🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Slm hanımlar ilk gün tek kaçamak yaptım diyetisyene gidene kadar biraz alisayim
Sabah iki dilim tam ekmeğe tost bir haslanmis yumurta domates salatalık
Ara bir muz

Ara 7-8 kuru üzüm 10 tane falan leblebi filtre kahve

Akşam 3-5 kaşık yumurtalı ıspanak 4 kaşık yoğurt bir kase yayla çorbası

Ara çayla bir ince dilim çikolatalı pasta

Yok be canim. Hâla yağ oranim cok cok fazla. Vücudumda sıkılaşma çok olmadi kiloma göre çünkü spor yapamıyorum.

Temizliğe kalkistimda, iki küçük cocukla.. hunileri degistirip degistirip takiyorum
Olsun zamanla ve sporla sıkılaşma gelir bence
Ay ne zor olur cidden hayal ettimde sen biyerden temizlersin arkandan dağılır

Benimde listemde saat 9 da pulbinberli naneli yogurt vardi bu hafta. Ama ben aralıklı oruç yapamiyorum
Bu akşam yapıcaktım ama tüm gün sıkı diyet yapıp, tam leptin çalışmaya başlayacağı vakit yoğurt yemeye içim elvermedi, bugün de boşver dedim

ben diyet yapıyorsam mutlaka aralıklı oruç yapıyorum, sadece 2ana öğün, ara yok, bu diyet şekliyle mutlu oluyorum, ancak sen emziriyosun mutlaka ara öğün yapmalısın zaten, ki çok iyi kilo verdin, ve çok çook daha iyileri olacak, sana güveniyorum, azmini tebrik ediyorum canım

Ya çok pardon da sen zaten incecik degilmisin 52 kilo çok mu
Yoo çok şükür bu halime, daha bikaç ay önce 65li kilolarda aynalara küskün haldeydim, şu an kısmen korumadayım ama 49lu kiloları göreyim, tartı 49,9 olduğu an hoooop dur diyebileyim kendime istiyorum

Teşekkürler. Her diyet herkese uymuyor. Ben cok ac kalirsam delirmis boğa gibi saldiriyorum

Yoo çok şükür bu halime, daha bikaç ay önce 65li kilolarda aynalara küskün haldeydim, şu an kısmen korumadayım ama 49lu kiloları göreyim, tartı 49,9 olduğu an hoooop dur diyebileyim kendime istiyorum
Boyun 1.69 ise bence kilon ideal ama yinede sen bilirsin ben 1.64 boy kilo 62 aynalara küsmüyorum sadece kilo almamaya çalışıyorum çünkü bedenim almaya musait

Selam kizlar
Annemin evini temizliyorum.vitrin perde vs vs
Yoruldum
Dun de misafir geldi aksam aksamonlar gidince de ben uyuyakalmisim.ugrayamadim dun

Aijoo

Canım bu gün yeniden başlıyorum bırakmak yok, ama ara vermek bana hiç yaramıyor, toparlanma çok zaman alıyor
Bence asıl sorun seni bunlara iten şeyleri bulmakta. Yani şuan hayatinda neler oluyor. Önce onlara bakmak gerekiyor. Ben uzuldugumde de sevindigimde de yiyen bir insandım mesela. Hâla da yemeyi seviyorum. İnan iki gündür agzim boş durmadi ama sagliksiz birşey yemedim. Kilonda abartilcak fazlalik yok. Kendine de haksizlik etme. Yemicem dedikçe daha çok yiyorsun. Mesela o gün canın birşey istedi mi bunu yersem ne olacak, ya da devami gelecek mi kendimi durdurabilirmiyim buna karar ver. Mesela benim kiz sagolsun 2 3 gündür yemedigi kadar çikolata yedi. Eskiden olsam hayatta duramam. Elim uzandi resmen inkar edemem. Durup düşündüm. Bunu yersem bana faydasi olacak mi, - hayir. Benim yolum uzun ve benim yolumu daha da uzatacak. Kendime dedim ki sen kendine süre vermiştin. Geçen hafta istedigin gibi yiyip içmiştin ve şimdi hedefe odaklanma zamanı. Şimdi ben bunu yapabildim. İradeli durabildim. Ama bu ara şükürler olsun gece uyuyabiliyorum. Yine hayatımda ufak tefek sorunlar disinda başka bir sorunum yok. Velev ki sorunlarim olsaydi kendimi boyle durdurabilir miydim bilmem. Sorunum olsaydi da once kafamda onu çözüme kavuştururdum

merhaba hanımlar bir kase salata alabilir miyim
Canım hoşgeldin seni görmek ne güzel, nasılsın
Yok hepsini yedikdiyetteyiz yani
Yarina ayiririz ama uğrarsan
Salataya hayır demiyoruz,
Afiyet olsun canım, kız boşver baklavayı, bayatlamıştır o yeme
2 haftada neler olmaz ki hem spor hem diyet istediğin bedene ulaşırsın
Merhaba
Başlangıç kilosu 70.3
Diyetisyenden randevu aldım taa salı
Canım çok değil kilon kısa sürede gider kilolar
Balın için geçmiş olsun ama evi tertemiz etmişsin ellerine sağlık
Yine bir 15 dk eliptik den sonra buradayım
Ya su eliptik bisikletin gicirtisini nasıl cozecem hayattan soğudum
Yağı yok mu acaba gıcırdayan yerine normal ayçiçeği yağı sürsen Belki düzelir
Süper canım afiyet olsun
Güzel bence afiyet olsun
Dün ve ondan önceki gün çok kötü geçti hiç yüzüm yoktu gelmeye
İyi akşamlarr kızlar nasılsınızz
Merhaba canım iyiyim hamdolsun, uğraşıp duruyorum, bayramdan önce bi özgüven geldi güzel kilo verdim, bayramda geri batırdım herşeyi sen nasılsın canım
İlk gün için gayet güzel
Afiyet olsun canım cok Güzel
Günaydınnn

Veeeee ödemler gider, eksi de gelir
Canım çok çok çok güzel tebrik ederim, şekersiz hemen fark etmişsin, ay çok az kaldı 70 lere tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…