Afiyet olsun canımMerhaba kızlar..uzun zamandır yazamadım.. temizlik işleri vs evi anca toparliyorum..bomba gibi döndüm artık..
Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Domates salatalık
Bol yeşillik
Öğlen
Sade türk kahvesi
1 avuç leblebi
Akşama da kabak mücver ve azıcık kısır yicem.. yeşil çayımı da içip günü tamamlarım..spora da bugün başlamak istiyorum artık..akşam ola hayrola
Oo hayırlı olsunsüsler güzel görünüyor
Gayet güzelafiyet olsun
çok şükür ben de iyiyim ve halâ şişmanımHoşgeldin canımhamdolsun iyiyiz, sen nasılsın
ben başladım. yaklaşık 5 gündür. leslie yapıyorum 30 dk. fast leslie. iyi geliyor bana.Afiyet olsun canımspora bende başlamak istiyorum beraber yapalım
Teşekkür ederim canım..valla süper olurAfiyet olsun canımspora bende başlamak istiyorum beraber yapalım
Ben uzun zaman yaptım sıkılaştıgimi incelediğimi hissettim ama tam anlamıyla kilo veremedim.halbuki yıllar önce Leslie ile 3 haftada 5 kg vermiştim sanırım yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyoben başladım. yaklaşık 5 gündür. leslie yapıyorum 30 dk. fast leslie. iyi geliyor bana.
Eşine yedir gitsinHemennnnn plan
Kahvaltim ok. 1 sahanda yum.1 dlm ekmek 3 catal peynir ceri meri
Ara turk kahvesi
Ara baharatli yogurt
Ara 1 avuc kiraz
Aksam 7 8 kasik taze fasulye cacik.
Insallah bugun boyle yiyebilirim.
Ne fasulyeymis yiyemedim gitti.
Saglik olsun canim.gerisi hallolur.cok gecmis olsun.kızlar günaydın ben geldim şükür hastalarım tedavi oluyor biraz tombik olarak aranıza dönmek istiyorum :)
tşkler canımmSaglik olsun canim.gerisi hallolur.cok gecmis olsun.
leslie 2 bile sıkılaşmaya yetiyor. 30 dk bile çok etkili. ama tam anlamıyla kilo vermek için en az leslie 3 yapmak ve beslenmeyi de ayarlamak gerekiyor. ama ben leslie yi çok seviyorum. çok rahat yapılıyor.Ben uzun zaman yaptım sıkılaştıgimi incelediğimi hissettim ama tam anlamıyla kilo veremedim.halbuki yıllar önce Leslie ile 3 haftada 5 kg vermiştim sanırım yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyoona rağmen spor yapıcam dediğim zaman ilk yaptığım şeydir Leslie ile başlamak
Evet yaparken hiç sıkılmıyo insan tek dezavantajı Leslie abla çok konuşuyoleslie 2 bile sıkılaşmaya yetiyor. 30 dk bile çok etkili. ama tam anlamıyla kilo vermek için en az leslie 3 yapmak ve beslenmeyi de ayarlamak gerekiyor. ama ben leslie yi çok seviyorum. çok rahat yapılıyor.