🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Aynı bentadına bakmamak gerek

Yattikca yatasi geliyo insanin. Ben 18 saat uyudugumu bilirim genç kizken

Yattikca yatasi geliyo insanin. Ben 18 saat uyudugumu bilirim genç kizken
Beenn bu 1.5 senedir 12 1 lere kadar uyumaya bi alıştım. Yeni yeni düzene sokuyorum. İlk 10 da alarmla uyanmaya başladım. Bu bir iki haftadır 9a çektim alarmı bakalım. Arada 6.30 da kalkıp hiç yatmıyorum o zamanlar çok iyi hissediyorum ama devamlı yapamıyorum yavaş yavaş düzene giricem bakalım. Ben bide 5. Katta oturuyoruö annem diyo günde 2 3 kere merdivenlerden inip çıksana diye ama öyle de nebileyim bi komşu dicek nabıyo bu deli

Merdiven inip cikana kadar evde aç tempolu muzik yerinde yurume yap ya da zumba yap seversen, Leslie yap. Ama bana kalirsa imkanin varken çık dışarı havalarda guzelleşecek ne güzel yürü. Yarim saatle başla hafta 2 3 kere. Sonra haziranda havalarda iyice ısınır zamanla 1 saate kadar cikarirsin. Harika olmaz mi

Evet akşam yemekleri yenmiştir.Menüleri alalim

Bugun ben ne yedim? Yine fazla kaçtı..

9.30
Omlet
Zeytin
Filtre kahve

Ara 1 sb kefir

13.30
Kakaolu süt
3 kayısı

Ara da birkaç kaşık çorba

16.00
Turk kahvesi + 3 incir+ 6 badem

Akşam 19.30
Yarim kase sehriyeli corba
1 kase yesil mercimek yemegi
Salata, yogurtlu semizotu
2 dilim ekmek

Eklentiler

• IMG_20210521_124538.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_20210521_095100.jpg
    119,3 KB · Görüntüleme: 21
Hemde çok harika olur hergün değilde haftada 2 3 yeterli olurmu sence
Zumba falan seviyorum daha çok lesliye birtürlü ısınamadım ben nedense

Şuan burda ayrı bi diyetmi uyguluyosunuz kızlar tekrar katılsam aranıza bu 45 gün bittikten sonramı geleyim. Böylr gruplar daha iyi geliyor ever ilk katılımımda 5 kilo vermiştim

Arada tabi ki kaçamak olur, sen yaptın ama toparladım dediğin gibi varsın 5 kg olmasın da 4 kg olsun ayrıca haftada bir ödül bence metabolizmayı şaşırtıyor ve hızlandırıyor, yeter ki bu ödül ya da kaçamak yerinde ve zamanında olsun

obezlik bitti şimdi sıra ideal kiloya ulaşmak olacak bunu başarmak gerçekten herkesin başaracağı bir şey değil, tebrikler

Sagol canim. Sende cok guzel inceldin

Ödül olarak ben kendime kap ve elbise aldim. Temmuz da da dantelli elbise almak istiyorum mesela önce 75 olmam gerek daha güzel yakissin dimi? 44 almak varken neden 48 alayim. Ustelik istedigim her şeyde bedende bulamiyorum
75 olunca 42 bile olursun, şimdi vereceğin her bir kiloda bile daha ince olacaksın

Ne güzel olur, birazda spor yapsan baya farkeder 5 kilo

Mesela bir elbisem var. Sadece 1 kez giyebildim. İlk 80lere ulastigimdaydi sanirim. Şimdi deniyorum ama asla arka kisim birleşmiyor. 75 kg olmam bile yetmeyebilir. Hedefim ona girmek. Yani bir hedefim var ve hep aklimda
Bu yaz sonu 60 lara ulaşırsın çok rahat o zaman istediğin kıyafeti giyeceksin

Vaktin varsa sabah kalk, müziğini aç 1 saat yürü dışarıda, 3-4 gün sonra kendine nasıl bir iyilik yaptığını göreceksin

Yediklerin hep sağlıklı, lütfen doyana kadar ye, kasma kendini, yeter ki zararlı paketli şeyler yeme. İnan ben diyet yaparken 2 öğün yiyorum ama hep doyana kadar yerim, hiç kaşık hesabı yapmadım, afiyet olsun

Bugunki menüm
Sahur yok
Iftar yine bir demlik çay eşliğinde bir poğaça 1 dilim peynir biraz çekirdek
Yatsidan sonra dondurma yiyeceğim
Yarın niyetli değilim inşallah aşırıya kaçmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…