- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.780
- 39
Aynı benBenim sorunum yemeye başlayınca devamını getirmek, yani yeme düzenimi şaşırtmamam gerekiyor, geçen akşam 10 gibi pizza yaptım ve yemeyecektim fakat bi tadına bakayım dedim 3 dilim yedimdün kv katmer yaptı, ben kalan ıspanağı yiyecektir sonra bi tadına bakayım dedim 3 tane yedim, sorun şu ki onları yemekle kalmayıp nasılsa bozdum deyip, saçma sapan şeyler yedim zaten bu huyumu terk etmeye çalışıyorum, hala birkaç lokma yiyip bırakmadığını farkettim, benim yapmam gereken öğünlerime ve miktarına uymam gerekli, yoksa alır başımı giderim, bu sefer kararlıyım 2 öğün bazen 1 ara olarak devam etmeliyim
Yattikca yatasi geliyo insanin. Ben 18 saat uyudugumu bilirim genç kizkenKesinlikle öyle canım yattıkca yatası geliyor insanın önceden takardım kulaklığı yarım saat 1 saate yakın oynar zıplar dans ederdim su gibi olurdum keyif ala ala yapardım. Şimei taksam 5 dk sonra off pof oluyorum. Neden böyle anlamadım vücudum ağırlaştığo içinmidir hantallaştığım içinmidir nedir
Beenn bu 1.5 senedir 12 1 lere kadar uyumaya bi alıştım. Yeni yeni düzene sokuyorum. İlk 10 da alarmla uyanmaya başladım. Bu bir iki haftadır 9a çektim alarmı bakalım. Arada 6.30 da kalkıp hiç yatmıyorum o zamanlar çok iyi hissediyorum ama devamlı yapamıyorumYattikca yatasi geliyo insanin. Ben 18 saat uyudugumu bilirim genç kizken
Merdiven inip cikana kadar evde aç tempolu muzik yerinde yurume yap ya da zumba yap seversen, Leslie yap. Ama bana kalirsa imkanin varken çık dışarı havalarda guzelleşecek ne güzel yürü. Yarim saatle başla hafta 2 3 kere. Sonra haziranda havalarda iyice ısınır zamanla 1 saate kadar cikarirsin. Harika olmaz miBeenn bu 1.5 senedir 12 1 lere kadar uyumaya bi alıştım. Yeni yeni düzene sokuyorum. İlk 10 da alarmla uyanmaya başladım. Bu bir iki haftadır 9a çektim alarmı bakalım. Arada 6.30 da kalkıp hiç yatmıyorum o zamanlar çok iyi hissediyorum ama devamlı yapamıyorumyavaş yavaş düzene giricem bakalım. Ben bide 5. Katta oturuyoruö annem diyo günde 2 3 kere merdivenlerden inip çıksana diye ama öyle de nebileyim bi komşu dicek nabıyo bu deli
Hemde çok harika olurMerdiven inip cikana kadar evde aç tempolu muzik yerinde yurume yap ya da zumba yap seversen, Leslie yap. Ama bana kalirsa imkanin varken çık dışarı havalarda guzelleşecek ne güzel yürü. Yarim saatle başla hafta 2 3 kere. Sonra haziranda havalarda iyice ısınır zamanla 1 saate kadar cikarirsin. Harika olmaz mi
Arada tabi ki kaçamak olur, sen yaptın ama toparladımKendine ödül koy. Şu kiloya gelince şunu alicam ya da şunu yicem gibi. Ben mesela ilk sekersize basladigimda kardeşimin dogumgunune gitmicektim ama baktim cok uzuldu bir tek o zaman kacamak yaptim. Tabi tartimi etkiledi ama sonra devam ettirmedim. Yani 21 gunde 4.5 kg civari verdim 5 olmadi. Ne önemi var. Ama devam ettirmiceksin işte sonrasinda da ramazana kadar frenledim. Ramazandan bahsetmiyorum ben ben degildimyine de 3 kgya yakin verebildim sukurler olsun. Spora başla bak ciddi olarak buna düş. Spor yapinca kiyamiyosun yemiyosun. Gerekirse 15 dk leslie ile başla. Ya da dışarı çık. Ben hâla günde 2 saat yuruyebilenlere cok ozeniyorum ama yapamiyorum. Benimde tek eksigim spor, vucudum istedigim gibi değil mesela.
Bu arada ben artık obez değilim o kadar mutluyum ki. 3.derece obezdim ben. En kotusu de saglik sorunlarim başlayacakti. Eger yemeye devam edersem ayni sekilde o sorunlar geri baslayacak
Baslangicta yeterli olur kesinlikleHemde çok harika olurhergün değilde haftada 2 3 yeterli olurmu sence
Zumba falan seviyorum daha çok lesliye birtürlü ısınamadım ben nedense
Sagol canim. Sende cok guzel inceldinArada tabi ki kaçamak olur, sen yaptın ama toparladımdediğin gibi varsın 5 kg olmasın da 4 kg olsun ayrıca haftada bir ödül bence metabolizmayı şaşırtıyor ve hızlandırıyor, yeter ki bu ödül ya da kaçamak yerinde ve zamanında olsun
obezlik bitti şimdi sıra ideal kiloya ulaşmak olacakbunu başarmak gerçekten herkesin başaracağı bir şey değil, tebrikler
75 olunca 42 bile olursun, şimdi vereceğin her bir kiloda bile daha ince olacaksınÖdül olarak ben kendime kap ve elbise aldim. Temmuz da da dantelli elbise almak istiyorum mesela önce 75 olmam gerekdaha güzel yakissin dimi? 44 almak varken neden 48 alayim. Ustelik istedigim her şeyde bedende bulamiyorum
Ne güzel olur, birazda spor yapsan baya farkeder 5 kiloValla canı gönülden tebrik ediyorum seni. Büyük başarı elde ettin ve hakettin ne istersen al bu saatten sonra o kadar emeğine karşılık herşey yakışır
bu önerilerini kesinlikle aklımın bir köşesinde iyice kazıyacağım. Mesela 1 ay sonra arkadaşımın nişanı var nasipse. Sözünde beni gören birkaç kişi herkesin içinde ay nee kadar kilo almışsınnn demişti. Şimdi nişanına tekrar kilolu gitmek istemiyorum. Ama sadece istememekle kalıyorum başlangoclarım hep yarım. 1 ayım var şimdi başlasam bi 5 kilo veririm inşallah o bile yetmez ama en azından şuandan iyidirNiyet ettin başlamaya Nolur Allahım bozmayım
Canım 75 kilo ile şimdiki kilom arasında dağlar kadar fark var, aslında hepi topu 10-12 kilo, kendime nasıl eziyet etmişim o zamanlarSagol canim. Sende cok guzel inceldin
Bu yaz sonu 60 lara ulaşırsın çok rahatMesela bir elbisem var. Sadece 1 kez giyebildim. İlk 80lere ulastigimdaydi sanirim. Şimdi deniyorum ama asla arka kisim birleşmiyor. 75 kg olmam bile yetmeyebilir. Hedefim ona girmek. Yani bir hedefim var ve hep aklimda
Bundan sonra tadına bakınca aşırı yiyeceğimi ve toparlanmanın zor olacağını en az 3 kez tekrarlıycam kendimeAynı bentadına bakmamak gerek
Vaktin varsa sabah kalk, müziğini aç 1 saat yürü dışarıda, 3-4 gün sonra kendine nasıl bir iyilik yaptığını göreceksinBeenn bu 1.5 senedir 12 1 lere kadar uyumaya bi alıştım. Yeni yeni düzene sokuyorum. İlk 10 da alarmla uyanmaya başladım. Bu bir iki haftadır 9a çektim alarmı bakalım. Arada 6.30 da kalkıp hiç yatmıyorum o zamanlar çok iyi hissediyorum ama devamlı yapamıyorumyavaş yavaş düzene giricem bakalım. Ben bide 5. Katta oturuyoruö annem diyo günde 2 3 kere merdivenlerden inip çıksana diye ama öyle de nebileyim bi komşu dicek nabıyo bu deli
Yediklerin hep sağlıklı, lütfen doyana kadar ye, kasma kendini, yeter ki zararlı paketli şeyler yeme. İnan ben diyet yaparken 2 öğün yiyorum ama hep doyana kadar yerim, hiç kaşık hesabı yapmadım, afiyet olsunEvet akşam yemekleri yenmiştir.Menüleri alalim
Bugun ben ne yedim? Yine fazla kaçtı..
9.30
Omlet
Zeytin
Filtre kahve
Ara 1 sb kefir
13.30
Kakaolu süt
3 kayısı
Ara da birkaç kaşık çorba
16.00
Turk kahvesi + 3 incir+ 6 badem