🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ben tam olarak spora başlayamadım, çok istiyorum aslında, bu günde kaldı, saat çok geç oldu yarın öğlen yürüyüş yapacağım inşallah, hafta içi öğlenleri 1 saat yürüyüş sabah akşam toplam 30 dk bisiklet yaparım ama haftada 3 gün jillian nmtz yapabilsem çok daha güzel olacak

Eger farklo program yapmak istiosa oglen 1 saat yürüyüp kendini çok yorma bence. 2 gündür bende yapamadim. Tek tesellim disari cikip biraz yurumus olmam

Eger farklo program yapmak istiosa oglen 1 saat yürüyüp kendini çok yorma bence. 2 gündür bende yapamadim. Tek tesellim disari cikip biraz yurumus olmam
İş yerinde öğlen arkadaşlar ile keyifli oluyor aslında, bu gün gitmedim, uyudum tembellik ettim yani onları spordan saymıyorum , şimdi 5-6 kilo kaldı ve azda olsa sıkılaşmak istiyorum, bu nedenle o videoyu çok önemsiyorum

Her gün yürüme o zaman akşama cok yorgun kalirsan programa uymazsin çünkü. Ama zaten programa uyamicaksan yürümeye devam

Ne guzel vermissin twbrikler canim.
Masallah
herkesten iltifatlari toplamissin
Ama vermesi cok zor dikkat et canim.sen de iyi bilirsin.hic olmazsa acikmadan yeme.gece yeme.arada kahve yesilcay ic.meton hizlansin.
Yaparsin canim.cok guzel olur

Her gün yürüme o zaman akşama cok yorgun kalirsan programa uymazsin çünkü. Ama zaten programa uyamicaksan yürümeye devam
Ya sorma yürüsemde yürümesemde sporu yapamıyorum, en iyisi yürüyeyim , kar kârdır
Günaydin

Tartildim
71.1
En son 70.8 idim.
+300
Dun reglim basladi.onun da etkisi vardir.
Çok güzel onca annemde kalmama rağmen sabitlemişsin, gerçekten bu işi çözmüşsün, aynen devam canım
Teşekkür ederim inşallah elimden geleni yapacağım zayıflamanın verdiği mutluluğu hiç bir yiyecek veremez insana
Hakikaten çok güzel bir duygu isteyen herkes kilo verdin o duyguyu yaşasın inşallah

Bende sabah kizlari kan tahliline götürdüm. Ebemiz diyor ki sen beni çatlatacak mısın, nasil verdin bu kilolari

Baliklarimizi da aldik

Daha once balik besledik sayilmaz.

Bu kucuk boy fanus.icindeki susler baliklarin dolasmasini engeller mi ki?petshop da hosumuza gitti aldik ama .bilgisi olan var mi?

Çok bir arti yok hemen gider o canım
evimdeyim ya gider artik canim.
Sagol canim.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…