tek kelime ile süpersin bunu nasıl atlamışım yawww
canım level 1 at sen bura akşam eve gidince burdan denicem
hadi öyle olsun bakalımKarpuz cok değildi. Dondurma da odul olsun
cd almana hiç gerek yok canım ben youtube dan indirmiştim, gerçekten çok kolay size bir sonraki msjımda anlatayım.. azz sonrajillian videosu ben yaparak çok duruyor sinir oluyorum hafta sonu avm gidebilirsem cd alıcam şimdilik yürüş ile destekliyorum dün birtürlü yapamadım habire video durdu sonra bilgisayara indirmeye çalıştım olmadı
sonucu tartışılmaz, gör bak sen <artık tartıda az vermekten şikayet ederkene çevrendekiler kız sarayca sen ne kadar da zayıfladın son günlerde, yeter artık daha zayıflama , hasta olursun diyecek, ama sen yağlarından kurtulmanın, güçlü kaslara sahip olmanın, evde temizlik yapınca hiç yorulmamanın, koltukları çekerken hiç zorlanmamanın, çok ağır şeyleri bile kolaylıkla kaldırıp taşıyabilmenin keyfini çıkaracaksın :)Jillian Michaels - 30 Day Shred Level 2 on Vimeo canım level 2 yi buradan yaptım daha hızlıydı, bilg. indirmeyi bende yapamadım maalesef,
canım aslında çok yorgun oluyorum, yapmasam ne olurki diyorum ama işte sonucunuda çok merak ediyorum, bakalım ne kadar inceltebiliyor jillian hanım, gerçi hakikaten çok terletiyor ama :))
,Sarayca bir resmini koysana canım çok merak ediyorum
canım jillian için verdiğim link level 2 yalnız... level 1 var mı bilmiyorum :))
sayfamda fotoğraf koymuştum canım, 56. sayfada :) bakarsın, yorumlarınıda bekliyorum
bu arada evime uğradım biraz önce, kestirme yol dediğim yerde 470 adım çıktı, 4-5 dk yani......
öncelikle youtube girip isteğiniz videoyu açıyorsunuz, ben video çalmaya başlayınca durduruyorum ama tercih sizin.
Sonra tarayıcınızın adres satırına, yani jillian michaels 30 day shred: Level 1 - youtube yazan kısma noktadan sonra, youtube dan önce ss yazıyoruz..
Yeni haliyle şöyle oluyor free download from rapidshare, filefactory. Free download videos from youtube, google, metacafe - savefrom.net sonra entera basıyoruz aşağıda görüldüğü üzere
Eki Görüntüle 734716
enterdan sonra şöyle bir sayfa açılıyor, işaretlediğim yerde videonun hangi formatta ve çözünürlükte kaydedileceğini soruyor, ben mp4 seçiyorum herzaman, yanında 360,720 vs hangisi varsa en yüksek olanını seçiyorum...
Eki Görüntüle 734717
video formatını da seçtikten sonra tarayıcınız dosyayı açmak yada kaydetmek istiyor musuz diye soruyor, kaydet deyip, kaydetmek istediğimiz konumu seçiyoruz ve videomuz iniyor...
Ha bu arada indirdiğimiz videoyu usb ye atıp lcdye takıyoruz ve spor salonundaymışız spor yapıyoruz, hadi kolay gelsin şekerler..
bugun çok mutluyumm :))
ilk olarak akşamı anlatayım...ben soylemıştım bılıyorsunuz her ayın 20 sınde tartılacağım diye..eczanede tartılmıştım başlarken..evıme baskül almamıştım..kocam dayanamamışş dün işten gelırken kendısıne ceviz vs..diyet için birşeyler sipariş etmiştim ve o da gitmiş bana baskül almış..benden meraklı çıktı kilom konusunda :)) eve geldıkten sonra bende dayanamadım tabiki birlikte tartıldık..
kızlarrrrrrrrrrrrrr henuz 1 ay olmadı ve ben 6 kilo vermişimmmmmçok mutluyum valla...suan 78.00 kg yum....
fiboo öncelikle aramıza hoşgeldin canım
senı tebrik ederim aslında insan birşey yapmayı istesin yeterki gerisi geliyor inş.en kısa zamanda bütün isteklerin olur sanırım bebiş istiyordun demi
sarayca ben bu jıllıan indirip öyle yapacağım bu yaptıklarımı saymıyorum çünkü dura dura bir şey anlamadım ilk 3 gündür rahat yaptım ondan sonra hep durdu pazartesi baştan tam gaz devam edeceğim bu esnada yürüşü biraz fazlalaştıracağım yayla da temiz hava da mis mis yaparım yürüşü mü
senin adına çok sevindim canım,
sağol bıtanem hoşbulduk..valahi öyle isteyınce oluyor..ama ben sana cidden birşey soylıyım..ben dıyetısyenede gıttım daha önce..suan yeme listem zaten ıyı kötu onun bana uyguladığı sistemde ama fazla sürdüremıyorsun..çünkü etrafında sana yön veren yerı gelıyor akıl veren kımse olmuyor..motıvasyon sıfır oluyor açıkcası ve bırakılıyor diyetler..o yuzden burası oyle değil..ben çok olmadı buraya üye olalı..ve bilinçsiz bi şekılde buraya denk geldım ve maviboncuk arkadaşla onun topiğinde bu işe başladık..o da sizin gibi baya kılo veren bır arkadaş..birbirimize destek olarak valla ıyı gıdıyor..sağolsun sonra mahzenle tanışıp sizin topiğe uğramaya tecrubelerınızı okumaya başladım..inşallah bende ıstedığım kıloya gelırım..evet bebek istıyoruz..ama kılo vermeyede başlamışken nasıl olucak bılmıyorum..ıkı aydır korunmadığımız halde olmadı gerçi yarın dr.uma gıdeceğim bu yuzden..eğer herşey normal derse bıraz korunmayı planlıyorum en azından ıstedığım kıloya gelıp hamıle kalmak için..
bende daha yeni sayılırım gerçekten kısa sürede mahzen ve sarayca bana çok destek oluyor onların sayesinde karatay diyetine alışmaya çalışıyorum
bu arada zamanında bende denemediğim yol kalmamıştı
zayıflama ürünleri akapuntur diyetisyen yanı kısaca kolay yolda nasıl zayıflanır onları araştırdım durdum ama herşey kendinle ve beynınle alakalı biraz geç anladım ama olsun bende 78 kg dan 62-63 kg düşmüştüm aynı senin uyguladığın diyet gibi az ve sık yiyordum ama ben 13 ay gibi bir sürede verdim sonra dikkat etmedim 68 hemencecik çıktım benım tek sıkıntım abur cubur manyağı olmam dı öle çok yemek yiyen biri değilim neyseki erken fark edip eski kiloma dönmedim şimdi de ayda 2 kg vererek yavaş yavaş hedefime ulşmak istioyrum inş.hepimizin hayalleri gerçek olur
sevgilerimle
canım hayırlı cumalar sanada, oh ne güzel yaylanız var demekki, orasıda bol oksijenli olur.. bol bol gez, keyfine bak canım...ptesi görüşürüz canım...Günaydın
hayırlı cumalar olsun
kızlar ben iki gün olmayacağım yaylaya gideceğim aslında havalar güzel ama çocuklar çok seviyor çünkü orda özgürler rahat rahat geziyorlar oynuyor
orda girebilirsem girerrim giresem pazartesi burdayım yine
fiboo öncelikle aramıza hoşgeldin canım
senı tebrik ederim aslında insan birşey yapmayı istesin yeterki gerisi geliyor inş.en kısa zamanda bütün isteklerin olur sanırım bebiş istiyordun demi
sarayca ben bu jıllıan indirip öyle yapacağım bu yaptıklarımı saymıyorum çünkü dura dura bir şey anlamadım ilk 3 gündür rahat yaptım ondan sonra hep durdu pazartesi baştan tam gaz devam edeceğim bu esnada yürüşü biraz fazlalaştıracağım yayla da temiz hava da mis mis yaparım yürüşü mü
sağol bıtanem hoşbulduk..valahi öyle isteyınce oluyor..ama ben sana cidden birşey soylıyım..ben dıyetısyenede gıttım daha önce..suan yeme listem zaten ıyı kötu onun bana uyguladığı sistemde ama fazla sürdüremıyorsun..çünkü etrafında sana yön veren yerı gelıyor akıl veren kımse olmuyor..motıvasyon sıfır oluyor açıkcası ve bırakılıyor diyetler..o yuzden burası oyle değil..ben çok olmadı buraya üye olalı..ve bilinçsiz bi şekılde buraya denk geldım ve maviboncuk arkadaşla onun topiğinde bu işe başladık..o da sizin gibi baya kılo veren bır arkadaş..birbirimize destek olarak valla ıyı gıdıyor..sağolsun sonra mahzenle tanışıp sizin topiğe uğramaya tecrubelerınızı okumaya başladım..inşallah bende ıstedığım kıloya gelırım..evet bebek istıyoruz..ama kılo vermeyede başlamışken nasıl olucak bılmıyorum..ıkı aydır korunmadığımız halde olmadı gerçi yarın dr.uma gıdeceğim bu yuzden..eğer herşey normal derse bıraz korunmayı planlıyorum en azından ıstedığım kıloya gelıp hamıle kalmak için..
bende daha yeni sayılırım gerçekten kısa sürede mahzen ve sarayca bana çok destek oluyor onların sayesinde karatay diyetine alışmaya çalışıyorum
bu arada zamanında bende denemediğim yol kalmamıştı
zayıflama ürünleri akapuntur diyetisyen yanı kısaca kolay yolda nasıl zayıflanır onları araştırdım durdum ama herşey kendinle ve beynınle alakalı biraz geç anladım ama olsun bende 78 kg dan 62-63 kg düşmüştüm aynı senin uyguladığın diyet gibi az ve sık yiyordum ama ben 13 ay gibi bir sürede verdim sonra dikkat etmedim 68 hemencecik çıktım benım tek sıkıntım abur cubur manyağı olmam dı öle çok yemek yiyen biri değilim neyseki erken fark edip eski kiloma dönmedim şimdi de ayda 2 kg vererek yavaş yavaş hedefime ulşmak istioyrum inş.hepimizin hayalleri gerçek olur
sevgilerimle
ah fibo ben sağlıklı beslendikçe neler neler öğreniyorum biliyormusum metobolizman yavaş aynı zamanda pko luyum aynı zamanda demir eksikliği var bunların hepisı kilo vermemi yavaşlatıyor ama ben hiç bir zaman ümidimi kayıp etmedim
saraycanın dediği gibi artık bu yeme biçmini yaşam tarzı halıne getircem inşallaha sarayca kilolarını verip te gitmez bizleri bırakmaz ben anlamam sarayca bizi zayıflatmadan hiç bir yere gidemezsin
evet sarayca bende bir yer de dinlemiştim insalar esas 1 veya 2 kg aldığı zaman hemen önlem alsın esas o zaman korksunlar demişti beende okudum mu izledin mi hatırlamıyorum ama biliyorum
sarayca aslında ben sporu fazla takmıyorum tatlım çünkü benin sarkan hiç bir yerim sadece küçük bir ayva göbek var onu da mekikle çözmeye çalışırım ama jıllıan sevdim sevmediğim bir spor ollsa yapmazdım onu bende 1 ay tamamlıyacağım
bende senin gibi kafama bir şey koyarsam yaparım bazen takıntılıymdır :))))))))
iyi ki kadınlar kulubu var iyi ki siz varsınız