Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerine sağlık canım Allah güle güle yedirmek nasip etsingünaydın hayırlı sabahlar haftasonu koşturmacasından hiç giremedim
marmelat, reçel yaptım, buzluğa barbunya, bamya, taze fasulye attım.
çocukların odasına girdim dip köşe, atılcaklar ayrılcaklar güzel temizledim. sonra sil süpür ortalığı
akşama azeri pilavı istedi benimkiler, kavurmayla pilav yaptım.uzun zamandır yememiştim yedim maalesef
ellerine sağlık afiyetle sağlıkla yemeyi nasip etsin Dün de kaldı bu gün nerde kalmıştık diyoruzgünaydın hayırlı sabahlar haftasonu koşturmacasından hiç giremedim
marmelat, reçel yaptım, buzluğa barbunya, bamya, taze fasulye attım.
çocukların odasına girdim dip köşe, atılcaklar ayrılcaklar güzel temizledim. sonra sil süpür ortalığı
akşama azeri pilavı istedi benimkiler, kavurmayla pilav yaptım.uzun zamandır yememiştim yedim maalesef
evet umarım herkes iyidirburalar bugün çok sessizz
ben de çocukları geldi ya dedin onlarla ilgileniyodur inşallah yolundadırellerine sağlık afiyetle sağlıkla yemeyi nasip etsin Dün de kaldı bu gün nerde kalmıştık diyoruz
evet umarım herkes iyidir
Sarayca sanırım o’neil okul telaşı vardır diye düşündüm umarım herşey yollundadır
hayra yoralım hayır olsun Gelir birazdanben de çocukları geldi ya dedin onlarla ilgileniyodur inşallah yolundadır
aynen canım gelsin yanımızahayra yoralım hayır olsun Gelir birazdan
hayırlı yolculuklar canımmmMerhaba arkadaşlar, biz yoldayız. Akşama evde oluruz. Diyet çok iyi gidiyor bu arada
Hayırlı yollar canımMerhaba arkadaşlar, biz yoldayız. Akşama evde oluruz. Diyet çok iyi gidiyor bu arada
bende birazdan içerim canım şimdi öğle yemeği yedimKahve molasında
ben galiba akşam yiyeceğim dünkü öğün değişikliği midemde haysiyet oldu karnım ağrıyor şu an canım birşey istemeyor akşam sıçak bir çorba iyi gelirbende birazdan içerim canım şimdi öğle yemeği yedim
Önemli olan toparlamak
bu hafta karbonhidrat alımına dikkat edersen yine Eski kiloya toplarsın
mercimek bende şişkinlik yapıyor (kuru bakliyatların geneli ) belki onun şişkinliğidir?
Canım kacamaklarin bile gayet ideal. Künefeyi geri cevirdiysen sen oldun demektir. Darısı bizeeşim dün geldi görümceme gitmesi gerekti birlikte oraya gittik çoçuklarla aylar sonra annemden sonra ilk ev gezmem kendimi suç işlemiş birazdan suç üstü yakalanacak gibi hissettim
bugün diyete gelince benim dışında gelişince tabi sapmalar düzensizlikler oldu
ayın 1 de kaçamak günümdü Bugüne kaydı Diyelim Çok örnek menü değil
Motivasyonunuzu etkilememek için yazmayı düşünmüyorum yinede yaz derseniz yazarım hiç sorun değil
dengeye baktığımda poretein (Izgara menüsü) ağırlıklı az meyve (2 dilim karpuz) benim dışımda gelişen şekerli nes kahve (geri çeviremedim)
birazda karbonhidrat var(beyaz ekmek)künefe ve fıstıklı tatlı vardı tatbiki geri çevirdim Kaçamağında bir tozu var
bozdum mu?hayırrrrrrr !!!
bıraktım mı? Aslaaaaa !!!
yarın sıkı bir diyetle tekrar devam tartıdaki rakamla hiç ilgilenmiyor nerde kalmıştık diyoruz
Biz de çok erken plan pek yapmayız.Eşim tatil planı yapıyor Biz böyleyiz ne zaman eserse
İşte bu. Ne yersek yiyelim hemen önümüze bakacağızGünaydın hayırlı sabahlar
Dün gece bı hata yapıp program dışı mercimekli köfte yedim
Hemen tartıda +1 olarak göstermiş
Önemli hayirrrr yepyeni bir gün ve yeni başlangıç kaldığım yerden tam gaz devammm
Hayırlı sabahlar hanımlar