🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Eskiden herşey kolay ulaşılır değildi yokluk daha fazlaydı öyle alışmışlar benim kaynanamda alır alır saklar sonra lazım olurmuş
Sanki.lazum olunca alamıyoruz dolapta lazım olacakları günü bekliyorlar

Keşke biz yiyip yiyip hiç kilo almayanlardan olsaydik vasiyetim var mezar taşıma bu dünyadan karnı aç gitti yazdiracagim çünkü hiç sevdiğim şeyleri doyasıya yemedim ergenlikten beri kilolarla savasiyorum
Hic kilo almaz dedigim insanlar 35 i gecince diyete durdu.
Uzulme canim birgun herkes diyet yapacak
hep biz mi yapcaz

Annelerimiz aynıymış.. herşeyi benim uzerime yıkıp sadece igne oyasi yapiyodu sagolsun. Okuldan gelip bulasik toplardim supurge yapardim ya da yemege yardim ederdim. Anlatacak cok sey varda.. unutmak istiyorum geri dönüşü yok artik.
Ben evlenince bu durum beni olumsuz etkiledi. İlk baslarda evimde hic bir iş yapmak istemezdim eşimle cok kavgalarimiz oldu yani. Zamanla alistim şimdi biraz duzen takintisi basladi ama o da cocuklarla zaten namumkun

Aynen.
Saglik olsun canim.
Annene de kizma .bazi seyler gencken ogrenilir.belli yastan sonra zaten degismez.yapabilecek olsa yapardi bence.

Aynen.
Saglik olsun canim.
Annene de kizma .bazi seyler gencken ogrenilir.belli yastan sonra zaten degismez.yapabilecek olsa yapardi bence.
Elimde değil kızıyorum. Okuldan geldiğimde önüme bir tabak yemek koymazdı. Herşeyi ben yapmaya çalışırdım. Sadece geçen yıllarda bir kez dile getirdim. Kardeşime böyle yapmaması için

Canım ya, evet eskiler atamıyor, öyle yokluk çekmişler ki zamanında , şu içtiğimiz su şişesi bile önceden olsa ne kadar kıymetli olurdu

Menum
Sabah 1.5 dlm ekmek 1 sahanda yum.1 kk peynir cherry

Ara kahve

Ara baharatli yogurt

Ara 1 elma

Aksam 19.00
2 kepce mercimek corbasi
Tavuk gogsu sote
1 kasik pilav
Cacik

Aksam corba icneyecektim ama doyamadim.

Su 1 .5 lt
Spor aksam 1 mil leslie dusunuyorum

Bugünün menüsü

10.00
Yulaf lapasi
Yeşilçay

13.30
Ogle yemegi (taze fasulyeli)

16.30
Filtre kahve 4 5 çilek 6 findik

18.30
Akşam yemegi (bulgurlu)

Eklentiler

• IMG_20210525_183242.jpg
    122,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20210525_131459.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba kızlar cuma günü memleketime geldim annem kardeşlerim bile taniyamadi resmen beni diyete başladığımdan beri ilk kez gördüler beni ( toplamda 25 kilo vermiş oldum bu zaman zarfında maşallah diyeyim nazar değmesin ) nasıl bu kadar zayıfladin artık bu şekilde kal daha da verme bu halin çok iyi sen sen değil gibisin yolda görsem taniyamazdim dedi herkes çok mutluyum ama durmadan birşeyler yedirmeye çalışıyorlar ve geldiğimden beri sürekli yiyorum inşallah çok fazla almadan donebilirim evime çokta kendimi kısıtlamak istemiyorum çünkü gidince seneye gelebilcem tekrar ve bu güzel günlerimi kilo alcam diye korkarak veya vicdan azabı çekerek geçirmek istemiyorum 5 6 kilo almış olsam bile dönünce tekrar halledebilirim diye düşünüyorum bu arada sizi takip ediyorum ve harika gidiyorsunuz sizi görünce hevesleniyorum tekrar biran önce araniza katılmak istiyorum

Degisimine cok sevindim. Yemene belki elinden birşey gelmez ama bol bol hareket et

Canım maşallah 25 kilo ne demek tabi ki farkedilir güzel güzel tatilini yap, zaten mide küçülmüştür, çok çok abartacağını düşünmüyorum, iyi geceler

İyi geceler bu gün menüm

Sabah 09.30
2 yumurta
1.5 kk kadar peynir
14 zeytin
2 küçük domates
3 biber
3 dl TB ekmeği

Akşam 18.00
1 por. Etli bulgur pilavı
Salata

Su 2 lt

Spor 30 dk bisiklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…