Çok güzel canım 2 öğün olmuş, İnsülin direnci azaldı sanırım23 mayıs menüsü
10.30- 11.00
Menemen
2 dilim ekmek
Az peynir
4 5 zeytin
1 tk tahin pekmez
Semizotu domates
Cay
Ara filtre kahve
Akşam yemeği 17.00
Yarim kase tarhana
6 kofte(tost makinasinda ızgara)
1 dilim ekmek
Salata yoğurt
Yok iyi degildim akşam yemegimi zor hazirladimÇok güzel canım 2 öğün olmuş, İnsülin direnci azaldı sanırım
Ama yavaş yavaş bitecek biliyorsun değil mi,Yok iyi degildim akşam yemegimi zor hazirladim
İnşallah biter. Sürekli aç ve gergin olmak cok berbatAma yavaş yavaş bitecek biliyorsun değil mi,
Biter tabi ki, beslenme düzenini oturttun, ne doğru ne yanlış biliyorsun,İnşallah biter. Sürekli aç ve gergin olmak cok berbat
Afiyet olsun canımmerhabalaaar
kahvaltı
1domates
1salatalık
Yarım kk peynir
5zeytin
15.30
2sigara böreği
Küçük dilim patates pizzası
Orta dilim yaşpasta
Akşam
Türk kahvesi
Soda
bugün doğumgününe davetliydik, pek dengeleme olmasada bugün 15.30dan yrın kahvaltıya kadar yaklaşık 20saat aralıklı oruç olacak
Sağol canımmAfiyet olsun canımsen yarın dengelerin,
Senin menü diyetten sapicak galibaSağol canımm
ayy nerde dünkü sigara böreğinin tadı damağımda kalınca sabah için babama yufka sipariş ettim, bugün kahvaltıda cozutucam neyseki akşam yemeğinde ıspanak var
Sağol canımm
ayy nerde dünkü sigara böreğinin tadı damağımda kalınca sabah için babama yufka sipariş ettim, bugün kahvaltıda cozutucam neyseki akşam yemeğinde ıspanak var
Maşallah çok güzel bir eksiGünaydın kizlar
Az kaldi ya inanamıyorumMaşallah çok güzel bir eksidarısı 81 lere
Çogu odemdir onun kafana takma sakınEki Görüntüle 2855892
Nihayet tartı ile yüzleştimbayramdan sonra çok abarttım ve 2.3 kg artı ile bu gün tam anlamıyla başlıyorum
İnşallah canım cumya yeniden 63 leri görmek istiyorumÇogu odemdir onun kafana takma sakın