- 5 Haziran 2013
- 467
- 1
Ya az yemişsiniz dediniz benımda piskolojık herhalde karnım açıktı aslında yemek yediktn sonra o kadar toktum ki sankı beynım açlık sinyalı veriyor
beden bugunden sonra çantada
az da olsa kuru yemiş taşıyayım ay sarayca bende öğlenleri kuruyemiş veya meyve ve ayran süt ile geçiştirsem olur mu ki nasıl olsa öğlen isteye isteye yemek yemiyorum
tebrik ederim canımdün akşam geç saatte kayısı ve kiraz yedim ...
jillian 2/5 dün akşam bitti nihayet, böylelikle yarıladım sayılır..
dün jillianı erken yapacaktım güya.. ama saat 11.30 da yapmak zorunda kaldım, baya yoruldum, duş al uyu derken zaman geçti, kızımda 5.30 da uyandı, anlayacağınız uykusuzum, düşünün kahvaltıdan önce su içmeyi bile unutmuşum yeni aklıma geldi...
sabah:
2 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
5 adet zeytin
domates
tebrik ederim canım
Çocuk küçük olunca böyle şeyler oluyor, umarım rahatsız değildir, uyumadı mı tekrar?
senin de iş yakın mı eve? benim çok yakın da 5dk cık. yakın olması çok avantaj değil mi hele de çocuk küçük olunca :). Annen gelince KV gitti o zaman ?
Yasimutsuz evet canim 100 gram da olsa her hafta verdim kilo.ya ben aksam işten gelirken unuttum saate bakmayı.
Ara
1 dondurma
Akşam
Sulu kofte
4-5 dilim karpuz
2 avuç kuruyemiş
akşam misafirim vardı, gittiler, kızımı uyuttum derken, saat 12 ye yakın jillian yapma fırsatım oldu, sonra duş alıp uyudum.
Jillian 2/6 dün akşam bitti...
jillian michaels - 30 day shred level 2 on vimeo canım level 2 yi buradan yaptım daha hızlıydı, bilg. Indirmeyi bende yapamadım maalesef,
canım aslında çok yorgun oluyorum, yapmasam ne olurki diyorum ama işte sonucunuda çok merak ediyorum, bakalım ne kadar inceltebiliyor jillian hanım, gerçi hakikaten çok terletiyor ama :))
jillian 1 / 6 bitti
Eki Görüntüle 725677 Eki Görüntüle 725676 Eki Görüntüle 725678
evet yoğun istek uzerine resim eklenmiştir. .
canım jillian için verdiğim link level 2 yalnız... Level 1 var mı bilmiyorum :))
sayfamda fotoğraf koymuştum canım, 56. Sayfada :) bakarsın, yorumlarınıda bekliyorum
Bu arada evime uğradım biraz önce, kestirme yol dediğim yerde 470 adım çıktı, 4-5 dk yani......