- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.780
- 39
Eskiden herşey kolay ulaşılır değildi yokluk daha fazlaydı öyle alışmışlar benim kaynanamda alır alır saklar sonra lazım olurmuşAma bir yandan da uzuluyorum annem sonucta.herseyi tam olsun guzel guzel yasasin istiyorum.camasirlari ayiklarken belki 15 tane kazak pijama bulduk.sanki kazi yaptik evde .bem bunlari kışın bulsam giyerdim diyor. halbuki elinin altinda biryerde.eskiyeni atilmasi gerwkwni atmiyor.sonra bulamiyor.gizli gizli birsuru sey attim.bana ver anne dedim bir suru de oyle aldim evime getirdim..onlari da aticam..yeni taktikler gelistiriyorum ...neymis efendim sandalyenin ustune minder dikecekmis.yastik yapacakmis .eski kazaklar atilmazmis .evet eskiden oyleymis.ama eskiden bayramdan bayrama kiyafet alinirmis.simdi oyle mi...
Yine de annemi herkes cok sever.cok konuskan sicakkanli mutevazidir.zamaninda coook yaslilari sevindirmis.iyilik yapmis.annemlerin koyde herkes tanir birbirini.annemi de sevmeywn yoktur.iyi ki benim annem
Cok kafanizi sisirdim yakusura bakmayin.
Icimi dökesim varmis
Hic kilo almaz dedigim insanlar 35 i gecince diyete durdu.Keşke biz yiyip yiyip hiç kilo almayanlardan olsaydik vasiyetim var mezar taşıma bu dünyadan karnı aç gitti yazdiracagim çünkü hiç sevdiğim şeyleri doyasıya yemedim ergenlikten beri kilolarla savasiyorum
Annelerimiz aynıymış.. herşeyi benim uzerime yıkıp sadece igne oyasi yapiyodu sagolsun. Okuldan gelip bulasik toplardim supurge yapardim ya da yemege yardim ederdim. Anlatacak cok sey varda.. unutmak istiyorum geri dönüşü yok artik.
Benimki de aynen ,saldi kendini. Ben evlenirken cok uzulmustum. Hicbirsey yapamayacak diye.sonra bi baktim.meger yapiyormus yavas yavas.yani demek istedigim su : yapabildiklerini de yapmiyormus.yapamadigi zaten kaliyor.keske daha gayretli daha kendine ozen gosteren duzenli bir annem olsaydi.hep onun acigini kapamakla gecti cocuklugum.babam da titizdir hersey duzenli olsun ister.ordan oraya kosturup hicbirseyi de tam olarak tamamlayamayan bir cocuktum evde.bazi seyleri yapmak icin gormek gerek ben gormeden yapmaya calistim.annemi cok seviyorum ama bir kere toz alirken cam silerken gormedim.ama 3 4 cessit yemek yapar .koyardi hergun.1 ini yapacagin zamanda hergun biryerleri toparlayabilirdi....belki de hep hastaydi bilmiyorumm artik.ama eve misafir gelecek olsa hep gerginlik stres olurduk.gelenlere mahcup olurdum falan
O yuzden dedim keske simdj bildikle=imj o zaman da bulseydim.heryeri piril piril yapabilseydim
biz saglikla yaslanalim insallah
Verdi ama eşimin ailesine cok mahcup kaldim. Kayinpederim bile badana temizliginde yardim ettiTemizlik parasını vermiş ama,
Aynen.Annelerimiz aynıymış.. herşeyi benim uzerime yıkıp sadece igne oyasi yapiyodu sagolsun. Okuldan gelip bulasik toplardim supurge yapardim ya da yemege yardim ederdim. Anlatacak cok sey varda.. unutmak istiyorum geri dönüşü yok artik.
Ben evlenince bu durum beni olumsuz etkiledi. İlk baslarda evimde hic bir iş yapmak istemezdim eşimle cok kavgalarimiz oldu yani. Zamanla alistim şimdi biraz duzen takintisi basladi ama o da cocuklarla zaten namumkun
Elimde değil kızıyorum. Okuldan geldiğimde önüme bir tabak yemek koymazdı. Herşeyi ben yapmaya çalışırdım. Sadece geçen yıllarda bir kez dile getirdim. Kardeşime böyle yapmaması içinAynen.
Saglik olsun canim.
Annene de kizma .bazi seyler gencken ogrenilir.belli yastan sonra zaten degismez.yapabilecek olsa yapardi bence.
Aflyet olsunBen öğle yemeği yedim kızlar. Çocuklar uyurken dinleniyorum. Parkta hem fiziksel hem psikolojik yoruldum
Sanada afiyet olsun canim. Pulbiber nane mi?Aflyet olsun
Ben dw simdu baharatli yogurt yiyecwgim
Canım ya, evet eskiler atamıyor, öyle yokluk çekmişler ki zamanında , şu içtiğimiz su şişesi bile önceden olsa ne kadar kıymetli olurduAma bir yandan da uzuluyorum annem sonucta.herseyi tam olsun guzel guzel yasasin istiyorum.camasirlari ayiklarken belki 15 tane kazak pijama bulduk.sanki kazi yaptik evde .bem bunlari kışın bulsam giyerdim diyor. halbuki elinin altinda biryerde.eskiyeni atilmasi gerwkwni atmiyor.sonra bulamiyor.gizli gizli birsuru sey attim.bana ver anne dedim bir suru de oyle aldim evime getirdim..onlari da aticam..yeni taktikler gelistiriyorum ...neymis efendim sandalyenin ustune minder dikecekmis.yastik yapacakmis .eski kazaklar atilmazmis .evet eskiden oyleymis.ama eskiden bayramdan bayrama kiyafet alinirmis.simdi oyle mi...
Yine de annemi herkes cok sever.cok konuskan sicakkanli mutevazidir.zamaninda coook yaslilari sevindirmis.iyilik yapmis.annemlerin koyde herkes tanir birbirini.annemi de sevmeywn yoktur.iyi ki benim annem
Cok kafanizi sisirdim yakusura bakmayin.
Icimi dökesim varmis
Afiyet olsunBen öğle yemeği yedim kızlar. Çocuklar uyurken dinleniyorum. Parkta hem fiziksel hem psikolojik yoruldum
EvetSanada afiyet olsun canim. Pulbiber nane mi?
Çok güzel canım afiyet olsunMenum
Sabah 1.5 dlm ekmek 1 sahanda yum.1 kk peynir cherry
Ara kahve
Ara baharatli yogurt
Ara 1 elma
Aksam 19.00
2 kepce mercimek corbasi
Tavuk gogsu sote
1 kasik pilav
Cacik
Aksam corba icneyecektim ama doyamadim.
Su 1 .5 lt
Spor aksam 1 mil leslie dusunuyorum
Degisimine cok sevindim. Yemene belki elinden birşey gelmez ama bol bol hareket etMerhaba kızlar cuma günü memleketime geldim annem kardeşlerim bile taniyamadi resmen benidiyete başladığımdan beri ilk kez gördüler beni ( toplamda 25 kilo vermiş oldum bu zaman zarfında maşallah diyeyim nazar değmesin ) nasıl bu kadar zayıfladin artık bu şekilde kal daha da verme bu halin çok iyi sen sen değil gibisin yolda görsem taniyamazdim dedi herkes çok mutluyum ama durmadan birşeyler yedirmeye çalışıyorlar ve geldiğimden beri sürekli yiyorum inşallah çok fazla almadan donebilirim evime çokta kendimi kısıtlamak istemiyorum çünkü gidince seneye gelebilcem tekrar ve bu güzel günlerimi kilo alcam diye korkarak veya vicdan azabı çekerek geçirmek istemiyorum 5 6 kilo almış olsam bile dönünce tekrar halledebilirim diye düşünüyorum bu arada sizi takip ediyorum ve harika gidiyorsunuz sizi görünce hevesleniyorum tekrar biran önce araniza katılmak istiyorum
Çok güzel afiyet olsunBugünün menüsü
10.00
Yulaf lapasi
Yeşilçay
13.30
Ogle yemegi (taze fasulyeli)
16.30
Filtre kahve 4 5 çilek 6 findik
18.30
Akşam yemegi (bulgurlu)
Canım maşallah 25 kilo ne demek tabi ki farkedilirMerhaba kızlar cuma günü memleketime geldim annem kardeşlerim bile taniyamadi resmen benidiyete başladığımdan beri ilk kez gördüler beni ( toplamda 25 kilo vermiş oldum bu zaman zarfında maşallah diyeyim nazar değmesin ) nasıl bu kadar zayıfladin artık bu şekilde kal daha da verme bu halin çok iyi sen sen değil gibisin yolda görsem taniyamazdim dedi herkes çok mutluyum ama durmadan birşeyler yedirmeye çalışıyorlar ve geldiğimden beri sürekli yiyorum inşallah çok fazla almadan donebilirim evime çokta kendimi kısıtlamak istemiyorum çünkü gidince seneye gelebilcem tekrar ve bu güzel günlerimi kilo alcam diye korkarak veya vicdan azabı çekerek geçirmek istemiyorum 5 6 kilo almış olsam bile dönünce tekrar halledebilirim diye düşünüyorum bu arada sizi takip ediyorum ve harika gidiyorsunuz sizi görünce hevesleniyorum tekrar biran önce araniza katılmak istiyorum