🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Merhaba kızlar..uzun zamandır yazamadım.. temizlik işleri vs evi anca toparliyorum..bomba gibi döndüm artık..

Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Domates salatalık
Bol yeşillik

Öğlen
Sade türk kahvesi
1 avuç leblebi

Akşama da kabak mücver ve azıcık kısır yicem.. yeşil çayımı da içip günü tamamlarım..spora da bugün başlamak istiyorum artık..akşam ola hayrola

Afiyet olsun canım spora bende başlamak istiyorum beraber yapalım

Akşam yemeği
İki tane kabak mücver
Küçük bir tabak kısır
Bol salata ayran

Akşam yemeğinden önce iki tane kuru kayısı yedim..uyumadan yeşil çay içicem..

spor yapacaktım güya..öğlen evin kalan kısımlarını temizledim öğleden sonra dışarda işlerim vardı geldim ortalığı yerleştirdim yemeğe giriştim..yemekten sonra çocukları parka çıkardım.. pert oldum resmen ona rağmen dışarda 1500 adım atmışım hiç yoktan iyidir

ben başladım. yaklaşık 5 gündür. leslie yapıyorum 30 dk. fast leslie. iyi geliyor bana.
Ben uzun zaman yaptım sıkılaştıgimi incelediğimi hissettim ama tam anlamıyla kilo veremedim.halbuki yıllar önce Leslie ile 3 haftada 5 kg vermiştim sanırım yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyo ona rağmen spor yapıcam dediğim zaman ilk yaptığım şeydir Leslie ile başlamak

İyi geceler bugun karışık bir gündü.
Sabahi yazmicam

15.30
Sucuklu yumurta
2 dlm kepek ekmeği
Filtre kahve

18.30
1 2 kaşık çorba
1 dlm ekmek
7 8 kaşık etli patates yemeği
Yogurt salata

21.30
Kakaolu süt

Gunaydinlar
Dun cocuklarla disari ciktik.planladigim gibi olmadi malesef.bugunu olabildigince hafif gecirecegim.hep o esim yuzundenneyse artik onumuze bakicaz.

Hemennnnn plan
Kahvaltim ok. 1 sahanda yum.1 dlm ekmek 3 catal peynir ceri meri

Ara turk kahvesi

Ara baharatli yogurt

Ara 1 avuc kiraz

Aksam 7 8 kasik taze fasulye cacik.

Insallah bugun boyle yiyebilirim.

Ne fasulyeymis yiyemedim gitti.

Hemennnnn plan
Kahvaltim ok. 1 sahanda yum.1 dlm ekmek 3 catal peynir ceri meri

Ara turk kahvesi

Ara baharatli yogurt

Ara 1 avuc kiraz

Aksam 7 8 kasik taze fasulye cacik.

Insallah bugun boyle yiyebilirim.

Ne fasulyeymis yiyemedim gitti.
Eşine yedir gitsin plan olarak güzel görünüyor canim

kızlar günaydın ben geldim şükür hastalarım tedavi oluyor biraz tombik olarak aranıza dönmek istiyorum :)

leslie 2 bile sıkılaşmaya yetiyor. 30 dk bile çok etkili. ama tam anlamıyla kilo vermek için en az leslie 3 yapmak ve beslenmeyi de ayarlamak gerekiyor. ama ben leslie yi çok seviyorum. çok rahat yapılıyor.

leslie 2 bile sıkılaşmaya yetiyor. 30 dk bile çok etkili. ama tam anlamıyla kilo vermek için en az leslie 3 yapmak ve beslenmeyi de ayarlamak gerekiyor. ama ben leslie yi çok seviyorum. çok rahat yapılıyor.
Evet yaparken hiç sıkılmıyo insan tek dezavantajı Leslie abla çok konuşuyo

Merhaba kızlar

Kahvaltı
Sucuklu peynirli yumurta
Domates salatalık

Öğlen
Sade türk kahvesi
Şekersiz bitter çikolata
Bir avuç kuruyemiş
İki kuru kayısı

Akşam yemeği
Fırında patates
Üç köfte
Ayran

Günü böyle bitirdim akşam da yeşil çay icersem tamamdır ama hala spora baslayamadim malesef

Selam kizlar
Planladigim gibi kapadim gunu Aksam taze 8 kasik taze fasulye, yogurt,1 kepce tarhana
yarin tarti gunu.70.3 gorsem yetecek bana.ama zor gibi.

30 dk yuruyus
15 dk cocuk jimnastigi vardi. ogluşlarla yaptim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…