🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ben tam olarak spora başlayamadım, çok istiyorum aslında, bu günde kaldı, saat çok geç oldu 🙈 yarın öğlen yürüyüş yapacağım inşallah, hafta içi öğlenleri 1 saat yürüyüş sabah akşam toplam 30 dk bisiklet yaparım ama haftada 3 gün jillian nmtz yapabilsem çok daha güzel olacak 😃

Ben tam olarak spora başlayamadım, çok istiyorum aslında, bu günde kaldı, saat çok geç oldu 🙈 yarın öğlen yürüyüş yapacağım inşallah, hafta içi öğlenleri 1 saat yürüyüş sabah akşam toplam 30 dk bisiklet yaparım ama haftada 3 gün jillian nmtz yapabilsem çok daha güzel olacak 😃
Eger farklo program yapmak istiosa oglen 1 saat yürüyüp kendini çok yorma bence. 2 gündür bende yapamadim. Tek tesellim disari cikip biraz yurumus olmam :KK43:

Eger farklo program yapmak istiosa oglen 1 saat yürüyüp kendini çok yorma bence. 2 gündür bende yapamadim. Tek tesellim disari cikip biraz yurumus olmam :KK43:
İş yerinde öğlen arkadaşlar ile keyifli oluyor aslında, bu gün gitmedim, uyudum 🙈 tembellik ettim yani 😃 onları spordan saymıyorum 😂, şimdi 5-6 kilo kaldı ve azda olsa sıkılaşmak istiyorum, bu nedenle o videoyu çok önemsiyorum 🥴

İş yerinde öğlen arkadaşlar ile keyifli oluyor aslında, bu gün gitmedim, uyudum 🙈 tembellik ettim yani 😃 onları spordan saymıyorum 😂, şimdi 5-6 kilo kaldı ve azda olsa sıkılaşmak istiyorum, bu nedenle o videoyu çok önemsiyorum 🥴
Her gün yürüme o zaman akşama cok yorgun kalirsan programa uymazsin çünkü. Ama zaten programa uyamicaksan yürümeye devam 😌☺️

Merhaba kızlar cuma günü memleketime geldim annem kardeşlerim bile taniyamadi resmen beni 😃 diyete başladığımdan beri ilk kez gördüler beni ( toplamda 25 kilo vermiş oldum bu zaman zarfında maşallah diyeyim nazar değmesin ) nasıl bu kadar zayıfladin artık bu şekilde kal daha da verme bu halin çok iyi sen sen değil gibisin yolda görsem taniyamazdim dedi herkes çok mutluyum 😃 ama durmadan birşeyler yedirmeye çalışıyorlar ve geldiğimden beri sürekli yiyorum inşallah çok fazla almadan donebilirim evime 😣 çokta kendimi kısıtlamak istemiyorum çünkü gidince seneye gelebilcem tekrar ve bu güzel günlerimi kilo alcam diye korkarak veya vicdan azabı çekerek geçirmek istemiyorum 5 6 kilo almış olsam bile dönünce tekrar halledebilirim diye düşünüyorum ☺️ bu arada sizi takip ediyorum ve harika gidiyorsunuz sizi görünce hevesleniyorum tekrar biran önce araniza katılmak istiyorum 😘
Ne guzel vermissin twbrikler canim.👏👏👏
Masallah😌
herkesten iltifatlari toplamissin :KK66:
Ama vermesi cok zor dikkat et canim.sen de iyi bilirsin.hic olmazsa acikmadan yeme.gece yeme.arada kahve yesilcay ic.meton hizlansin.👍
Yaparsin canim.cok guzel olur👍🙂

Her gün yürüme o zaman akşama cok yorgun kalirsan programa uymazsin çünkü. Ama zaten programa uyamicaksan yürümeye devam 😌☺️
Ya sorma yürüsemde yürümesemde sporu yapamıyorum, en iyisi yürüyeyim , kar kârdır 😍
Günaydin :KK200: :KK200: :KK200:

Tartildim
71.1
En son 70.8 idim.
+300
Dun reglim basladi.onun da etkisi vardir.
Çok güzel onca annemde kalmama rağmen sabitlemişsin, gerçekten bu işi çözmüşsün, aynen devam canım 🤩🧿
Teşekkür ederim inşallah elimden geleni yapacağım zayıflamanın verdiği mutluluğu hiç bir yiyecek veremez insana ☺️
Hakikaten çok güzel bir duygu 😍 isteyen herkes kilo verdin o duyguyu yaşasın inşallah 🤩

Bende sabah kizlari kan tahliline götürdüm. Ebemiz diyor ki sen beni çatlatacak mısın, nasil verdin bu kilolari 😅

Baliklarimizi da aldik😁😁😁
20210526_123741.jpg
Daha once balik besledik sayilmaz.

Bu kucuk boy fanus.icindeki susler baliklarin dolasmasini engeller mi ki?petshop da hosumuza gitti aldik ama🥴 .bilgisi olan var mi?

Çok bir arti yok hemen gider o canım
🙂evimdeyim ya gider artik canim.
Ya sorma yürüsemde yürümesemde sporu yapamıyorum, en iyisi yürüyeyim , kar kârdır 😍

Çok güzel onca annemde kalmama rağmen sabitlemişsin, gerçekten bu işi çözmüşsün, aynen devam canım 🤩🧿

Hakikaten çok güzel bir duygu 😍 isteyen herkes kilo verdin o duyguyu yaşasın inşallah 🤩
Sagol canim.❤

X