🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bugün tek öğün yaptım kızlar

saat 14.00
100gr köfte
1dilim ekmek
5-6tane patates kızartması
1 kase profiterol

aralarda
türk kahvesi
Yeşilçay
Soda

bugün güya sağlıklı yiyeceklerle tek öğün yapacaktım, kısmet, devamını getirmedim bunada şükür

yarın sabah klasik kahvaltımı yapıp akşam çorba+salata planlıyorum

🙈🙈🙈bugun cok yoruldum kizlar.
Dikkat de edemedim :KK43:

Sabah menemen 1 dlm ekmek 1 parca tatli

Ara yok
ara yapmaliydim.iyi olmadi gozum dondu

Aksam ...utanarak ...14 sarma, 2 kepce kuru fasulye ,4 kasik bilgur pilavi, 2 catal helva ,yogurt

Boyun 1.69 ise bence kilon ideal ama yinede sen bilirsin ben 1.64 boy kilo 62 aynalara küsmüyorum sadece kilo almamaya çalışıyorum çünkü bedenim almaya musait
Boyum 1.69, ben 65 iken inanılmaz kilolu bi görüntüye sahiptim, ya da sürekli ortalama kilolarda gezip 2doğumla birlikte 65lerde kalınca kendimi öyle hissettim bilmiyorum, herkesin vücuduna yakışan kilo başka başka ve tabiki herkesin kendini mutlu hissettiği kilo, 62 ideal kilo bence

49.9
Cok az degil mi😳😳😳
Ben 50ideal diyorum kendime, epeydir 51küsur kilolarda geziyorum bi 50yi göremedim, açıkçası görmek için de çaba göstermedim, amacım korumayı başarmaktı, 3aydır kilomu koruyorum, mutluyum, 49.9 psikolojik sınır olacak bana ama yook olmıcak gibi

Canım hoşgeldin 🤩 seni görmek ne güzel, nasılsın 😘

Salataya hayır demiyoruz, 😂

Afiyet olsun canım, kız boşver baklavayı, bayatlamıştır o yeme :63:

2 haftada neler olmaz ki hem spor hem diyet istediğin bedene ulaşırsın 🤩

Canım çok değil kilon kısa sürede gider kilolar 👍

Balın için geçmiş olsun ama evi tertemiz etmişsin ellerine sağlık 🤩

Yağı yok mu acaba gıcırdayan yerine normal ayçiçeği yağı sürsen Belki düzelir

Süper canım 🤩 afiyet olsun ❤️

Güzel bence afiyet olsun ❤️

Dün ve ondan önceki gün çok kötü geçti hiç yüzüm yoktu gelmeye 🥴

Merhaba canım iyiyim hamdolsun, uğraşıp duruyorum, bayramdan önce bi özgüven geldi güzel kilo verdim, bayramda geri batırdım herşeyi 😬 sen nasılsın canım ❤️

İlk gün için gayet güzel 👍

Afiyet olsun canım cok Güzel 👍

Canım çok çok çok güzel tebrik ederim, şekersiz hemen fark etmişsin, ay çok az kaldı 70 lere🧿🧿🧿🧿🧿 tebrik ederim 🤩
Sarayca Sarayca diyet ehh kısmen uyguluyorum desemde spor sadece günde10.000civarı adım dışında bişey yok, çocukları bebek arabasına koyup yürüyoruz annemle

Yediklerin hep sağlıklı, lütfen doyana kadar ye, kasma kendini, yeter ki zararlı paketli şeyler yeme. İnan ben diyet yaparken 2 öğün yiyorum ama hep doyana kadar yerim, hiç kaşık hesabı yapmadım, afiyet olsun 👍
Diyetisyenle de konustum canim soyledim. Hep saglikli seyler yemissin dedi. Hatta ara öğün yapabilirsin dedi ama yeşilçay içtim

Günaydın arkadaşlar ❤️

Bu gün tam anlamıyla sağlıklı beslenmeye başlıyorum 🤩

Kahvaltım
2 yumurta ve 2 kaşık TB unu ile omlet
Biraz peynir
Domates 🍅
Salatalık
Nane

Bugün tek öğün yaptım kızlar

saat 14.00
100gr köfte
1dilim ekmek
5-6tane patates kızartması
1 kase profiterol

aralarda
türk kahvesi
Yeşilçay
Soda

bugün güya sağlıklı yiyeceklerle tek öğün yapacaktım, kısmet, devamını getirmedim bunada şükür

yarın sabah klasik kahvaltımı yapıp akşam çorba+salata planlıyorum
Gayet güzel canım, afiyet olsun ❤️
🙈🙈🙈bugun cok yoruldum kizlar.
Dikkat de edemedim :KK43:

Sabah menemen 1 dlm ekmek 1 parca tatli

Ara yok
ara yapmaliydim.iyi olmadi gozum dondu

Aksam ...utanarak ...14 sarma, 2 kepce kuru fasulye ,4 kasik bilgur pilavi, 2 catal helva ,yogurt
Afiyet olsun canım, yinede kararında yemişsin, sen bu işi biliyorsun 👌🧿
Sarayca Sarayca diyet ehh kısmen uyguluyorum desemde spor sadece günde10.000civarı adım dışında bişey yok, çocukları bebek arabasına koyup yürüyoruz annemle
10.000 adım çok güzel bence 😍
Sporsuz olmaz canim. Haziran ayini spor anlaminda cok cok iyi gecirmem gerek
Süper olur, Haziran hepimiz için güzel geçer umarım 😍
Günaydınnnn sabah tartıldım 61 çıktım inşallah doğrudur 🙄🙄
Çok güzel canım tebrik ederim 🤩 doğrudur tabi ki 👍

İyi akşamlar. Bugun pek aktif olamadım

Sabah 10.00
Yulaf lapasi+ filtre kahve

14.00
Bir kase sütlaç

15.30
1 dilim salcali peynirli ekmek

18.00
1 kase kuru fasulye
1 parça haşlama tavuk(sonra tost makinasinda hafif kizarttim)
Cacık
1.5 dilim tbe

Gün icinde 1 isirik gofret,1 tk pilav oldu. Tattim yani sadece yemesem daha iyiydi.

21.30
3 yk yogurt pul biberli naneli

Kahvaltı
1domates
1salatalık
Yarım kk peynir
5zeytin

ara
Yeşilçay
türk kahvesi

akşam
1kase çorba
Salata(yağsız)

ara
Kirazsapı
Soda

bugünü de bu şekilde kapattım, sanırım 1-2 gün sıkı diyete ara vericem, ancak abartmadan korumadaymış gibi beslenicem, iyice gözüm dönmeden biraz diyet biraz yemek devam edicem

İyi akşamlar. Bugun pek aktif olamadım

Sabah 10.00
Yulaf lapasi+ filtre kahve

14.00
Bir kase sütlaç

15.30
1 dilim salcali peynirli ekmek

18.00
1 kase kuru fasulye
1 parça haşlama tavuk(sonra tost makinasinda hafif kizarttim)
Cacık
1.5 dilim tbe

Gün icinde 1 isirik gofret,1 tk pilav oldu. Tattim yani sadece yemesem daha iyiydi.

21.30
3 yk yogurt pul biberli naneli
Afiyet olsun canım 👌

Kahvaltı
1domates
1salatalık
Yarım kk peynir
5zeytin

ara
Yeşilçay
türk kahvesi

akşam
1kase çorba
Salata(yağsız)

ara
Kirazsapı
Soda

bugünü de bu şekilde kapattım, sanırım 1-2 gün sıkı diyete ara vericem, ancak abartmadan korumadaymış gibi beslenicem, iyice gözüm dönmeden biraz diyet biraz yemek devam edicem
Afiyet olsun canım cok yorma kendini, hem koruma yaparsın, zaten kilon güzel 👌

Afiyet olsun canım cok yorma kendini, hem koruma yaparsın, zaten kilon güzel 👌
Evet canım, artık diyet deyince bıkkınlık verip salmadan, ölçülü yiyerek devam etmek daha iyi olacak gibi.

Sarayca Sarayca biliyomusun bugün bile dedim ocak ayında 28gün hiç bozmadan bugünkü gibi sıkı diyet nasıl yapmışım hayret ediyorum, şu an olsa asla yapamazmışım, 2 günde bile gözüm dönmeye mutsuz olmaya başlayıveriyorum, belkide şu an kilomun verdiği boşlamadan dolayı bu hislerdeyimdir

X