- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.705
- 33
Olsun zamanla ve sporla sıkılaşma gelir benceYok be canim. Hâla yağ oranim cok cok fazla. Vücudumda sıkılaşma çok olmadi kiloma göre çünkü spor yapamıyorum.
Temizliğe kalkistimda, iki küçük cocukla.. hunileri degistirip degistirip takiyorum
Temizleyebilirsen cok iyiOlsun zamanla ve sporla sıkılaşma gelir bence
Ay ne zor olur cidden hayal ettimde sen biyerden temizlersin arkandan dağılır
Yerimde sayıyorumTemizleyebilirsen cok iyi
Sen adapte oldun mu diyete nasil gidiyor
Bu akşam yapıcaktım ama tüm gün sıkı diyet yapıp, tam leptin çalışmaya başlayacağı vakit yoğurt yemeye içim elvermedi, bugün de boşver dedimBenimde listemde saat 9 da pulbinberli naneli yogurt vardi bu hafta. Ama ben aralıklı oruç yapamiyorum
Yoo çok şükür bu halime, daha bikaç ay önce 65li kilolarda aynalara küskün haldeydim, şu an kısmen korumadayım ama 49lu kiloları göreyim, tartı 49,9 olduğu an hoooop dur diyebileyim kendime istiyorumYa çok pardon da sen zaten incecik degilmisin 52 kilo çok mu
Teşekkürler. Her diyet herkese uymuyor. Ben cok ac kalirsam delirmis boğa gibi saldiriyorumBu akşam yapıcaktım ama tüm gün sıkı diyet yapıp, tam leptin çalışmaya başlayacağı vakit yoğurt yemeye içim elvermedi, bugün de boşver dedim
ben diyet yapıyorsam mutlaka aralıklı oruç yapıyorum, sadece 2ana öğün, ara yok, bu diyet şekliyle mutlu oluyorum, ancak sen emziriyosun mutlaka ara öğün yapmalısın zaten, ki çok iyi kilo verdin, ve çok çook daha iyileri olacak, sana güveniyorum, azmini tebrik ediyorum canım
Çok defa denedim aldığımdan beri böyle yarın birdaha deneyeyim çok zor oluyor sesle spor yapmakYaglama yaptin mi
Boyun 1.69 ise bence kilon ideal ama yinede sen bilirsin ben 1.64 boy kilo 62 aynalara küsmüyorum sadece kilo almamaya çalışıyorum çünkü bedenim almaya musaitYoo çok şükür bu halime, daha bikaç ay önce 65li kilolarda aynalara küskün haldeydim, şu an kısmen korumadayım ama 49lu kiloları göreyim, tartı 49,9 olduğu an hoooop dur diyebileyim kendime istiyorum
49.9Yoo çok şükür bu halime, daha bikaç ay önce 65li kilolarda aynalara küskün haldeydim, şu an kısmen korumadayım ama 49lu kiloları göreyim, tartı 49,9 olduğu an hoooop dur diyebileyim kendime istiyorum
Kolay gelsin canim. Bende ara verdim biraz. Havada kapali bugün pek keyfim yokSelam kizlar
Annemin evini temizliyorum.vitrin perde vs vs
Yoruldum
Dun de misafir geldi aksam aksamonlar gidince de ben uyuyakalmisim. ugrayamadim dun
Aijoo
Neden gelmiyosun diyet iyi gitmiyor olsa da kopma burdanSelam arkadaşlar ben geldim
Canım bu gün yeniden başlıyorumNeden gelmiyosun diyet iyi gitmiyor olsa da kopma burdan
Bence asıl sorun seni bunlara iten şeyleri bulmakta. Yani şuan hayatinda neler oluyor. Önce onlara bakmak gerekiyor. Ben uzuldugumde de sevindigimde de yiyen bir insandım mesela. Hâla da yemeyi seviyorum. İnan iki gündür agzim boş durmadi ama sagliksiz birşey yemedim. Kilonda abartilcak fazlalik yok. Kendine de haksizlik etme. Yemicem dedikçe daha çok yiyorsun. Mesela o gün canın birşey istedi mi bunu yersem ne olacak, ya da devami gelecek mi kendimi durdurabilirmiyim buna karar ver. Mesela benim kiz sagolsun 2 3 gündür yemedigi kadar çikolata yedi. Eskiden olsam hayatta duramam. Elim uzandi resmen inkar edemem. Durup düşündüm. Bunu yersem bana faydasi olacak mi, - hayir. Benim yolum uzun ve benim yolumu daha da uzatacak. Kendime dedim ki sen kendine süre vermiştin. Geçen hafta istedigin gibi yiyip içmiştin ve şimdi hedefe odaklanma zamanı. Şimdi ben bunu yapabildim. İradeli durabildim. Ama bu ara şükürler olsun gece uyuyabiliyorum. Yine hayatımda ufak tefek sorunlar disinda başka bir sorunum yok. Velev ki sorunlarim olsaydi kendimi boyle durdurabilir miydim bilmem. Sorunum olsaydi da once kafamda onu çözüme kavuştururdumCanım bu gün yeniden başlıyorumbırakmak yok, ama ara vermek bana hiç yaramıyor, toparlanma çok zaman alıyor
Canım hoşgeldinmerhaba hanımlar bir kase salata alabilir miyim
Salataya hayır demiyoruz,Yok hepsini yedikdiyetteyiz yani
Yarina ayiririz ama uğrarsan
Afiyet olsun canım, kız boşver baklavayı, bayatlamıştır o yemeSelam bugün menüm
11.30
kiymali yumurta
Peynir zeytin
Çay
Domates salata
1 dlm dana füme salam
Ara 15.00
Filtre kahve
7 fındık
Ara kiraz sapı
17.30
2 kepce sehriye corbasi
Yarim kase bezelye yemegi
2 yk kepekli makarna
Semizotu salatasi
Az yogurt
20.00
1 servis kasigi kavurma et
21.20
Pul biberli naneli 4 yk yoğurt
Kaynanama geldim daha baklavalar duruyormuş imdaattt
2 haftada neler olmaz ki hem spor hem diyet istediğin bedene ulaşırsınEvet çok şükür canım
bugün anneme geleli 2 hafta oldu, bu sürecin yarısını sıkı diyetle yarısını ne bulduysam yemekle geçirdim, sonuç tartıda yerimde sayıyorum.
eşimin gelmesine yaklaşık 2 hafta var, bu 2 haftayı sıkı diyet+spor/yürüyüş üstün performansla geçirmeyi planlıyorum, umarım yolumdan şaşmam:)
bu arada yeni konu başlığın çok iyi canım, bize şans getirsin hepimiz incecik olalım inşallah
Canım çok değil kilon kısa sürede gider kilolarMerhaba
Başlangıç kilosu 70.3
Diyetisyenden randevu aldım taa salı
Balın için geçmiş olsun ama evi tertemiz etmişsin ellerine sağlıkSelam kizlar,
Ben bugun ne yaptim?
Sabah guzel kahvaltımı yaptim. Aksam toplu yazcam. Sonra aksam yemegimide yaptim. Babam geldi cocuklara bakti bende mutfak dolaplarimi, tezgahi, bir dolabi daha derinlemesine sildim. Anam agladi desem yeridir. Hâla da basim ağrıyor geçmedi nalet
Yağı yok mu acaba gıcırdayan yerine normal ayçiçeği yağı sürsen Belki düzelirYine bir 15 dk eliptik den sonra buradayım
Ya su eliptik bisikletin gicirtisini nasıl cozecem hayattan soğudum
Süper canımKahvaltı 09.00
Menemen
Yarım kk peynir
1 bardak çay
1 di çavdar ekmeği
ara 13.00
Şekersiz Türk kahvesi
Çikolata
1 avuç kuruyemiş
akşam 18.00
2 kaşık pilav
6 tane köfte
Yarım şinitsel
Yoğurt
20 dk Leslie yaptımm
Yürüyüşe çıktım
Şimdilik 2.5 lt su içtim
Güzel bence afiyet olsun20 mayis, bugün ne yedim?
10.30
2 yk yulaf 2 yumurta pul biber ve naneli omlet
2 kk peynir
Nescafe
Ara(saati bilmiyorum)
1 bardak kefir
Yarim kase yesil mercimek yemegi
Filtre kahve + 3 incir+ 6 7 fındık
Muzlu dondurma(kendim yaptim)
19.00
1 kase yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Salata
21.30
Turk kahvesi
Cok az miktarda kuru üzüm
Cok sacma menü biliyorum. Evde ekmek yoktu o yüzden çok açtım bütün gün. Bir de temizlikte çok yorulunca fena oldu yani
Dün ve ondan önceki gün çok kötü geçti hiç yüzüm yoktu gelmeye
Merhaba canım iyiyim hamdolsun, uğraşıp duruyorum, bayramdan önce bi özgüven geldi güzel kilo verdim, bayramda geri batırdım herşeyiİyi akşamlarr kızlar nasılsınızz
İlk gün için gayet güzelSlm hanımlar ilk gün tek kaçamak yaptım diyetisyene gidene kadar biraz alisayim
Sabah iki dilim tam ekmeğe tost bir haslanmis yumurta domates salatalık
Ara bir muz
Ara 7-8 kuru üzüm 10 tane falan leblebi filtre kahve
Akşam 3-5 kaşık yumurtalı ıspanak 4 kaşık yoğurt bir kase yayla çorbası
Ara çayla bir ince dilim çikolatalı pasta
Afiyet olsun canım cok GüzelMerhaba hanımlar
kahvaltı
1domates
1 salatalık
4zeytin
2-3 çatal peynir
ara
Yeşilçay
akşam 1 kase ezogelin çorbası
Salata(yağsız)
Ara
Yeşilçay+kirazsapı
ara
Maden suyu
1,5 saat yürüyüş
bugünü kapattım, yarın tek öğün yapmayı planlıyorum
Canım çok çok çok güzel tebrik ederim, şekersiz hemen fark etmişsin, ay çok az kaldı 70 lereGünaydınnn
Veeeee ödemler gider, eksi de gelir