Eger farklo program yapmak istiosa oglen 1 saat yürüyüp kendini çok yorma bence. 2 gündür bende yapamadim. Tek tesellim disari cikip biraz yurumus olmamBen tam olarak spora başlayamadım, çok istiyorum aslında, bu günde kaldı, saat çok geç olduyarın öğlen yürüyüş yapacağım inşallah, hafta içi öğlenleri 1 saat yürüyüş sabah akşam toplam 30 dk bisiklet yaparım ama haftada 3 gün jillian nmtz yapabilsem çok daha güzel olacak
İş yerinde öğlen arkadaşlar ile keyifli oluyor aslında, bu gün gitmedim, uyudumEger farklo program yapmak istiosa oglen 1 saat yürüyüp kendini çok yorma bence. 2 gündür bende yapamadim. Tek tesellim disari cikip biraz yurumus olmam
Her gün yürüme o zaman akşama cok yorgun kalirsan programa uymazsin çünkü. Ama zaten programa uyamicaksan yürümeye devamİş yerinde öğlen arkadaşlar ile keyifli oluyor aslında, bu gün gitmedim, uyudumtembellik ettim yani onları spordan saymıyorum , şimdi 5-6 kilo kaldı ve azda olsa sıkılaşmak istiyorum, bu nedenle o videoyu çok önemsiyorum
Teşekkür ederim inşallah elimden geleni yapacağım zayıflamanın verdiği mutluluğu hiç bir yiyecek veremez insanaCanım maşallah 25 kilo ne demek tabi ki farkedilirgüzel güzel tatilini yap, zaten mide küçülmüştür, çok çok abartacağını düşünmüyorum, iyi geceler
Ne guzel vermissin twbrikler canim.Merhaba kızlar cuma günü memleketime geldim annem kardeşlerim bile taniyamadi resmen benidiyete başladığımdan beri ilk kez gördüler beni ( toplamda 25 kilo vermiş oldum bu zaman zarfında maşallah diyeyim nazar değmesin ) nasıl bu kadar zayıfladin artık bu şekilde kal daha da verme bu halin çok iyi sen sen değil gibisin yolda görsem taniyamazdim dedi herkes çok mutluyum ama durmadan birşeyler yedirmeye çalışıyorlar ve geldiğimden beri sürekli yiyorum inşallah çok fazla almadan donebilirim evime çokta kendimi kısıtlamak istemiyorum çünkü gidince seneye gelebilcem tekrar ve bu güzel günlerimi kilo alcam diye korkarak veya vicdan azabı çekerek geçirmek istemiyorum 5 6 kilo almış olsam bile dönünce tekrar halledebilirim diye düşünüyorum bu arada sizi takip ediyorum ve harika gidiyorsunuz sizi görünce hevesleniyorum tekrar biran önce araniza katılmak istiyorum
Yaparsin canim.cok guzel olurBen tam olarak spora başlayamadım, çok istiyorum aslında, bu günde kaldı, saat çok geç olduyarın öğlen yürüyüş yapacağım inşallah, hafta içi öğlenleri 1 saat yürüyüş sabah akşam toplam 30 dk bisiklet yaparım ama haftada 3 gün jillian nmtz yapabilsem çok daha güzel olacak
Ya sorma yürüsemde yürümesemde sporu yapamıyorum, en iyisi yürüyeyim , kar kârdırHer gün yürüme o zaman akşama cok yorgun kalirsan programa uymazsin çünkü. Ama zaten programa uyamicaksan yürümeye devam
Çok güzel onca annemde kalmama rağmen sabitlemişsin, gerçekten bu işi çözmüşsün, aynen devam canımGünaydin
Tartildim
71.1
En son 70.8 idim.
+300
Dun reglim basladi.onun da etkisi vardir.
Hakikaten çok güzel bir duyguTeşekkür ederim inşallah elimden geleni yapacağım zayıflamanın verdiği mutluluğu hiç bir yiyecek veremez insana
Çok bir arti yok hemen gider o canımGünaydin
Tartildim
71.1
En son 70.8 idim.
+300
Dun reglim basladi.onun da etkisi vardir.
Ay ne güzel bir duyguBende sabah kizlari kan tahliline götürdüm. Ebemiz diyor ki sen beni çatlatacak mısın, nasil verdin bu kilolari
Ay farkinda degilim ,vermis olabilirim deseydinBende sabah kizlari kan tahliline götürdüm. Ebemiz diyor ki sen beni çatlatacak mısın, nasil verdin bu kilolari
Çok bir arti yok hemen gider o canım
Sagol canim.❤Ya sorma yürüsemde yürümesemde sporu yapamıyorum, en iyisi yürüyeyim , kar kârdır
Çok güzel onca annemde kalmama rağmen sabitlemişsin, gerçekten bu işi çözmüşsün, aynen devam canım
Hakikaten çok güzel bir duyguisteyen herkes kilo verdin o duyguyu yaşasın inşallah
Oo hayırlı olsunBaliklarimizi da aldik
Eki Görüntüle 2857689
Daha once balik besledik sayilmaz.
Bu kucuk boy fanus.icindeki susler baliklarin dolasmasini engeller mi ki?petshop da hosumuza gitti aldik ama.bilgisi olan var mi?
Gayet güzelBu aksam taze fasulye var.1 kepce mercimek corbasi da yerim. .yarina eksi gorurum insallah