Benimde oyle maalesef. Koruma doneminde hep fit tatlı yaparim kesinGünlerdir çok yazamıyorum oruç tuttuğum.icim düzenli bir menüm yok ve spor için halim de yok en geç 1 hafta içinde sağlam bir şekilde döneceğim inşallah tek tesellim kilo almıyorum şimdilik zaten 60 kilodan aşağı düşmek istemiyorum
Bugün akşam menüde ciğer sote var çocuklar için ayrıca pilav yapacağım ama ben yemem artık pilav falan aklıma hiç düşmüyor
Benim diyet esnasında tek derdim tatlı çikolata başka derdim yok
Kilonu koruyorsun en azındanGünlerdir çok yazamıyorum oruç tuttuğum.icim düzenli bir menüm yok ve spor için halim de yok en geç 1 hafta içinde sağlam bir şekilde döneceğim inşallah tek tesellim kilo almıyorum şimdilik zaten 60 kilodan aşağı düşmek istemiyorum
Bugün akşam menüde ciğer sote var çocuklar için ayrıca pilav yapacağım ama ben yemem artık pilav falan aklıma hiç düşmüyor
Benim diyet esnasında tek derdim tatlı çikolata başka derdim yok
Yani, yeter ki sağlıklı olsunBenimde oyle maalesef. Koruma doneminde hep fit tatlı yaparim kesin
Cok guzel menu sporda cok iyi24.05.2021 menüm
Sabah
Peynir
Zeytin
4 wasa
1 domates
3 biber
Akşam
1 por. Madımak yemeği
Salata
1 kase yoğurt
Su 2++ lt
Spor 15+15 =30 dk bisiklet
1 saat yürüyüş
Fit tatlı beni tatmin etmiyor bitter çikolata supangle falan olcakkiBenimde oyle maalesef. Koruma doneminde hep fit tatlı yaparim kesin
İnşallah bu sefer devam ettiririmCok guzel menu sporda cok iyi
OooooFit tatlı beni tatmin etmiyor bitter çikolata supangle falan olcakki
Canım kahvaltı daha doyurucu olabilirİyi geceler. Cok yogundum gelemedim
10.00
3 yumurta tavada (kizlarla ortak)
1 dilim ekmek
Nescafe
Ara activia
15.30
3 incir 6 badem
Filtre kahve
Ara kayisi cayi
19.00
1 kepce mercimek
1 buyuk dilim tbe
Taze fasulye 1 tabak
Yoğurt
3 köfte
2 lokma kek, 1 parca cikolata( bunlar olmamali artik biliyorum sadece gözüm aç)
Aynen kahvaltıda cozuttum güya dengelemek için akşam yemeği yemedimSenin menü diyetten sapicak galiba
Kahvaltıda çoook yedim bugün, akşam yemeği için ıspanağı pişirdi annem yemeyince yarına kaldı.Kahvaltıda ye bence, akşam güzelmiş yemek
Afiyet olsun canımKahvaltı
7-8 sigara böreği
1domates
1 salatalık
4 zeytin
öğlen
Soğuk kahve(sütlü)
1 dilim kek
akşam yemeği yok
ara
Türk kahvesi
Soda
Canım sarı alana girmişsinKahvaltıda çoook yedim bugün, akşam yemeği için ıspanağı pişirdi annem yemeyince yarına kaldı.
son 1 haftam, hedefe -700gr kaldı, perşembe babanneme gidicem, pide yaptırıcam, pazar yine doğumgününe davetliyiz, bundan sonraki günlerde hedefe ulaşmam zor gibi, bugün reglimin 3.günü ödem falanda gitmiştir artık
Sağol kuzummmAfiyet olsun canım
Ne o canım?Canım sarı alana girmişsin
Altta ki tablo var ya, ideal kilo altındasınNe o canım?
Aa evet sen söyleyince farkettim, son günlerde şu psikolojiye girdim biliyorum tartıda zayıfım ama halen kilom var gibi geliyor gözüme, belim daha ince olabilir bacaklarımın üst kısmı biraz daha incelmeli falan diyorum, sanırım 2 doğumdan sonra vücut bu kadar toparlanıyo, annem arkadan bakıldığında çocuk gibi kaldın daha neyine zayıflıcan saçmalama diyo ama işte bilmiyorum buda böyle bi süreçmişAltta ki tablo var ya, ideal kilo altındasın