Hoşgeldin tekrar. Yeniden başlamış olman güzel
HoşbulduöGayet güzel afiyet olsun. Bu sefer sımsıkı sarilacaksin ve istediğin kiloya ineceksin sanırım
Günaydın canım afiyet olsunGünaydın kızlar Saraycam sen günü kahveyle kapattın ben de kahveyle açıyorum
İşte böyle zamanlarda yağ yakımı hızlı oluyor sanırım.Bu sabah kendi sanki 10 kilo vermiş gibi hafif hissediyorum şu regli de bi gelse daha da hafif olucam
Günaydın canım kararlı olmadan olmuyor maalesef. Ciddiye almak gerekliGünaydınlar
Hoşbulduö
İneceğim i inşallah.
Afiyet olsun canım çok güzelgünaydın kızlar hayırlı sabahlar
dünkü menüm
sabah gevrek, peynir, çay
öğle 2 dl ekşi maya ekmek, 1 kase pulbiberli yoğurt
ara 2 karabuğday patlağı, 1 armut
akşam 4 köfte, pancar salatası, çocukların tabağından 2-3 patates kızartması, ayran
Afiyet olsun canımGünaydın hepinize. Sabah kızın dersi, kahvaltı ev toparlama derken ancak gidebildim siteye.
Kahvaltım
Peynir zeytin yumurta domates salatalık 2 wasa
Eki Görüntüle 2688118
Afiyet olsun gayet güzelgünaydın kızlar hayırlı sabahlar
dünkü menüm
sabah gevrek, peynir, çay
öğle 2 dl ekşi maya ekmek, 1 kase pulbiberli yoğurt
ara 2 karabuğday patlağı, 1 armut
akşam 4 köfte, pancar salatası, çocukların tabağından 2-3 patates kızartması, ayran
Galiba öyle oluyorİşte böyle zamanlarda yağ yakımı hızlı oluyor sanırım.
Canım söylemeyi unutum bizim rota degiştiHayırlı yolculuklar canım güzel bir tatil olsun inşallah. Bir kaç güzel fotoğraf bekliyorum Kapadokya ya ait. Sevgiler
İlk yapılanlar daha güzel oluyor. Özenle yapıyoruz belki ondan. Afiyet olsun. Bende balık pişiriyorum birazdan yiyeceğim. Yarın tartı günümüz biraz daha dikkatli olmalıyım.Selam
Bugün kahvaltımı geç yaptım biraz.11 gibi. Fırında kabak mücver yaptım. 2. Yapışım ama öyle aman aman güzel olmadı. Millet yorumlarda bayılmış falan.bem mi biryerde yanlış yapıyorum bilmem.hiç öyle börek tadında olmadı.ama yenebilir ve doyurucuydu.şu an bayağı tokum.kendime özel birşeyler yapmak iyi geldi. Birazdan kahvemi içeceğim.
Hemen kilo verip rahatlamak istiyorum.otururken bile rahat değilim kızlar ya
Daha güzelmişCanım söylemeyi unutum bizim rota degiştieşimin İstabul da işi çıktı istanbul a uğramak zorunda kaldık şimdi eşimin teyzesindeyim yarın otele gececip bir kac gün burda kalıp.Ürgüp gececegiz Eki Görüntüle 2688172
Şimdilik manzaram bu