İnşallah haziranda 79 ile merhaba dicem 70lereCanım hoşgeldinseni görmek ne güzel, nasılsın
Salataya hayır demiyoruz,
Afiyet olsun canım, kız boşver baklavayı, bayatlamıştır o yeme
2 haftada neler olmaz ki hem spor hem diyet istediğin bedene ulaşırsın
Canım çok değil kilon kısa sürede gider kilolar
Balın için geçmiş olsun ama evi tertemiz etmişsin ellerine sağlık
Yağı yok mu acaba gıcırdayan yerine normal ayçiçeği yağı sürsen Belki düzelir
Süper canımafiyet olsun
Güzel bence afiyet olsun
Dün ve ondan önceki gün çok kötü geçti hiç yüzüm yoktu gelmeye
Merhaba canım iyiyim hamdolsun, uğraşıp duruyorum, bayramdan önce bi özgüven geldi güzel kilo verdim, bayramda geri batırdım herşeyisen nasılsın canım
İlk gün için gayet güzel
Afiyet olsun canım cok Güzel
Canım çok çok çok güzel tebrik ederim, şekersiz hemen fark etmişsin, ay çok az kaldı 70 leretebrik ederim
Benim sorunum yemeye başlayınca devamını getirmek, yani yeme düzenimi şaşırtmamam gerekiyor, geçen akşam 10 gibi pizza yaptım ve yemeyecektim fakat bi tadına bakayım dedim 3 dilim yedimBence asıl sorun seni bunlara iten şeyleri bulmakta. Yani şuan hayatinda neler oluyor. Önce onlara bakmak gerekiyor. Ben uzuldugumde de sevindigimde de yiyen bir insandım mesela. Hâla da yemeyi seviyorum. İnan iki gündür agzim boş durmadi ama sagliksiz birşey yemedim. Kilonda abartilcak fazlalik yok. Kendine de haksizlik etme. Yemicem dedikçe daha çok yiyorsun. Mesela o gün canın birşey istedi mi bunu yersem ne olacak, ya da devami gelecek mi kendimi durdurabilirmiyim buna karar ver. Mesela benim kiz sagolsun 2 3 gündür yemedigi kadar çikolata yedi. Eskiden olsam hayatta duramam. Elim uzandi resmen inkar edemem. Durup düşündüm. Bunu yersem bana faydasi olacak mi, - hayir. Benim yolum uzun ve benim yolumu daha da uzatacak. Kendime dedim ki sen kendine süre vermiştin. Geçen hafta istedigin gibi yiyip içmiştin ve şimdi hedefe odaklanma zamanı. Şimdi ben bunu yapabildim. İradeli durabildim. Ama bu ara şükürler olsun gece uyuyabiliyorum. Yine hayatımda ufak tefek sorunlar disinda başka bir sorunum yok. Velev ki sorunlarim olsaydi kendimi boyle durdurabilir miydim bilmem. Sorunum olsaydi da once kafamda onu çözüme kavuştururdum
İnşallah canımİnşallah haziranda 79 ile merhaba dicem 70lereoyle heyecanliyim ki cocuklar gibi. Bir an evvel zaman geçsin o 79 goreyim istiyorum
Bende bildiğin gibi canım. Öyle evin içinde ordan oraya dolanıyorumCanım hoşgeldinseni görmek ne güzel, nasılsın
Salataya hayır demiyoruz,
Afiyet olsun canım, kız boşver baklavayı, bayatlamıştır o yeme
2 haftada neler olmaz ki hem spor hem diyet istediğin bedene ulaşırsın
Canım çok değil kilon kısa sürede gider kilolar
Balın için geçmiş olsun ama evi tertemiz etmişsin ellerine sağlık
Yağı yok mu acaba gıcırdayan yerine normal ayçiçeği yağı sürsen Belki düzelir
Süper canımafiyet olsun
Güzel bence afiyet olsun
Dün ve ondan önceki gün çok kötü geçti hiç yüzüm yoktu gelmeye
Merhaba canım iyiyim hamdolsun, uğraşıp duruyorum, bayramdan önce bi özgüven geldi güzel kilo verdim, bayramda geri batırdım herşeyisen nasılsın canım
İlk gün için gayet güzel
Afiyet olsun canım cok Güzel
Canım çok çok çok güzel tebrik ederim, şekersiz hemen fark etmişsin, ay çok az kaldı 70 leretebrik ederim
Ya işte hepimiz aynıyız, kendine öğün planı yapsan, mesela 3 ana 2 ara, ya da sana uygun bir yeme düzeni, diğer türlü hep atıştırıyoruz maalesef o zaman kilo veremiyoruz.Bende bildiğin gibi canım. Öyle evin içinde ordan oraya dolanıyorumbende ramazanda tek öğünle vermeyi hedefledim hep ama iftar aonrası atıştırmalıklarla sanırım hiçbişey olmadı. Hep yerimde sayıuorum bakalım daha ne kdar sürcek bu döngü bilmiyorum
Benim akşam yemeği sonrası çok zorlu oluyor. Gündüz hiç sıkıntım yok yemiyorum kahvaltı ve akşam yeMeği sadece Ama akşam yemeğinden sorna çayın yanına bişeuler koyunca duramıyorumYa işte hepimiz aynıyız, kendine öğün planı yapsan, mesela 3 ana 2 ara, ya da sana uygun bir yeme düzeni, diğer türlü hep atıştırıyoruz maalesef o zaman kilo veremiyoruz.
Bende iyiyim hamdolsun, kilo ile başımız dertteSarayca hoş buldum canım iyiyim çok şükür sen nasılsın
Valla al ver al ver nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum uzun zamandır diyet yapmiyorum aklımca kendimi olduğum gibi kabul ettim ne kabul Edis amasonra geldim kürkçü dükkanına işte böyle
İşte bu sorunu çözmek lazım, ben ilk başladığımda 1 ay boyunca akşam yemeğini 4 gibi yedim, sonrasında sadece çay kahve ile idare ettim, bir ay sonra gece kaçamakları bitirmiş oldum, sende deneme yanılma ile bu sorunu çözecek sin benceBenim akşam yemeği sonrası çok zorlu oluyor. Gündüz hiç sıkıntım yok yemiyorum kahvaltı ve akşam yeMeği sadece Ama akşam yemeğinden sorna çayın yanına bişeuler koyunca duramıyorum
Mademki eminsim tadinca yicem diye. O zaman bunun faydasi var mi, kendimi durduramicam ve emegim heba olcak diceksin. Çünkü gercekten cok zor gidiyor kilolar. Bazen gecelerce bazen gunlerce aç kaldık. Hep kendi çabamızlaBenim sorunum yemeye başlayınca devamını getirmek, yani yeme düzenimi şaşırtmamam gerekiyor, geçen akşam 10 gibi pizza yaptım ve yemeyecektim fakat bi tadına bakayım dedim 3 dilim yedimdün kv katmer yaptı, ben kalan ıspanağı yiyecektir sonra bi tadına bakayım dedim 3 tane yedim, sorun şu ki onları yemekle kalmayıp nasılsa bozdum deyip, saçma sapan şeyler yedim zaten bu huyumu terk etmeye çalışıyorum, hala birkaç lokma yiyip bırakmadığını farkettim, benim yapmam gereken öğünlerime ve miktarına uymam gerekli, yoksa alır başımı giderim, bu sefer kararlıyım 2 öğün bazen 1 ara olarak devam etmeliyim
Bazen kesiyorum tabi ama önümde olunca bazen de biyerden sonra kaçıyor ipin ucu. Neyse bi şekilde çözülcek bu durumİşte bu sorunu çözmek lazım, ben ilk başladığımda 1 ay boyunca akşam yemeğini 4 gibi yedim, sonrasında sadece çay kahve ile idare ettim, bir ay sonra gece kaçamakları bitirmiş oldum, sende deneme yanılma ile bu sorunu çözecek sin benceama en önemlisi kilo vermeyi gerçekten istemen lazım.
Kendine ödül koy. Şu kiloya gelince şunu alicam ya da şunu yicem gibi. Ben mesela ilk sekersize basladigimda kardeşimin dogumgunune gitmicektim ama baktim cok uzuldu bir tek o zaman kacamak yaptim. Tabi tartimi etkiledi ama sonra devam ettirmedim. Yani 21 gunde 4.5 kg civari verdim 5 olmadi. Ne önemi var. Ama devam ettirmiceksin işte sonrasinda da ramazana kadar frenledim. Ramazandan bahsetmiyorum ben ben degildimBenim akşam yemeği sonrası çok zorlu oluyor. Gündüz hiç sıkıntım yok yemiyorum kahvaltı ve akşam yeMeği sadece Ama akşam yemeğinden sorna çayın yanına bişeuler koyunca duramıyorum
Ödül olarak ben kendime kap ve elbise aldim. Temmuz da da dantelli elbise almak istiyorum mesela önce 75 olmam gerekBenim akşam yemeği sonrası çok zorlu oluyor. Gündüz hiç sıkıntım yok yemiyorum kahvaltı ve akşam yeMeği sadece Ama akşam yemeğinden sorna çayın yanına bişeuler koyunca duramıyorum
Kendine ödül koy. Şu kiloya gelince şunu alicam ya da şunu yicem gibi. Ben mesela ilk sekersize basladigimda kardeşimin dogumgunune gitmicektim ama baktim cok uzuldu bir tek o zaman kacamak yaptim. Tabi tartimi etkiledi ama sonra devam ettirmedim. Yani 21 gunde 4.5 kg civari verdim 5 olmadi. Ne önemi var. Ama devam ettirmiceksin işte sonrasinda da ramazana kadar frenledim. Ramazandan bahsetmiyorum ben ben degildimyine de 3 kgya yakin verebildim sukurler olsun. Spora başla bak ciddi olarak buna düş. Spor yapinca kiyamiyosun yemiyosun. Gerekirse 15 dk leslie ile başla. Ya da dışarı çık. Ben hâla günde 2 saat yuruyebilenlere cok ozeniyorum ama yapamiyorum. Benimde tek eksigim spor, vucudum istedigim gibi değil mesela.
Bu arada ben artık obez değilim o kadar mutluyum ki. 3.derece obezdim ben. En kotusu de saglik sorunlarim başlayacakti. Eger yemeye devam edersem ayni sekilde o sorunlar geri baslayacak
Valla canı gönülden tebrik ediyorum seni. Büyük başarı elde ettin ve hakettin ne istersen al bu saatten sonra o kadar emeğine karşılık herşey yakışırÖdül olarak ben kendime kap ve elbise aldim. Temmuz da da dantelli elbise almak istiyorum mesela önce 75 olmam gerekdaha güzel yakissin dimi? 44 almak varken neden 48 alayim. Ustelik istedigim her şeyde bedende bulamiyorum
Bozma irade senin elinde. 5 kg deyip küçümseme +5 olsan daha mi iyi olurValla canı gönülden tebrik ediyorum seni. Büyük başarı elde ettin ve hakettin ne istersen al bu saatten sonra o kadar emeğine karşılık herşey yakışır
bu önerilerini kesinlikle aklımın bir köşesinde iyice kazıyacağım. Mesela 1 ay sonra arkadaşımın nişanı var nasipse. Sözünde beni gören birkaç kişi herkesin içinde ay nee kadar kilo almışsınnn demişti. Şimdi nişanına tekrar kilolu gitmek istemiyorum. Ama sadece istememekle kalıyorum başlangoclarım hep yarım. 1 ayım var şimdi başlasam bi 5 kilo veririm inşallah o bile yetmez ama en azından şuandan iyidirNiyet ettin başlamaya Nolur Allahım bozmayım
Allah korusun yaa. Tabiki küçümsemem yerinde sayıyorumda noluyorBozma irade senin elinde. 5 kg deyip küçümseme +5 olsan daha mi iyi olur
Spora bir başla bak farki gordukce daha cok isticeksin. Oturup yatmanın faydasi yok bize canim bu bir gerçekAllah korusun yaa. Tabiki küçümsemem yerinde sayıyorumda noluyor
Kesinlikle öyle canım yattıkca yatası geliyor insanın önceden takardım kulaklığı yarım saat 1 saate yakın oynar zıplar dans ederdim su gibi olurdum keyif ala ala yapardım. Şimei taksam 5 dk sonra off pof oluyorum. Neden böyle anlamadım vücudum ağırlaştığo içinmidir hantallaştığım içinmidir nedirSpora bir başla bak farki gordukce daha cok isticeksin. Oturup yatmanın faydasi yok bize canim bu bir gerçek