Dün yetiklerim
Kahvaltı
Yarım simit
1 tane üçgen peynir
2 tane üzüm
Ara. küçük bir salkım üzüm
Öglen.
1 küçük biber dolması
1 küçük kabak dolması
2 patlıcan dolması
Akşam.(yemiyecektim bizim icin hazırlık yapılmış mecbur yedim)
1 kase yoğurtlu semiz otu
Cok az bamya yemegi
1 tane sarma
Afiyet olsunBu sabah.
1 Yağda yumurta
Biraz tel peyniri
3 zeytin
2 dilim tam tahıllı ekmek
Ceri domates,biber,salatalık
Catalın ucuyla,bögürtlen receli ve cay
Ara.sürekli meyve ikrami var yemezsemde olmuyor
Bahceli bir ev oldugu için sürekli meyve geliyor 4 minik incir,bir kaç üzüm,ceyrek armut teyzemize rica dedik artık öğlen yemegini geç yiyelim bu kadar meyveden sonra kabul etti inşallah 2 öğünle kapatırım.
Bı kahve yapında içelim deYalnız kahvesizlik kafaya vurdu
Afiyet olsun yine güzel bir menü. Çiğ köfte bence diyet için uygunafiyet olsun kızlar
bugünün menüsü
sabah 1 dl ekşi maya ekmek, domates, salatalık, peynir, çay, 3 ceviz
ara duble türk kahvesi
öğle 1 kase mercimek çorbası, 4 kepekli galeta
ara siyah üzüm getirdim yanımda onu yicem
akşam çiğköfte (arkadaş çiğköfte yemeğe çağırdı)
Bizdedeİlk yapılanlar daha güzel oluyor. Özenle yapıyoruz belki ondan. Afiyet olsun. Bende balık pişiriyorum birazdan yiyeceğim. Yarın tartı günümüz biraz daha dikkatli olmalıyım.
Afiyet olsun bu arada, insan kendine özel bir şeyler yapınca kendini daha iyi hissediyor.
Ben çok sevmiyorumBizdedevar
Benim eşim her gün yicek nerdeyse bıraksam kışın her hafta pişer bizdeBen çok sevmiyorum
Saglık için senede birkac kez yerim
İyi gezmeler efser.gezmede de bırakmıyorsun ne güzel.eh kafamıza silah dayamıyorlar sonuçta zor ama direnmek gerek.Canım söylemeyi unutum bizim rota degiştieşimin İstabul da işi çıktı istanbul a uğramak zorunda kaldık şimdi eşimin teyzesindeyim yarın otele gececip bir kac gün burda kalıp.Ürgüp gececegiz Eki Görüntüle 2688172
Şimdilik manzaram bu
Bende severimBenim eşim her gün yicek nerdeyse bıraksam kışın her hafta pişer bizde
Tam diyetlik afiyet olsunAkşam yemegi
6 tane köfte
1 parca tavuk
Köz biber
Köz patlıcan
Semiz otlu cacık
Güzel bir sonuç olsunGeçen cuma 77. 00 idim. Yarın kaç olucam bkalım
Afiyet olsunMenüm
Sabah11.00
fırın kabak mücver
Akşam 18.00
5tane biber dolması cacık 3çatak ıslak kek
Su 2 lt
Dikkat etmeyince sonuç alinmiyor maalesef. Bir ileri iki geri gelip gidiyoruz.İyi gezmeler efser.gezmede de bırakmıyorsun ne güzel.eh kafamıza silah dayamıyorlar sonuçta zor ama direnmek gerek.