🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bende de oyle oldu bugun ve sutlac yedim. Ama tam 8 aydir diyetteyim. Biraz da normal beslenmeyi de ogrenmek gerekmiyor mu? Dengeleme yi öğrenmek cok önemli bence

Ara ara motivasyon yüksek oluyor, Ocak ayını iyi değerlendirdim şimdi spor+koruma yapsan çok iyi olur

Bende de oyle oldu bugun ve sutlac yedim. Ama tam 8 aydir diyetteyim. Biraz da normal beslenmeyi de ogrenmek gerekmiyor mu? Dengeleme yi öğrenmek cok önemli bence
Kesinlikle katılıyorum canım, bazen dengeyi ayarlayıp yiyebiliriz, yeter ki ertesi gün kaldığımız yerden devam edelim

Seninki çok büyük başarı canım, hedefine biraz daha var o yüzden pes etmemek için yasaklılardan tamamen uzaklaşma, ben ıspartada evimde dengelemeyi başardım çok şükür, kahvaltıda istediğimi yedim, öğlenleri canım ne istiyosa atıştırdım, akşam yemeğinden sonra hiçbir şey yemedim. İşin sırrı akşam yemeğindensonra bir şey yememekmiş.

Ara ara motivasyon yüksek oluyor, Ocak ayını iyi değerlendirdim şimdi spor+koruma yapsan çok iyi olur
Eskişehirdeyim çocuklara ailem bakıyorken ben diyete yoğunlaşayım dedim ama istikrarlı olmadı, aynen bundan sonra hepimizin yavsaş yavaş korumayı, dengelemeyi öğrenmemiz gerekiyo

Evet oyle cok guzel kg gidiyor ama ben bazen dayanamiyorum

23 mayıs menüsü

10.30- 11.00
Menemen
2 dilim ekmek
Az peynir
4 5 zeytin
1 tk tahin pekmez
Semizotu domates
Cay

Ara filtre kahve

Akşam yemeği 17.00
Yarim kase tarhana
6 kofte(tost makinasinda ızgara)
1 dilim ekmek
Salata yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…