Kolay gelsin canım. Bizim yerimize de tatil yap. Bu sene kaldı tatilBugün koşturmalı tatil için bir iki şey alacağım sonra kızın okuluna uğrarım her yere yürümeyi düşünüyorum öğlen büyük ihtimalle dışarda olurum yemek yemeye henüz çasaresim yok.Hafta sonları genelde eşimle dışardayız orda seçme hakkımız daha çok sakin açık hava alanları oluyor bakalım sakın bir yer bulursam bulamazsam bol bol yürüyüş
Afiyet olsunKahve içip yollara düşelimEki Görüntüle 2684048
afiyet olsun ben de çok seviyorum aşureyi hatta yapmayı düşünüyorum
pazar günüydü çok olanAfiyet olsun sen pilav yedim diyince zannettim çok yedin 2 3 kaşık gayet normal
Kolay gelsin canım. 1 kase sabah saatlerinde bence yenir.afiyet olsun ben de çok seviyorum aşureyi hatta yapmayı düşünüyorum
Gayet tadında yemişsin afiyet olsuntünaydın kızlar
bir türlü giremedim yoğunluktan
dün akşam menüsü değişti, arkadaşa gittik 1 biber dolması, bikaç sarma, cacık yedim
3 gün üstüste pirinç oldu maalesef
patlıcan yemeği bu akşama kaldı artık
Geçti bitti gittipazar günüydü çok olan
Afiyet olsun hemşom ben her aşureyi yiyemem meyve aroması güzel olursa bende bu sene yemeyi düşünüyorum hatta kendim yapmayı planlıyorum benim büyük kız seviyor
Yani arada yenir tabi, kızın ağzının tadını biliyor. Arkadaşım özel getirdi çok güzel yapıyor. Yemezsem olmazdı.Afiyet olsun hemşom ben her aşureyi yiyemem meyve aroması güzel olursa bende bu sene yemeyi düşünüyorum hatta kendim yapmayı planlıyorum benim büyük kız seviyor
Ben sadece aşure zamanı yerim çok aramıyorumYani arada yenir tabi, kızın ağzının tadını biliyor. Arkadaşım özel getirdi çok güzel yapıyor. Yemezsem olmazdı.
Tatile ne zaman gidiyorsun