Zaten ben de şeker yemiyorum beraber devam ederizgünaydınşekersiz 21 güne başladım bugün geçen hafta anlam veremediğim bi şişlik vardı neyse bu sabah bismillah dedim ve başladım günde en fazla 2 dilim ekmek hakkım olacak haftaya izne çıkıcam evde de devam edicem bakalım nasıl olcak her yolu deniyo gibi oldum ama napim
Ellerine sağlık canım. Afiyet olsungünaydın hayırlı sabahlar haftasonu koşturmacasından hiç giremedim
marmelat, reçel yaptım, buzluğa barbunya, bamya, taze fasulye attım.
çocukların odasına girdim dip köşe, atılcaklar ayrılcaklar güzel temizledim. sonra sil süpür ortalığı
akşama azeri pilavı istedi benimkiler, kavurmayla pilav yaptım.uzun zamandır yememiştim yedim maalesef
ellerine sağlık afiyetle sağlıkla yemeyi nasip etsinDün de kaldı bu gün nerde kalmıştık diyoruz
evet umarım herkes iyidir
Sarayca sanırım o’neil okul telaşı vardır diye düşündüm umarım herşey yollundadır
ben de çocukları geldi ya dedin onlarla ilgileniyodur inşallah yolundadır
Kızlar dün 6 saat gittik. Bu gün 6 saat geldik. Yoruldum. Yol beni sarsıyor. Bu yaşıma geldim hala araba tutuyorHadi kıceler toplanın bakem nerde kalmıştık
güncel kilom artılarda 79.4 umursuyorum aslaaaaa!!!! ben onun gibi ne inatçı kilolarla Yedim yuttum teeeheyyy
ve en büyük sınav diyettle tatil beni bekliyor bakalım ne olacak
yola devamAynen canım mercimek bizdede şişlik yapıyor
+1 hala duruyor bugün dikkat etmeme rağmen
Kafayı cumaya kotladim inşallah istediğim bir kilo var gelirim
temuzda başlattık bugün yarın derken Eylül oldu.okul açıldı yanımızda kitaplarımızı alacağız nasıl olcak bilmiyorumBiz de çok erken plan pek yapmayız.
çok güzel görünüyo afiyet olsun şu yulaflı omleti bende deneyim bi gün
Güzel ve doyurucu oluyorçok güzel görünüyo afiyet olsun şu yulaflı omleti bende deneyim bi gün
Kolay gelsin afiyet olsunGünaydın, yoğun bir gün...
Sabah saat 10 gibi
Domates
Peynir
Zeytin
Ekmek 2 DL tb
kolay gelsin canımGünaydın, yoğun bir gün...
Sabah saat 10 gibi
Domates
Peynir
Zeytin
Ekmek 2 DL tb
Afiyet olsun
Kolay gelsin afiyet olsun
Sağolun arkadaşlar.kolay gelsin canım
bügün çok şükür artı değil, bakalım hafta sonu ne olacakAfiyet olsuntarti sonucunu kutlarım benim biraz artım var ama veririm ben
Bir hafta görmeyen arkadaşım 3 kilo vermişsin dedi. Demek ki farkediliyor