yediğim zaman kendimi daha çok aç hissediyorum
bende senin gibi deneye deneye öğreneciğim
birşey daha birde gün aşırı nescafe latte çok seviyorum onu içiyorum
önceleri günde 2-3 tane içiyorum şimdi gün aşırı inş.zamanla onu da bırakırım
Yasimutsuz haklısın canım herkes için metabolizma farklı çalışıyor.
Mahzencim ctesi görüşmek üzere diyelim o zaman.
Ara
1 bardak süt
Aksam
Balık ızgara
Salata
Günaydınn
herkese güzel bir gün dileyorum cuma yı çok seviyorum çünkü 2 gün tatıl
sarayca sana kolay gelsin canım gelince görüşürz
mahzen bana laatteyı arkadaş alıştırdı bol kremalı ama zamanla onu da bırakacağım türk kahvesını bende seviyorum ama yanıda lokum çıkolata nasıl sence o yuzden içesim gelmiyor ama arkadaşlarla toplanınca içiyorum bazen bir lokma yiyorum ((((
parder arkadaşım derinden bir ahh çekmişsin, sebebi ne ola ki? eğer kiloysa sorun değil, gel birlikte kurtulalım..aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh ah
Off yorucu ve bool kaçamaklı bir gündü.
Sabah omlet
Oglen 2 por döner
3 dilim ekmek
1 bardak ayran
5 çatal kadayif
Aksam sadece salatalık yerim.
Yasimutsuz Jillian level 1 10 gün yapıyorsun level 2 ve 3 ude 10 ar gun yapıyorsun. Youtube dan izliyorum ben. Ama level 2 çok zor 3 kimbilir nasildir.
Mahzencim umarım sen benim gibi kacamak yapmamissindir kendime çanta atayim
canım bunlar linklerSarayca ve mahzen
bana jıllıan hk bilgi verirmisiniz
ben youtube 27 dk varddı onu yapmaya çalışmıştım acaba doğru olanı yaptım
1/2 deniyor
2/1 deniyor evre evre mı anlmadım
ara 1 mısır
akşam 1 kase yoğurt
kızlar çizelge yaptım bende, ama baya zorladı beni,
ara 1 mısır
akşam 1 kase yoğurt
kızlar çizelge yaptım bende, ama baya zorladı beni,
harikasın canım, süper gidiyorsun..Teşekkür ederim kizlar, hangi kodu yapistiracagimi bilemedim çizelge konusunda. Ondan zorlandim. :)
Cuma Jillian 2 / 2 cteside 2/3 bitti.
aynen canım, jillian gerçekten çok etkili, sonuçları da öyle.. çevrenden tepkiler gelmeye başlayacaktır yakında..selamlar iyi pazarlar
jıllıan 1/3 de yapmış bulunuyorum ama ben bitmiş durumdayım
bunda sonra yerken birdaha düşüncem ye ye ye sonra yorularak zayıflamay çalış nasıl bir iştir bu ya
hiç dinlenmeden 2 saat hatta 3 saat yürürüm ama jıllıan atığım teri anlatamam:)))))
menün güzel canım, hadi bakalım tartıya nasıl yansıyacak :)Osibuleb hosgeldin canım.
Yasimutsuz hakikaten Jillian harika ter artırıyor.
O.sonra az makarna salatası 1 börek
Aksam
Pilav yogurt az türlü